''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011

O Σαμαράς ΄΄κατέβασε τα παντελόνια του΄΄στους εκβιαστές δανειστές

...ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!
Η πολιτική ξεφτίλα Σαμαρά ολοκληρώθηκε με την επιστολή υποταγής στους εκβιασμούς της τρόϊκας και του Eurogroup!
"Αρνούμενος" να υπογράψει, προτίμησε να στείλει δική του επιστολή με την οποία δηλώνει την πλήρη υποταγή του σε ό,τι ζητούν οι εκβιαστές τοκογλύφοι-δανειστές μας!
Ως υπόδουλοι νενέκοι...

στους οποίους εφαρμόζεται το σκληρό οθωμανικό δίκαιο, δεν απέμεινε τίποτε άλλο να κάνουμε για να ξεφτιλιστούμε ως έθνος!
Αυτό κατάφερε ο Σαμαράς, ο μεγαλύτερος κωλοτούμπας όλων!
Αυτόν σίγουρα τον θέλει η τρόϊκα για να συνεχίσει την ίδια πολιτική της μετά την Παπανδρέου εποχή!

Υπάρχει όμως η περίπτωση ο Σαμαράς να παίζει πολιτικό παιχνίδι. Να γνωρίζει ότι επέρχεται πιστωτικό γεγονός με στάση πληρωμών και να σκάσει βόμβα στα χέρια των πιστωτών οπότε έστειλε την επιστολή για να εξασφαλίσει το καλύτερο για την Ελλάδα!
Λέτε να είναι έτσι; Δεν αποκλείεται με δεδομένο ότι τα spreads έχουν φτάσει στο 29% και τα ασφάλιστρα κινδύνου στο 97,5% (cds), τότε είναι πολύ πιθανό να σκάσει...βόμβα μέσα στο Σαββατοκύριακο!
Παρακάτω δημοσιεύουμε την επιστολή-προσκύνημα του Σαμαρά στους εκβιαστές τοκογλύφους:

«Συμφωνήθηκε ότι το έργο της νέας κυβέρνησης είναι η υλοποίηση των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης της 26ης Οκτωβρίου 2011 και η εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής που συνδέεται με τις αποφάσεις αυτές».
Ο νέος Πρωθυπουργός έχει ήδη δεσμευτεί να εκπληρώσει αυτό το έργο. Η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται να στηρίξει το νέο Πρωθυπουργό.
Η Νέα Δημοκρατία είναι σταθερά προσηλωμένη στην επιτυχία της δημοσιονομικής εξυγίανσης και των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, προκειμένου να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη των αγορών και να επιτευχθεί οικονομική ανάπτυξη.
Η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει πλήρως τους στόχους της δημοσιονομικής προσαρμογής, αναφορικά με την εξάλειψη του ελλείμματος και την αντιστροφή της δυναμικής του χρέους. Επίσης υποστηρίζει "εργαλεία" που ήδη εφαρμόζονται (αν και ανεπιτυχώς), και ειδικότερα την περικοπή των δημοσίων δαπανών, την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων και την αξιοποίηση της ανεκμετάλλευτης ακίνητης δημόσιας περιουσίας.
Βάσει των στοιχείων από την μέχρι τώρα εκτέλεση του προϋπολογισμού, πιστεύουμε ότι συγκεκριμένες πολιτικές πρέπει να τροποποιηθούν προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιτυχία του Προγράμματος. Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο, αφού σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες Ευρωπαϊκές προβλέψεις για την Οικονομία, η Ελλάδα το 2012 θα είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που θα βρίσκεται 5 συνεχή έτη σε ύφεση!
Πρόθεσή μας είναι να αναδείξουμε αυτά τα θέματα, μαζί με βιώσιμες εναλλακτικές πολιτικές, αυστηρά εντός του πλαισίου που περιγράφεται από το Πρόγραμμα. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στο να επιτευχθεί ταχεία ανάκαμψη, έτσι ώστε τα δημόσια έσοδα που θα προκύψουν, να μας επιτρέψουν να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί. Αποδίδουμε επίσης ιδιαίτερη έμφαση στις διαδικασίες εφαρμογής οι οποίες πρέπει να εξορθολογιστούν και να αναβαθμιστούν.
Η δέσμευση του Ελληνικού λαού και της Νέας Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ είναι ισχυρή και αμετάκλητη.
Η Νέα Δημοκρατία πιστεύει ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει από την κρίση και να διασφαλίσει την κοινωνική της συνοχή.
Είμαστε αποφασισμένοι να το πετύχουμε.

indobserver.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου