''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Κανείς Έλληνας δεν φοβάται του νεαρούς Ευέλπιδες

Η εφήμερίδα Δημοκρατία στο σημερινο ( 28/11/2011) της πρωτοσέλιδο “Ποιοί φοβούνται τους νεαρούς ευέλπιδες!” συνοψίζει την βλακεία και την αμετροέπεια της “καλής δεξιάς”. Η μόνη που φοβήθηκε είναι η ΝΔ και ο πολιτικά ανύπαρκτος υπουργός Εθνικής Άμυνας Ο απεργός της ενεργού δράσης που σφραγίζει τα χείλη και απέχει σαν...

“πραος ειρηνιστής”. Ο προκαθήμενος με το κλειστό στόμα ανησύχησε μήπως δυσαρεστηθούν τα βοθρολήμματα της μυστικοπαθούς αριστερόστοφης προοδευτικάντζας. Ο κύριος Αβραμοπουλος έσπευσε, όμοιος με θρησκόληπτον της παλαιάς Ρωσίας ο οποίος αχρήστευσε τα ικανότητάς του στο όνομα του ευδαιμονισμού της φακιρίκής ανυπαρξίας, να καταδικάσει και ζητήσει την αποπομπή του νεαρού Εύελπι. Αυτός και το κόμμα του σαν ακρωτηριασμένοι Κερένσκι σιωπούν επιτρέποντας την μονοπώληση της λαϊκής θέλησης και των ιδεών από τα κατακάθια της αριστεράς εγκαταλείποντας ακίνητους τους Έλληνες στον μαρασμό και την νάρκη.
Η Ελλάδα έχει παύσει προ πολλού να είναι ένας θαρραλέας και ευρώστου ζωής οργανισμός και έχει καταντήσει ένας πολύμορφός και άψυχός μηχανισμός. Η Ελλάδα σήμερα δεν έχει δημοκρατία. Έχει φατρίας, πολιτικά κόμματα, ατέλειωτη σκανδαλοθηρία, γραφειοκρατία, κοινοβουλευτισμό καταξευτιλισμένο και θρασύτατους δημαγωγούς, ταπεινή προσωπολατρεία, ψυχική υποδούλωση, φτώχεια, ανεργία, κοινωνική νάρκη, ακολασία που δεν αρχίζει ποτέ από τα λαϊκά στρώματα. Το πολίτευμα και η Βουλή έχουν μετατραπεί σε τσαντίρι για να κοιμούνται από κάτω οι διάφοροι πολιτικαντζήδες.

Κανείς Έλληνας δεν φοβάται τους νεαρούς Ευέλπιδες! Οι Ευέλπιδες, οι Δόκιμοι, οι Ίκαροι είνα το ζωντανό κομμάτι η ελπίδα του Έθνους που βασανίζεται. Έχουν κλείσει στην καρδιά τους την Ελλάδα και ό,τι βρίσκεται στην καρδιά του ανθρώπου Εύελπι ούτε κατασκευάζεται στα πρόχειρα ούτε εξαφανίζεται στα γρήγορα όπως θα γουστάριζαν οι διάφοροι ολετήρες, τα τσιράκια του USAID, και οι υστερικοί της πολυπολιτισμικότητα.
Οι Εύελπιδες με το παράδειγμα τους υψώνουν, φωτίζουν και ζωντανεύουν τους τυραγνισμένους Έλληνες, Τραγούδησαν το Μακεδονία. Είπαν αυτό που όλοι οι Έλληνες θέλουν να ακούσουν, αλλά φοβούνται. Έβαλαν με τον τρόπο τους την ταφόπετρα στην “γενιά Πολυτεχνείου” ΑΕ, μας απελευθέρωσαν
Θα τιμωρηθούν; Ας τιμωρηθούν! Ακολουθούν τα βήματα του Παύλου Μελά που παραιτήθηκε από μια “καλή ζωή” για ένα πιστεύω και θυσιάστηκε.
Η τιμωρία τους θα είναι η θυσία που έχουν ανάγκη οι Έλληνες. Θα καταλάβουν επιτέλους ότι υπάρχει κάτι παραπάνω από το βόλεμα και την ραστώνη. Υπάρχει η Ελλάδα σαν τρόπος και σκοπός ζωής. Υπαρχει η ελευθερία απο τον φόβο, η ελευθερία από την φτώχεια, η ελευθερία του λόγου, η ελευθερία της λατρείας του Θεού.
ksipnistere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου