''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Περίφανε Ελληνικέ λαέ...!!!

Πλήρη τρομοκρατία και σύγχυση...!!!

Η ΓΕΝΟΠ της ΔΕΗ κάνει αγώνα για να μην πληρωθούν τα χαράτσια της κυβέρνησης που επιβάλλονται εκβιαστικά μέσω των λογαριασμών και έχει καταλάβει το κτίριο που εκδίδει τους λογαριασμούς από χτές το πρωί…!!
Σε αντίθεση με την ΓΕΝΟΠ, ο Ελληνικός λαός, αυτός ο μαλάκας λαός, στήνετε στην ουρά έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ για να πληρώσει τους λογαριασμούς και μάλιστα σαν να μην φτάνει αυτό τα γνωστά Μ.Μ.Ε των συμφερόντων, κατηγορούν...
την ΓΕΝΟΠ ότι δυσχεραίνει τις εισπράξεις του χαρατσιού και ότι τον Ιανουάριο του 2012 θα έχουμε αύξηση στις τιμές της ΔΕΗ κατά 19%..!!!

Πλήρη τρομοκρατία και σύγχυση...!!!
Φανταστείτε να περάσει το μέτρο για τον τρόπο επιβολής φόρων μέσω ΔΕΗ και αύριο να εισπράττουν όλους τους φόρους με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή τέλη κυκλοφορίας, έκτακτες εισφορές κλπ.

Η ανικανότητα της κυβέρνησης να θέσει σε λειτουργία τους εισπρακτικούς μηχανισμούς την οδηγεί σε λύσεις εκβιασμού κατά του Ελληνικού λαού…!!!
Δεν υπολογίζουν τίποτα… μας περιμένουν πολλά δεινά θα τα δείτε στους άμεσους επόμενους μήνες…!!!
Ξεκίνησαν με την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…!!!

ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΚΑΤΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΑΖΟ-ΠΡΕΤΕΝΤΕ-ΤΡΕΜΙ-ΧΑΤΖΙΝΙΚ-ΤΖΙΜΙΔΕΣ…ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ…

ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΛΑ…!!!

Που είναι η περηφάνια σου;
thoureios.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου