''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

"ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ", ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΑΣ!

Καταλάβατε τώρα από ποιους παίρνουν γραμμή οι εγχώριοι δωσίλογοι μνημονιολάγνοι;
Ιδιαίτερα αποκαλυπτική για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα είναι η σχετική έκθεση της Bank of America – Merrill Lynch. Όπως σημειώνεται στη συγκεκριμένη έκθεση: “Αν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών είναι ο σχηματισμός μίας νέας κυβέρνησης συνασπισμού, τότε οι εκλογές ουσιαστικά δεν είναι απαραίτητες”!
 
Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά στη συγκεκριμένη έκθεση, το νέο πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας από την τρόικα θα πρέπει να έχει συμφωνηθεί μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, το αργότερο μέχρι το Μάρτιο.

Όπως εκτιμά η Bank of America, η Ελλάδα κατά πάσα πιθανότητα θα λάβει τα περιβόητα 8 δισ. ευρώ της έκτης δόσης του πρώτου δανείου, αν και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα, όσο καθυστερεί η επικαιροποίηση και η αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας από τους ελεγκτές της τρόικας.

Σχετικά με τις πρόωρες εκλογές, η έκθεση επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι “πρόωρες εκλογές έχουν προγραμματιστεί για τις 19 Φεβρουαρίου, αν και αυτή η ημερομηνία θα μπορούσε να μετατεθεί για αργότερα, ανάλογα με το πώς εξελίσσεται η εφαρμογή των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της 26ης Οκτωβρίου”, ενώ σχολιάζει ότι οι πρόωρες εκλογές, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, μπορεί να εξελιχθεί και σε αρνητικό παράγοντα για τις γενικότερες εξελίξεις!

EΠIKAIPA
Ρωτάμε τους σκυψομεσάκηδες ραγιάδες που "λιβανίζουν" το ΔΝΤ: Αν αυτή δεν είναι ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ των Αμερικανών στα εσωτερικά της Ελλάδας, τι είναι;

Υπάρχει όμως και συνέχεια: Τόσο η Bank of America (παρακλάδι της FED) όσο και η "συνεργάτης" της Merrill Lynch, είναι ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, όπως φυσικά όλοι οι λεγόμενοι "οίκοι"!
Καταλάβατε τώρα από ποιους παίρνουν γραμμή τα εγχώρια πιόνια, πολιτικά και μιντιακά, προκειμένου να μας πείσουν πως "δεν χρειάζονται Εκλογές";

Συγκοινωνούντα δοχεία, όλοι τους: Αμερικανοεβραικές τράπεζες, οργανισμοί, λέσχες, επιτροπές, στοές και εγχώριοι νενέκοι που ξεπουλάνε τα πάντα για μια καρέκλα! 
 
hellas ortodoxy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου