''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Οι τελευταίες του λέξεις! Το σημείωμα του αυτόχειρα στη Νίκαια: "Έκανα ένα έγκλημα: Έγινα επαγγελματίας στα 40! Φεσώθηκα και τώρα πρέπει να πληρώσω.."

- Πατέρας δύο παιδιών, άνθρωπος του μεροκάματου έδεσε την θηλιά στον λαιμό του
- Κρεμάστηκε σε ένα δέντρο κοντά στο σπίτι του
- Στο πλάι του βρέθηκαν τα εργαλεία και η φόρμα της δουλειάς
- Δυσκολευόταν να βρει δουλειά - Πάγωσαν οι γείτονες όταν έμαθαν για την αυτοκτονία 

Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό που έρχεται να προστεθεί σε τόσα άλλα. “Δυο βήματα” από το σπίτι του στο πάρκο του Αγίου Φίλιππα στη Νίκαια επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του ο άτυχος άνδρας. Αφησε και ένα σημείωμα που αποτυπώνει όλα όσα ζούσε το τελευταίο διάστημα και την απόγνωσή του!

ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ


"Η Αστυνομία δεν με ξέρει. Δεν έχω πιεί ποτέ. Γυναίκες και ναρκωτικά ούτε στα όνειρα. Καφενείο δεν έχω πάει ποτέ, δουλειά όλη μέρα! Αλλά έκανα ένα μεγάλο έγκλημα: έγινα επαγγελματίας στα 40 με αποτέλεσμα να φεσωθώ. Τώρα ο μαλάκας των 61 ετων πρέπει να πληρώσω. Εύχομαι τα εγγόνια μου να μην γεννηθούν στην Ελλάδα μιας δεν θα αποτελείται απο έλληνες εδω και στο εξής. Τουλάχιστον να ξέρουν μια άλλη γλώσσα μιας και θα την έχουν καταργήσει εντελώς! Εκτός αν υπήρχε πολιτικός με αρχίδια τύπου Θατσερ για εμάς και το κράτος για συμμορφωθουμε."

Αλέξανδρος 29/05/12

Πατέρας δύο παιδιών, μεροκαματιάρης. Δύσκολα έβρισκε μεροκάματο σε επισκευές πλοίων ή σε οικοδομές.




Χθες οι γείτονες τον είδαν να στέκεται μόνος σε ένα παγκάκι. Κανείς δεν μπόρεσε, λένε, να φανταστεί πως είχε φτάσει σε αυτό το σημείο απελπισίας.

Σήμερα όπως κάθε μέρα ο 60χρονος πήρε τα εργαλεία του, τη φόρμα του και έμοιαζε να ξεκινάει για το μεροκάματο.

Δυστυχώς αποδείχθηκε πως είχε πάρει τη μοιραία απόφαση.



Πέντε λεπτά μετά τις επτά το πρωί οι περαστικοί από το πάρκο αντίκρισαν το τραγικό θέαμα. Ενημέρωσαν την αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο όμως ήταν ήδη αργά.



Οι διασώστες απλά διαπίστωσαν το θάνατό του. Εντόπισαν πάνω του το σημείωμα με το οποίο εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.

Παλιότερα ο 60χρονος είχε ένα κατάστημα, ωστόσο οι δουλειές δεν πήγαιναν καλά και το έκλεισε. Όπως λένε άνθρωποι που τον γνώριζαν είχε προσπαθήσει να μπαρκάρει. Τη Μεγάλη Εβδομάδα μάλιστα ξεκίνησε ταξίδι ως ηλεκτρολόγος πλοίου. Δεν κατάφερε όμως να συνεχίσει σε αυτή τη δουλειά. Οι ίδιοι άνθρωποι λένε στο newsit πως είχε προσπαθήσει να πουλήσει και ένα οικογενειακό ακίνητο στη Νίκαια, αλλά και πάλι δίχως αποτέλεσμα.

Στην τριώροφη πολυκατοικία όπου έμενε η είδηση έπεσε σαν κεραυνός. Οι γείτονες μιλούν για έναν καλό και ευγενικό άνθρωπο. Γνώριζαν ότι υπήρχαν οικονομικά προβλήματα, κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί πως ο άνθρωπος θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου