''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Τρέλα με τον ΑΠΟΕΛ...Οπαδοί της Ζενίτ:«Κύπρος γη ελληνική», έκαψαν και μία τούρκικη σημαία

Η τρέλα του ΑΠΟΕΛ έφτασε μέχρι την Αγία Πετρούπολη! Οι Κύπριοι πήραν 0-0 από την Ζενίτ, παρέμειναν αήττητοι και έγραψαν ιστορία, παίρνοντας την πρόκριση στους «16» του Champions League!
Με τον Πάρντο να κάνει μεγάλη εμφάνιση, ο ΑΠΟΕΛ έγραψε ιστορία στο Champions League, παίρνοντας την... ισοπαλία 0-0 από την Ζενίτ και την πρόκριση στην επόμενη φάση!

Στο «Πετρόβσκι» οι οπαδοί της Ζενίτ ανέβασαν πανό που έγραφε «η Κύπρος είναι ελληνική», ενώ......

έκαψαν και μία τούρκικη σημαία, εκφράζοντας την συμπαράστασή τους στους Κύπριους!
Οι Ρώσοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και απείλησαν μόλις στο 3' με κεφαλιά του Μπουχάροβ, ενώ συνέχισαν να πιέζουν την εστία του Πάρντο. Οι παίκτες του Ιβάνοβιτς περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, όμως είχαν καλή αμυντική λειτουργία, με τους Ντάνι και Μπουχάροβ να δημιουργούν πολλά προβλήματα. Οι γηπεδούχοι είχαν καλό ρυθμό, είχαν κάποιες καλές στιγμές με τον Μπουχάροβ και τον Φαϊζούλιν, όμως ο Πάρντο ήταν εντυπωσιακός και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0 με τον ΑΠΟΕΛ να έχει μόλις μία τελική προσπάθεια με τον Αΐλτον στο 30'.

 
 
«Όρθιος» με Πάρντο και... δοκάρι!
Το παιχνίδι σταμάτησε δύο φορές (μία στο πρώτο και μία στο δεύτερο ημίχρονο), καθώς η ορατότητα ήταν πολύ χαμηλή λόγω των καπνογόνων που άναψαν οι οπαδοί της Ζενίτ, όμως ακόμη και αυτό δεν στάθηκε ικανό να ανακόψει τον ρυθμό των γηπεδούχων. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ψηλά την πίεσή τους, όμως μετά το 60' και πάλι οι Ρώσοι άρχισαν να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο. Στο 60' ο Μπουχάροβ έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι, όταν έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Πάρντο και στην επαναφορά ο Ρώσος επιθετικός κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ μόνος του μπροστά στην εστία!

Πάει για την πρωτιά!

Οι Κύπριοι προσπάθησαν να παίξουν με αντεπιθέσεις, βγήκαν σε κάποιες περιπτώσεις με καλές προϋποθέσεις στην επίθεση, όμως δεν ανησύχησαν τον Μαλαφέεβ. Στο 74' ο Μπουχάροβ έχασε νέα τεράστια ευκαιρία με τους αμυντικούς του ΑΠΟΕΛ να διώχνουν πάνω στην γραμμή! Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, ο ΑΠΟΕΛ πήρε την πρόκριση, ενώ με νίκη την τελευταία αγωνιστική κατακτά και την πρώτη θέση του ομίλου!

Ζενίτ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Μαλαφέεβ, Ανιουκόβ, Λόμπαρτς, Χούμποτσαν, Κρισίτο, Σιρόκοβ (88' Λάζοβιτς), Ζιριάνοβ (55' Μπιστρόβ), Φαϊζούλιν, Ντενίσοβ, Ντάνι, Μπουχάροβ.


ΑΠΟΕΛ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Πάρντο, Πάουλο Ζορζ, Ολιβέιρα, Νούνο Μαράις, Ηλία (46' Αλεξένδρου), Χαραλαμπίδης, Μαντούκα, Πίντο, Σολωμού, Αΐλτον, Τριτσκόφσκι (90' Αντόρνο).



Περισσότεροι από 1.000 οπαδοί του ΑΠΟΕΛ βρέθηκαν στο «Πετρόβσκι» και πανηγύρισαν την μεγάλη πρόκριση της ομάδας τους στην επόμενη φάση του Champions League. Οι Ρώσοι οπαδοί τους υποδέχθηκαν χωρίς προβλήματα και κάποια περιστατικά κέρδισαν τους Κύπριους. Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα οι οπαδοί της Ζενίτ ανέβασαν ένα πανό που έγραφε «η Κύπρος είναι ελληνική», ενώ κατά τη διάρκεια της διακοπής της αναμέτρησης λόγω των καπνογόνων που άναψαν, έκαψαν μία τούρκικη σημαία! Όλα αυτά «για να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στους Κύπριους Ορθόδοξους αδερφούς τους», σύμφωνα με τα ρωσικά ρεπορτάζ.

anti-ntp.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου