''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Περί «ναζιστικών χαιρετισμών» και άλλων φαιδρών



Χρόνια τώρα το κίνημα μας δέχεται τη λάσπη του συστήματος, μαζί με τις βόμβες και τις προβοκάτσιες των αναρχο-καθεστωτικών θρασύδειλων τραμπούκων, μέσα σε ένα κλίμα κατασυκοφάντησης, εκφοβισμού και φίμωσης μας. Το μόνο που κατάφεραν οι καραγκιόζηδες είναι να μας ατσαλώσουν ακόμα περισσότερο και να μας χαρίσουν τη βεβαιότητα ότι ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ, αλλιώς δεν θα μας χτυπούσαν από όλες τις πλευρές. Δεν λυγίσαμε τα χρόνια της υλιστικής ευδαιμονίας, δεν ξεπουλήσαμε τα πιστεύω μας στα χρόνια της κραιπάλης, δεν βάλαμε νερό στο κρασί της ιδεολογίας μας για να γίνουμε αρεστοί, «στρογγυλεύοντας» τις ιδέες μας.
Αυτό λοιπόν το «ανόθευτο κρασί» των ιδεών μας το χαρίζουμε απλόχερα στους προδομένους αδερφούς μας, που πυκνώνουν τις φάλαγγες μας, άνθρωποι όλων των ηλικιών και τάξεων που ξεπουλήθηκαν από πολιτικά ανδρείκελα των αστικών κομμάτων και που ασπάζονται τα πιστεύω, τις ιδέες και το όραμα μας για μια νέα Ελλάδα.
Ένα ασταμάτητο ποτάμι από νέους Έλληνες αδερφούς μας γυρνούν τη πλάτη στα κόμματα της κλεπτοκρατίας, του δοσιλογισμού και της προδοσίας και εκεί ξεκινά ο πανικός του καθεστώτος, πανικός που κορυφώνεται βλέποντας ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και τα περιθώρια τους στενεύουν ημέρα με την ημέρα. Δεν αντιμαχόμαστε μια παράταξη ή μια αντίπαλη ιδεολογία, μαχόμαστε εναντίον ενός καθεστώτος, της μεταπολιτευτικής κλεπτοκρατίας και γι’ αυτό βαλλόμαστε από όλες τις πλευρές.
Το «παράδοξο» βέβαια είναι ότι όλες οι «αντίπαλες» παρατάξεις τους ελλαδικού κυνοβουλίου όχι μόνο συμφωνούν στο ότι είμαστε επικίνδυνοι, δεν χρησιμοποιούν απλά τις ίδιες λασπολογίες, αλλά ακόμα και η φρασεολογία τους είναι κοινή! Από τους ακροαριστερούς μέχρι τους «υπερπατριώτες» (εδώ γελάμε!) του ΛΑΟΣ φαίνεται να είναι όλοι ένα σώμα και μια ψυχή! Και όμως η προπαγάνδα τους είναι τόσο βλακώδης που κανείς εχέφρων δεν θα την πίστευε αν δεν έπαιζε ολημερίς σε όλα τα ΜΜΕ, χωρίς να μας παρέχουν το δημοκρατικό δικαίωμα να απαντήσουμε στις «καταγγελίες». Μα αν είμαστε τόσο βδελυροί, Εωσφοριστές, ναζί, Γερμανοί πατριώτες, οργάνωση δολοφόνων και ό,τι άλλο μας προσάπτουν η λύση είναι απλή. ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ Γ.Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕ ΤΟΝ! ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ!
Κανείς, δεν πρόκειται να απαντήσει σ’ αυτή την πρόκληση, είναι δειλοί, εγκάθετοι και η δουλειά τους είναι η λάσπη και η λήθη σ’ όποιον δεν έχει σκύψει στα αφεντικά τους! Οι απαντήσεις είναι βέβαια απλούστατες. Από το 1992 αναγνωρίσαμε την Ορθοδοξία ως επίσημη θρησκεία, είμαστε κατά του διαχωρισμού εκκλησίας κράτους και αντετιθέμεθα σφοδρά στις αιρέσεις που διασπούν την εθνική ενότητα και ομοψυχία. Το κίνημα μας όμως είναι πολιτικό και όχι θρησκευτικό, δεν βάζουμε περιορισμούς στα μέλη και φίλους μας στη θρησκευτική πίστη τους παρά μόνο αν κάποιος ανήκει σε αντεθνική αίρεση/σέχτα. Δεν γίναμε ούτε θα γίνουμε Χριστέμποροι, ονομάζοντας το κόμμα μας «Λαϊκός Ορθόδοξος Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή» για να ξεγελάσουμε τους θρησκευόμενους αδερφούς μας και μετά να κάνουμε τούμπες προς τέρψιν των Μασόνων.
Ο «Ναζιστικός» χαιρετισμός μας είναι ο αρχαιοελληνικός, από τον οποίο προήλθε ο Ρωμαϊκός που χρησιμοποιήθηκε από το Γ’ Ράιχ. Το Εθνικό Καθεστώς της 4ης Αυγούστου χρησιμοποιούσε τον ίδιο χαιρετισμό, όμως ούτε ο Ιωάννης Μεταξάς (πραγματικός Εθνάρχης) ούτε οι εθνικιστές υπέκυψαν στις απαιτήσεις των Ιταλών, Γερμανών και Βουλγάρων και αν δεν ήταν η προδοτικές επιθέσεις του ΕΑΜ στις υπόλοιπες εθνικιστικές αντιστασιακές οργανώσεις (ΕΔΕΣ, Χ, Εθνικός Στρατός κτλ) ούτε ένας Έλληνας δεν θα πολεμούσε στο πλευρό των κατακτητών (πλην κάποιων καιροσκόπων και εγκληματιών). Οι «κύριοι» πιστεύουν ότι επειδή οι Αριστεροί ήταν διατεθειμένοι να πολεμήσουν και να πεθάνουν για την μαμά Μόσχα, ότι εμείς είμαστε ίδιοι. Και πάλι ΟΧΙ (ποιος το είπε; ποιος το είπε;), είμαστε διατεθειμένοι να πολεμήσουμε και να πεθάνουμε ΜΟΝΟ για την Ελλάδα και το έθνος μας, για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια όλων των Ελλήνων και μόνο των Ελλήνων!
Κάποιοι λένε ότι είμαστε μια συμμορία και καταφεύγουμε στην ωμή βία και υπόσχονται ότι θα μας κατεβάσουν τις κουκούλες! Ουδέποτε φορέσαμε κουκούλες και είμαστε νόμιμο πολιτικό κίνημα από το 1984 και ορκιζόμαστε ότι ουδέποτε πετούσαμε μπουλόνια, όπως έκαναν άλλοι στην αποστασία του Σαμαρά το 1993, δηλαδή οι Νεοδημοκράτες νυν οπαδοί του, που τότε φώναζαν ρυθμικά «Αλήτη, Προδότη, Σαμαρά»!
Μπορεί ο Antony να πιέσει κάποιο megaλο νταβατζοκάναλο να καλέσει τον Αρχηγό μας και να προσπαθήσουν να τον «ξεμπροστιάσουν» στον ελληνικό λαό; Φαντάζομαι δεν θα είναι δύσκολο σε μια «έγκριτη» δημοσιογραφική ομάδα να τον ξεσκεπάσουν, να τον γελοιοποιήσουν, να δείξουν πόσο ακραίος, ανόητος, λαϊκιστής και πόσο επικίνδυνος είναι όντας τo «αυγό του φιδιού».

 http://xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου