''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011

Ελληνόπουλα που καταρέουν απ’ τη πείνα θα βλέπουμε στο εξής καθημερινά! Δείτε το περιστατικό

Δείτε το περιστατικό

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Ηρακλείου μετά την αποκάλυψη ότι μαθητής σε Γυμνάσιο του νομού λιποθύμησε μέσα στην τάξη από την πείνα.

Κι όταν ειδοποίησαν τη μάννα του παιδιού...
(μιλάμε για ελληνόπουλο), αυτή παραδέχτηκε στους εκπαιδευτικούς του σχολείου κι ομολόγησε πως οι οικογένειά τους είχε 3 μέρες να δει φαγητό στο σπίτι!!!

Κι όπως αναφέρει κι ο τοπικός τύπος σήμερα, το γεγονός τείνει να γίνει καθημερινό φαινόμενο πλέον, αφού μαθητές και δάσκαλοι δεν προλαβαίνουν να βοηθούν οικονομικά τα παιδιά που στερούνται ακόμα κι ένα κομμάτι ψωμί!!!

Κι εμεις ζούμε σ’ ένα κράτος που σοβαρό μέλημά του είναι να νομιμοποιεί εισαγόμενους λαθρομετανάστες απ’ τα βάθη της Ασίας και της Αφρικής, να τους κάνει σύντομα κι “έλληνες” και να τους πριμοδοτεί γενναία!!! Γιατί ο γνήσιος έλληνας θα πρέπει ή να μετακομίσει σ’ άλλες πατρίδες, ή διαφορετικά να πάει στον άλλο κόσμο απ’ τη πείνα και τις κακουχίες!!! Και γιατί, όλα αυτά; Μα γιατί ο γνήσιος έλληνας δεν θα ξαναδώσει πια την ψήφο του σ’ αυτά τα πολιτικά σαρκοφάγα, σ’ αυτά τ’ ανθελληνικά σκουλήκια που μας κυβερνούν τόσα χρόνια!!! Ενώ ο φουκαράς ο λάθρος που του τάζουν λαγούς με πετραχήλια, θα πάει βούρ στον “πατσά” και θα τους το δώσει δαγκωτό!!! Αυτή είν’ η φιλοσοφία της πολιτικής αλητείας που διαφεντεύει τις τύχες μας εδώ και χρόνια, τώρα και με τις πλάτες των ξένων αφεντικών τους …
 
Κι αφού μιλάμε και για το Ηράκλειο, μην πάμε και μακρυά. Το “καλό” παράδειγμα το δίνει κι ο δικός μας μνημονιακός “καταπράσινος” δήμαρχος , μιλάμε για τον διανύοντα την τρίτη τετραετία (μ@λ@κα ψηφοφόρε) τον κ. Γ. Κουράκη, ντε !!! Ο οποίος δαπανάει απλόχερα το χρήμα για να μάθει στα παιδιά των λαθραίων εποίκων της πόλης μας την ελληνική γλώσσα!!! Δείτε το ΕΔΩ .

Και σαν να μην φτάνει αυτό, στις γιορτές των Χριστουγέννων είπε πως, θα ξαναφέρει (όπως κάνει κάθε χρόνο) και την αοιδό την κυρία Κοκκίνου να μας τραγουδήσει με το άναμα των λαμπιονιών του δέντρου του στη κεντρική πλατεία! Πόσα θέλει η κ.Κοκκίνου κύριε δήμαρχε για την φιέστα αυτή??? Μήπως θα τα δώσεις απ’ την τσέπη σου??? Όχι βέβαια, αλλά απ’ τις τσέπες του αγρίως φορολογούμενου ηρακλειώτη !!!

Και τα ελληνόπουλα στα θρανία των σχολείων του Ηρακλείου λιποθυμούν το ένα μετά το άλλο απο την πείνα!!!

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ , ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ …..

cretanpatriot.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου