''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Τι είναι τα σταγονίδια που φοβούνται ? μην γίνουν βροχή και ξεπλύνει την βρωμιά του πολιτικού μας συστήματος ?

Με το ερώτημα της αποπομπής παραπέμπεται ο 4ετης σπουδαστής Αρχηγός της Τάξης που σύμφωνα με δημοσίευμα του Κυριακάτικου Βήμα προέβη σε συμπεριφορές τουλάχιστον απρεπείς για όσους συμμετείχαν και θυσιάστηκαν στο Πολυτεχνείο.
Και εδώ γεννάτε το ερώτημα ? έχουμε η δεν έχουμε Δημοκρατία ? μπορώ εγώ να εκφέρω την γνώμη μου...

ελεύθερα ? η ζούμε σε κάποια Δημοκρατία που μας περιορίζει προς μια κατεύθυνση ?
Καλός η κακός η κάθε εποχή αφήνει στην μνήμη των ανθρώπων που την ζούνε η ακούνε αφηγήσεις από τους παλαιότερους μια γεύση, αυτή την γεύση δεν μπορείς να την στερήσεις από κανέναν σε κανένα πολίτευμα. Οι νοσταλγοί του παρελθόντος κάτι τους λείπει από το παρών και νοσταλγούν τις εποχές που εκείνοι νομίζουν πως τους πρόσφεραν περισσότερα

Μια υγιής Δημοκρατία θα καλούσε εκπροσώπους της τάσης αυτής και θα τους έθετε τα εξής ερωτήματα. Τι σας κάνει να νοσταλγείτε ένα απολυταρχικό καθεστώς ? Τι λείπει από την σημερινή σύγχρονή ζωή που υπήρχε τότε ? Δυστυχώς όμως για τους Κυβερνώντες τον τόπο αυτό δεν ζούμε σε μια υγιή Δημοκρατία αλλά σε ένα σάπιο κατ' ευφημισμό Δημοκρατικό Πολίτευμα που φοβάται την ίδια του την σκιά μην τυχών την δει ο ήλιος και αποκαλύψει την ασχήμια της.
Προσέχουν τόσο πολύ λοιπόν ώστε τα σταγονίδια μην γίνουν βροχή και ξεπλύνει της ανομίες τους και μάθει ο απλός καλοπροαίρετος πολίτης, τι παιχνίδια παίζονται πίσω από την πλάτη του. Πολλά τα πρόσφατα παραδείγματα παραπλανήσεις της κοινής γνώμης από την ελεύθερη Δημοκρατική μας Ελλάδα ! Από το " Λεφτά υπάρχουν" μέχρι το στημένο σκάνδαλο του Στρος Καν που αποκάλυψε ότι ο ΓΑΠ μιλούσε μαζί του για την ένταξη της Ελλάδας στο ΔΝΤ πριν καν γίνουν εκλογές.
Τα συμπεράσματα δικά σας ελεύθερα σκεπτόμενοι Έλληνες .........


nyxtobaths.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου