''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Τρίτη, 15 Μαΐου 2012

ΕΞΑΣΘΕΝΕΣ ΧΡΩΜΙΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙΟΥ!!! ΣΥΝΕΧΕΙΑ..

Παραθέτω μια απάντηση,κρατούμε όμως κάποια επιφύλαξη γιατί ειναι ανυπόγραφη και χωρίς στοιχεία μετρήσεων...

"ΚΑΤΑΡΧΑΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Π Ο Σ Ι Μ Ο ΓΙΑΤΙ Η ΑΘΡΟΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ 0,50 !!
ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΛΕΝΕ , ΟΤΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ΕΜΦΙΑΛΟΜΕΝΟ  ΚΑΙ Ε Α Ν ΘΕΛΟΥΝ , ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!!

 Ο ΑΣΩΠΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΘΑΙΡΩΝΑ . ΑΥΤΟΣ ΠΟΤΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ , ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΛΕΣΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ       Τ Ε Λ Ε Ι Τ Σ Ε Σ . ΓΙΑΤΙ???
Σε ολοένα περισσότερες γεωτρήσεις σε Βοιωτία και Αττική εντοπίζεται εξασθενές χρώμιο, το οποίο περνάει στο πόσιμο νερό. Oινόφυτα, Μαυροσουβάλα, Ωρωπός, Χαλκούτσι, Φάρος Αυλίδας, Θήβα, Τανάγρα, Αυλώνα, Δήλεσι...
ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΕΣ ΧΡΩΜΙΟ , ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙΟΥ , ΣΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ(ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ) ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ  0,29-0,33 Cr (VI) . ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΞΑΣΘ.ΧΡΩΜΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ , ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΟΡΙΑ!!
ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ , ΤΟ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ 0,02!!!! ΕΝΩ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ 2,00!!! ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΕΙΝΑΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ!! ΤΗΣ ΜΕΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ , ΤΗΣ ΔΕ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΟΧΙ !!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΤ ΕΜΕΝΑ , ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΙΜΟ , ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ!! ΔΗΛΑΔΗ ΣΟΥ ΛΕΩ   Ο Χ Ι   ΑΛΛΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ!! ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/5 Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ , ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ . ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ."

Αναμονή λοιπόν μέχρι το σαββατοκύριακο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου