''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 7η ΔΟΣΗ ΜΕ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ...


Ο ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΕΞΠΕΡ , Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ , Ο ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ , ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ!

ΜΕ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ , ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ , ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ,....
ΕΔΩΣΕ ΚΑΘΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΕΝΟΣ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΑΝΑ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ , ΤΟΝ ΑΛΤΡΟΥΪΣΤΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ , ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ , ΤΟ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ ΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟ Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

Η 6Η ΔΟΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΕΣΠΛΑΧΝΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ( ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ) ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΜΑΣ , ΕΦΤΑΣΕ!
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ. ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΧΡΥΣΕΣ ΜΕΡΕΣ.
ΗΔΗ , ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΣΗΣ , ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (EURO5 Ή 6) , ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΣΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΞΑΝΑ ΘΕΣΗ ΙΣΧΥΟΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. , ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΤΗΝ ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝ 7η ΔΟΣΗ ΤΩΝ 80 ΔΙΣ ¤ !!!!!!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ , ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ 99,99% , ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ , ΣΤΟ ΕΚΚΟΛΑΠΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ , ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗΣ .
ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΗΣ "ΜΕΣΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ" !
ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ. ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ , ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ , ΤΑΡΙΦΕΣ , ΓΙΑΤΡΟΙ ΦΕΚΕΛΛΑΚΗΔΕΣ , ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑΚΗΔΕΣ , ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ , ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΥΜΠΕΝ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΚΟ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙ .

1. ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ , ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΝΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ -ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΑ- ΕΚΔΙΩΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 300.000 ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΩΝ , ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ "ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ".

2. Η ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΑΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΣΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΤΗΜΑ-ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ Ή ΧΩΡΑΦΙ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΕΡΙ ΤΑ 10 ΔΙΣ ¤ ΑΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΗ ΓΗ ΚΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ "ΕΘΝΙΚΟ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ" , ΑΠ'ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΙΛΛΕΛΗΝΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ Ή ΞΕΝΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΤΕΜΑΧΙΑ ΠΡΟΣ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. ΕΝΟΣ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ" ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

3. ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ Ή ΙΔΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ :
ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ( ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΜΑΣ) ,
ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ΑΛΗΤΕΣ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΘΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΤΟ ΕΠΑΡΑΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΚΛΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟΣΟ Ο ΑΠΕΙΡΟΤΙΤΑΝΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΟΨΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΟΓΚΟΛΙΘΟΥ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ.

4. ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΣ , ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ (ΥΠΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ) "ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ , ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ , ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΕ ΚΕΦΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥ.
ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΟΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΑΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ !

5. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΘΕ ΡΑΤΣΙΣΤΗ , "ΕΛΛΗΝΑΡΑ" , "ΠΑΤΡΙΩΤΗ" ΤΗΣ ΣΥΦΟΡΑΣ....
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΙΑΣ ΣΟΣΙΑΛΊΣΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ , ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΑ ΤΑΜΠΟΥ ΚΑΙ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ.
ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΙ" ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ , ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ.
ΕΔΩ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ!!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΗΘΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΛΑΟΙ.
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΔΙΚΗΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ (ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ) ΤΟΥΡΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ;
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙ. ΝΑ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ;
ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΜΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ Ή ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ , ΕΜΕΙΣ ΤΙΑ ΘΑΚΑΝΟΥΜΕ ;
ΤΟ ΣΩΣΤΟ Ή ΘΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΘΙΧΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ ;

ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΠΙΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΩΘΗΣΗ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ !

http://pasokhtefra.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου