''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ψάχνουν να βρουν “σταγονίδια” για να πλήξουν τον πατριωτισμό των Ελλήνων

Πριν από λίγες εβδομάδες, όταν ο Γ. Παπανδρέου ήταν στις Κάννες και έκανε τη γκάφα της ζωής του με το δημοψήφισμα, άρχισε να πετάει τεχνηέντως, ότι στην Ελλάδα κάποιοι μπορεί και να ετοιμάζουν πραξικόπημα. Πιθανότατα να ήθελε να δικαιολογήσει...
τη δική του αποτυχία βάζοντας φιτιλιές στον ελληνικό λαό που ακούει Χούντα και παθαίνει αμόκ.

Μετά από το ατόπημα του κ. Παπανδρέου αρκετοί ήταν αυτοί που υπονόησαν ότι κάτι γίνεται στο στρατό, κυρίως μετά την «εισβολή» αποστράτων στο Υπουργείο Άμυνας και κυρίως τις ξαφνικές κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις, λίγες ώρες πριν καταρρεύσει η προηγούμενη κυβέρνηση. Ο κ. Μπεγλίτης καρατόμησε εν ψυχρώ την ηγεσία των ΕΔ αφήνοντας υπονοούμενα ότι μπορεί και να παίζεται «παιχνίδι» και κάποιοι να βλέπουν διαφορετικά το ρόλο τους στην πολιτική σκηνή.

Όταν έγινε ο χαμός στη Θεσσαλονίκη την ημέρα της παρέλασης για την 28η Οκτωβρίου, κάποιοι παρασύρθηκαν από 5-6 ακροδεξιά …σταγονίδια και άρχισαν να μιλούν για νοσταλγούς του παρελθόντος και άλλα τέτοια κουλά.

Τους βόλευε τότε να δημιουργήσουν ένα κλίμα φοβίας στον κόσμο ότι έρχονται οι… Συνταγματάρχες έτσι ώστε να στρωθεί καλύτερα το χαλί του τεχνοκράτη Παπαδήμου για την πρωθυπουργία.

Τώρα έρχεται ένα δημοσίευμα του Βήματος για τον Εύελπι αρχηγό της τάξης που τραγούδαγε τον ύμνο της Χούντας μέσα στο αμφιθέατρο την ημέρα της επετείου για το Πολυτεχνείο. Λέγεται μάλιστα ότι είναι ο ίδιος που πήρε τον στρατιωτικό άγημα και αποχώρησε από την παρέλαση της Θεσσαλονίκης όταν έγινε η μεγάλη ξεφτίλα.

Δεν θα αναφερθούμε για την ώρα σε όλα λέγονται για την οικογένεια του νεαρού, επειδή δεν θα ποινικοποιήσουμε εμείς τις οικογενειακές σχέσεις. Και αν έγινε το περιστατικό που δημοσιεύει το Βήμα θα το βρουν οι ειδικοί και θα τιμωρηθούν όσοι είναι να τιμωρηθούν. Το ξαναείπαμε: Η Δημοκρατία στην Ελλάδα είναι σταθερή όσο κι αν το πολιτικό σύστημα είναι απαξιωμένο.

Όμως, κινεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον το γεγονός ότι όλα αυτά τα γεγονότα έχουν μια αλληλουχία, σα να θέλει κάποιος να δημιουργήσει θέμα εκεί που δεν υπάρχει. Και δεν πρέπει στιγμή να ξεχνάμε ότι στόχος τους είναι να αμφισβητηθεί και να υπονομευθεί ο Πατριωτισμός των Ελλήνων. Αυτό δηλαδή που φοβούνται περισσότερο από όλα.

Και επίσης, ερωτηματικό παραμένει το γεγονός ότι κάποιος έδωσε το ρεπορτάζ στην εφημερίδα του Ψυχάρη και δημοσιεύεται λίγα 24ωρα από τη στιγμή που ο γνωστός εκδότης συνέτρωγε με τον Μ. Βορίδη, γνωστό για τις θέσεις του.

Από τη μια το δηλαδή το παίζουν δηλαδή δημοκράτες και προστάτες του πολιτεύματος και από την άλλη αναγάγουν σε θεσμικό παράγοντα του συστήματος το …κόμμα του Καρατζαφέρη.

Κάποιο λάκκο έχει η φάβα λοιπόν και κάποιοι θέλουν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη.

Και να μην ξεχνάμε τον τρόμο που τους έπιασε μετά την εξέγερση του λαού στις παρελάσεις για την 28 Οκτωβρίου

www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου