''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Τραγικη επιβεβαιωση του Τελεια και Παυλα : Ο Χαλιφας τους πηρε τα σωβρακα και δεν τελειωσε ακομα

ALPHAEURO MOUFABANK
απο 3 ευρω η μετοχη της Alpha Bank πηγε 0,69 και απο 2,50 ευρω η μετοχη της Eurobank πηγε 0,48


Πριν από περίπου δύο μήνες όλη η Ελλάδα μίλαγε για την συμφωνία του αιώνα. Δυο Ελληνικές Τράπεζες οι Alpha και η Eurobank θα δημιουργούσαν τον μεγαλύτερο τραπεζικό όμιλο της Χώρας μας και έναν από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη.

Την ημέρα της συμφωνίας η μετοχή της Alpha Bank έφτασε τα 3 ευρώ και της Eurobank τα 2,50 ευρώ. Σήμερα η μετοχή της Alpha έχει 0,69 λεπτά και της Eurobank 0,48 λεπτά.Συμφωνία για...



γέλια και για κλάματα. Εμείς οι μέτοχοι χάσαμε όλα τα λεφτά μας και οι κύριοι των διοικήσεων των δύο Τραπεζών παίρνουν εκατομμύρια ευρώ σε περίοδο κρίσης. Δυστυχώς αυτή είναι η Ελλάδα! Η χώρα των Σκανδάλων!

απο tro-ma-ktiko.blogspot.com

απο το Τελεια και Παυλα ειχαμε προειδοποιηση τοσο για την ξευτιλα που ετοιμαζεται οσο και το οτι η υποθεση αυτη μπορει να εξελιχθει σε ιστορια τρομου.

Στο πρωτο σκελος επαληθευτηκαμε

πολυ φοβαμαι οτι θα επαληθευτουμε και στο δευτερο

εδω ολοκληρη η αναρτηση οπως ειχε δημοσιευθει την 30/08/2011



ΝΑ ΑΓΙΟΠΟΙΗΘΗ Ο ΧΑΛΙΦΑΣ



Εισακουσε η Μεγαλοχαρη τις προσευχες των Ελληνων Πολιτικων και μας εστειλε τον Σεϊχη Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ-Θανί για να σωσει την διεφθαρμενη Ελληνικη Κοινοβουλευτικη Δημοκρατια τις φτωχες κι αδυναμες Ελληνικες τραπεζες και κατ επεκταση το Χριστιανικο Ορθοδοξο δογμα.

Ο Σεϊχης Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ-Θανί δια μεσου της Qatar Investment Authority με ποσοστο 15% (500 εκατομμυρια ευρω περιπου) γινεται αυτοματα ο βασικος μετοχος της Alpha Eurobank, μετα τη συγχωνευση των Alpha Bank και Eurobank, ενος τραπεζικου πλεον κολοσσου που καταλαμβανει την 25 θεση στον τραπεζικο χωρο στην Ευρωπη.

Βλεποντας τις ειδησεις απο τα ΜΜΕ την 29/08/2011, τις δηλωσεις των πολιτικων αρχηγων (εξαιρουμενων Παπαρηγα, Τσιπρα) αλλα και την θαυματουργη ανοδο του χρηματιστηριου με 14%, προτεινω την Αγιοποιηση της Qatar Investment Authority και του Σεϊχη Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ-Θανί.

Ο Καρατζαφερης με μπερδεψε λιγο γιατι πανω στο παραληρημα του, τη μια μιλουσε για αφελληνισμο των Ελληνικων τραπεζων κι απ την αλλη ελεγε πως επρεπε απο καιρου να εχει συμβη αυτο, δηλαδη η επενδυση της Qatar Investment Authority και του Σεϊχη Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ-Θανί στα Ελληνικα τραπεζικα δρωμενα και κακιζε την κυβερνηση για την αργοπορια.

Εδω θελω να κανω μερικα σχολια.

Η ο Σεϊχης δεν ειναι καλα η ετοιμαζεται για γερη μπαζα η θα σας ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ολους μαζι... αλλιως δεν εξηγειται το φαινομενο να θελει να μπλεξει με την Ελληνικη πραγματικοτητα ... το σιγουρο παντως ειναι οτι μπηκε σε μπελαδες αφου ως γνωστον η Ελλαδα συμφωνα με τα στατιστικα στοιχεια βρισκεται στην 87 θεση στην καταταξη για την παγκοσμια διαφθορα και στην τελευταια της Ευρωπης.

Εδω εχουμε επισεις ενα οξυμορο σχημα

Ο Σεϊχης Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ-Θανί ... ενας απολυτος Μοναρχης Ισλαμιστης (αλλος δικτατορας) ερχεται να σωσει και να βαλει σφραγιδα εγγυησης της ευρυθμης λειτουργιας του τραπεζικου συστηματος (και οχι μονο) σε μια χωρα οπως η Ελλαδα με Δημοκρατικο πολιτευμα και θρησκευμα Χριστιανων Ορθοδοξων ...

Το να βλεπουμε λοιπον να εκθειαζεται ενας Ισλαμιστης απολυτος Μοναρχης απο ολα τα Δημοκρατικα και Χριστιανικα Ορθοδοξα μεσα ενημερωσης ειναι η γελοιο η τραγικο.

Το να βλεπουμε τους πολιτικους αρχηγους του τοπου που προ δεκαπενθημερου περιεφεραν οι ιδιοι εικονες της Παναγιας και εβγαζαν λογους στο ονομα της Μεγαλοχαρης να εκθειαζουν την Qatar Investment Authority και τον Σεϊχη Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ-Θανί, ειναι η γελοιο η τραγικο ...

πολυ δε περισσοτερο οταν βλεπουμε τον Καρατζαφερη που εκπροσωπει δια του ΛΑ.Ο.Σ το δογμα Πατρις θρησκεια Οικογενεια να παραλυρη με το ονομα της Qatar Investment Authority και του Σεϊχη Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ-Θανί. Προτεινω να αλλαξη το κομμα απο Λαϊκος Ορθοδοξος Συναγερμος σε Τραπεζικος Ορθοδοξος Συναγερμος.

Οι Αραβες φημιζονται για τον υψηλο δεικτη νοημοσυνης και ο Σεϊχης Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ-Θανί εκτος του οτι διαθετει το ταλεντο αυτο ειναι και αδιστακτος ... πηρε την εξουσια πραξικοπηματικα απ τον Πατερα του ... λιγο τοχεις ???

τωρα τα περι φιλανθρωπου και Φιλλεληνα και προοδευτικου Μουσουλμανου (κυριος επενδυτης του ΑΛ- Τζαζιρα, επετρεψε την οδηγηση στο γυναικειο φυλο οπως και το οτι τους εδωσε δικαιωμα ψηφου ??? ) δε λεω και μενα μ αρεσουν αλλα ... οπου ακους για πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι λεει μια παροιμια ...

Εδω παραθετω καποιες πληροφοριες για το Καταρ την Qatar Investment Authority και τον Sheikh Hamad bin Khalifa Al-Thani (Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ-Θανί).

Κατάρ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Το Κράτος του Κατάρ είναι ένα ανεξάρτητο εμιράτο της Μέσης Ανατολής, που καταλαμβάνει τη χερσόνησο Κατάρ, επί της ανατολικής ακτής της Σαουδικής Αραβίας στον Αραβικό ή Περσικό Κόλπο. Έχει έκταση 11.437 km² και πληθυσμό (154η στον κόσμο) 833.285 κατοίκους, σύμφωνα με εκτιμήσεις του 2009. Πλούσιο σε πετρελαιοπηγές, έχει ένα από τα υψηλότερα κατά κεφαλή εισοδήματα στον κόσμο.

Ιστορία

Το Κατάρ αναγνωρίσθηκε ως ανεξάρτητο κράτος στις 3 Σεπτεμβρίου του 1971, ως καταλυτική ημερομηνία της από 3 Νοεμβρίου 1916 διμερούς συνθήκης φιλίας μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Κατάρ.

Δημογραφία

Το 1983 μόνο το 20% του πληθυσμού ήταν Καταρινοί, οι υπόλοιποι ήταν από τη Σ. Αραβία, το Πακιστάν και το Ιράν.

Το προσδόκιμο ζωής στο σύνολο του πληθυσμού ήταν σύμφωνα με εκτιμήσεις του 2009 τα 75,35 χρόνια (73,66 χρόνια οι άνδρες και 77,14 οι γυναίκες)

Πρωτεύουσα - πόλεις

Πρωτεύουσα και κυριότερος λιμένας της χώρας είναι η Ντόχα (Doha). Άλλες πόλεις είναι το Ντούκχαν (Dukhan), που αποτελεί το κέντρο της πετρελαϊκής παραγωγής, το Ουμ Σαΐντ (Umm Said), όπου βρίσκονται και τα μεγάλα διυλιστήρια, γνωστότατος λιμένας εξαγωγής - φόρτωσης δεξαμενόπλοιων, καθώς και οι Γουάκρα (Wakra), Αλ Κχουρ (Al Khour) και Ουμ μπαμπ (Umm Bab), όλες πρώην οάσεις που εξελίχθηκαν σε πόλεις.

Διακυβέρνηση

Η χώρα έχει απόλυτη μοναρχία με αρχηγό κράτους τον Εμίρη του Κατάρ. Από τις 27 Ιουνίου του 1995 στο αξίωμα αυτό τελεί ο Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ-Θανί. Αρχηγός κυβερνήσεως είναι ο πρωθυπουργός Χαμάντ μπιν Τζασίμ μπιν Τζαμπίρ αλ-Θανί από τις 3 Απριλίου του 2007. Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είναι ο Αμπνταλάχ μπιν Χαμάντ αλ-Ατιγιά από τις 3 Απριλίου του 2007. Το δικαίωμα ψήφου χορηγείται στα άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω. Το Σύνταγμα τέθηκε σε ισχύ στις 9 Ιουνίου του 2005, αφού πρώτα εγκρίθηκε σε δημοψήφισμα στις 29 Απριλίου του 2003 και έλαβε την έγκριση του εμίρη στις 8 Ιουνίου του 2004. Οι πρώτες εκλογές για τοπικό συμβούλιο διενεργήθηκαν το 1999.

Μεταφορές

Οι εναέριες συγκοινωνίες εξυπηρετούνται από 5 αεροδρόμια και ένα ελικοδρόμιο, σύμφωνα με στοιχεία για το 2007[. Σημαντικό λιμάνι εκτός από την Ντόχα είναι και το Ρας Λαφάν. Η οδήγηση γίνεται στα δεξιά.

Περί Εμίρη και Qatar Investment Authority

απο το μπλοκ Οικονομια24

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2011
http://oikonomia24.blogspot.com/2011/08/qatar-investment-authority.html

Καθοριστικό ρόλο στο mega τραπεζικό deal μεταξύ της Alpha Bank και της Eurobank θα διαδραματίσει το Κατάρ, που με ποσοστό 20% θα καταστεί ο βασικός μέτοχος...
Δύο λόγια για το Κατάρ και την Qatar Investment Authority

Η χώρα έχει απόλυτη μοναρχία με αρχηγό κράτους τον Εμίρη του Κατάρ. Από τις 27 Ιουνίου του 1995 στο αξίωμα αυτό τελεί ο Sheikh Hamad bin Khalifa Al-Thani (Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ-Θανί), μετά την ανατροπή του πατέρα του Εμίρη Χαλίφα. Η οικογένεια Al Thani είναι μια από τις πλουσιότερες δυναστείες του κόσμου και κυβερνά το αραβικό εμιράτο από το 1825.
Η διαχείριση των επενδύσεων του Κατάρ γίνεται από τον Οργανισμό Qatar Investment Authority (QIA). Η QIA ιδρύθηκε το 2005, με στόχο τη διαχείριση των πλεονασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου του Κατάρ και έχει ενεργητικό που ξεπερνά τα 60 δισ. δολάρια. Πρόεδρος και CEO της QIA είναι ο Σείχης Hamad bin Jassem bin Jabr Al Thani.
Η QIA επενδύει δυναμικά σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Aσία, επεκτείνοντας ταχύτατα τις επενδύσεις της και πέραν του ενεργειακού κλάδου.

Eπενδυτικό χαρτοφυλάκιο της QIA

- Κατέχει το 15,1% του London Stock Exchange (Χρηματιστήριο του Λονδίνου).
- Κατέχει μερίδιο 10 -15% στη Fisker Automotive.
- Κατέχει το 17% επί του συνόλου των προνομιούχων μετοχών της Volkswagen.
- Στις 8 Μαϊου του 2010, η Qatar Holding, θυγατρική της QIA, προχώρησε στην εξαγορά της Harrods Group από τον Mohammed Al-Fayed.
- H QIA είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος στη Sainsbury's.
- Στις 5 Δεκεμβρίου του 2010, η QIA συμμετείχε στην κοινοπραξία που εξαγόρασε τη Miramax Films από τη Walt Disney.
- Στις 31 Μαϊου 2011, η QIA απέκτησε το 70% του κεφαλαίου της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομάδας, Paris Saint-Germain.
- Κατέχει ποσοστά μειοψηφίας στις Βarclays Capital και Credit Suisse.


ΕΜΙΡΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ : "ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ" ΜΕ 3 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ 24 ΠΑΙΔΙΑ!


Ο εμίρης του Κατάρ, ο σεϊχης Χαμάντ Μπιν Καλίφα Αλ Τανί, που είναι πλέον ο μεγαλύτερος μέτοχος της νέας τράπεζας που προέκυψε από τη συγχώνευση της Alpha Bank και Eurobank θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και «φιλέλληνας». Το ενδιαφέρον του έχει...
ξεκινήσει με τις επενδύσεις που θέλει να κάνει από καιρό στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο λιμάνι του Αστακού και φυσικά στο Ελληνικό. Ο σεϊχης επιδιώκει ξανά μέσω του δικού του Qatar Investment Authority που επενδύει 50 δις. ευρώ σε κάθε γωνιά της γης και ελέγχει το fund Paramaount Services Holding Limited το οποίο συμμετέχει στην Alpha Bank, να τοποθετήσει χρήματα στην ελληνική οικονομία. Γεννήθηκε την 1η Ιανουαρίου του 1952 στη Ντόχα και από τις 26 Ιουνίου του 1995 είναι ο εμίρης που κυβερνά το Κατάρ, ενός από τα πιο πλούσια πετρελαιοπαραγωγά κράτη. Η οικογένεια του κυριαρχεί στο κρατίδιο εδώ και δύο αιώνες. Μάλιστα το περιοδικό Forbes κατατάσσει τον εμίρη στην 7η υψηλότερη θέση της λίστας με τα πιο πλούσια μέλη βασιλικών οικογενειών στον κόσμο. Η προσωπική του περιουσία ξεπερνά τα δύο δισεκατομμύρια δολάρια. Ο Χαμάντ ξεκίνησε την εκπαίδευσή του στο Κατάρ και φοίτησε στη στρατιωτική ακαδημία Sandhurst στην Αγγλία. Επέστρεψε το 1971 και του απονεμήθηκε ο βαθμός του συνταγματάρχη. Του ανατέθηκε, επίσης, η διοίκηση του τάγματος Mobile, το οποίο και μετονομάστηκε σε τάγμα Hamad Mobile. Προήχθη στο βαθμό του υποστράτηγου και διορίστηκε αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων του Κατάρ. Επέβλεψε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού του στρατού του εμιράτου. Αυτό βέβαια δεν έγινε ορατό στον πόλεμο του Κόλπου, όταν οι δυνάμεις του Κατάρ αγωνίστηκαν για την απελευθέρωση του Κουβέιτ από το Σάντα Χουσεϊν. Το 1977 αναγορεύτηκε διάδοχος του θρόνου και ανέλαβε και το χαρτοφυλάκιο του υπουργού Άμυνας. Στις αρχές του 1980 ηγήθηκε του Ανωτάτου Συμβουλίου Σχεδιασμού του Κατάρ, που στην ουσία παίζει καθοριστικό ρόλο στην πολιτική και κοινωνική ζωή του κράτους. Το 1992 ο Χαμάντ ανέλαβε ουσιαστικά τη διακυβέρνηση του Κατάρ βοηθώντας στην ανάπτυξη και αξιοποίηση των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου. Στις 27 Ιουνίου του 1995 πρωτοστάτησε σε πραξικόπημα ανατροπής του πατέρα του, ο οποίος απουσίαζε στο εξωτερικό και ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας. Επίσημα στέφθηκε εμίρης στις 20 Ιουνίου του 2000. Ο σεϊχης Χαμάντ έχει τρεις συζύγους. Κι έχει αποκτήσει 24 παιδιά, 11 γιους και 13 κόρες. Η πρώτη του γυναίκα –κόρη του πρώτου του εξαδέλφου- του `χει χαρίσει δύο γιους κι έξι κόρες. Με τη δεύτερη του σύζυγου έχει αποκτήσει πέντε γιους και δύο κόρες. Ένας από τους γιους του είναι ο 31χρονος σεϊχης Ταμίμ Μπιν Χαμάντ Καλίφα Αλ Τανί, ο οποίος από το 2003 ορίστηκε ως ο φυσικός κληρονόμος του Κατάρ. Από την τρίτη του γυναίκα έχει τέσσερις γιους και πέντε κόρες Ο εμίρης του Κατάρ θεωρείται ένας εκ των προοδευτικότερων άραφων ηγετών κι έχει αναθέσει στη δεύτερη σύζυγό του Σεϊκα Μοζάχ αρμοδιότητες για την εκπαίδευση και τα δικαιώματα των παιδιών. Ο Χαμάντ θεωρείται από τους βασικούς χρηματοδότες του Al Jazeera κι ο πραγματικός του ιδιοκτήτης, αν και ο ίδιος το αρνείται, παραδεχόμενος βέβαια ότι έχει βοηθήσει αρχικά με 137 εκατ. δολάρια και στη συνέχεια και με άλλα χρήματα. Τον περασμένο Μάιο το Κατάρ εξαγόρασε το πολυκατάστημα Harrods, στο Λονδίνο, προσφέροντας 2,2 δις. δολάρια στον Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ. Επίσης έχει σημαντικές συμμετοχές στη Volkswagen και την Porsche, στα βρετανικά σούπερ μάρκετ Sainsbury και στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου. Τον Ιανουάριο του 2011 έκανε πρόταση εξαγοράς 1,6 δις. λιρών Αγγλίας για να αγοράσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν και οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες της την απέρριψαν. Παράλληλα προσέφερε 125 εκατ. ευρώ στη Μπαρτσελόνα για τη διαφήμιση της φανέλας και κατέθεσε πρόταση για το μουντιάλ του 2022. Είναι ιδιοκτήτης του πέμπτου μεγαλύτερου γιοτ στον κόσμο. Η θαλαμηγός Αλ Μιρκαμπ είναι 133 μέτρα, κι έχει πέντε σουίτες, πισίνα, ελικοδρόμιο, γυμναστήριο, τζακούζι κλπ. και πέρυσι είχε καταπλεύσει για λίγες μέρες στη Ρόδο.



απο το fimotro και bankingnews.gr
Αναρτήθηκε από i.faitatzoglou στις 12:17 μ.μ.


μετα απο ολα αυτα νομιζω οτι η προταση να Αγιοποιηθη ο Χαλιφας πρεπει να εξεταστει σοβαρα απο την Ιερα Συνοδο.

Ειμαι περιεργος για το αν τελικα θα κλειση η συμφωνια με τα μετρητα απο πλευρας Καταρ η θα γινη φιασκο αλλα Αστακος και θα γινουν ολοι οι πολιτικοι και τα ΜΜΕ παγκοσμιο παραδειγμα ρεζιλεματος ...

Θα δουμε ...

το μονο σιγουρο παντως ειναι οτι για τους μεροκαματιαριδες συνταξιουχους και τους μικρομεσαιους τιποτα δε θ αλλαξει. Μαλλον προς το χειροτερο θα παει η δουλεια.

Η Ιστοριες αυτες ειναι μεταξωτα βρακια για μεταξωτους κ@λους ... (υπαρχει και η περιπτωση να εξελιχθει σε ιστορια Τρομου)
 teleiapavla.blogspot.com
ksipnistere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου