''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ "ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ" ΝΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!

Μια μικρή απάντηση στην κυρία (;) της διπλανής φωτογραφίας που "ενοχλήθηκε" από το "εγέρθητι" των Χρυσαυγιτών:

Λοιπόν, κυρία Νάντια. 

Τα πράγματα δεν σου τα έμαθαν σωστά.


Θα μάθεις να σέβεσαι, είτε είσαι δημοσιογράφος, είτε είσαι φρικιό. Ο Σεβασμός σαφώς και δεν επιβάλλεται αλλά εσύ πήγες ακάλεστη σε ξένο σπίτι οπότε οφείλεις και να το σεβαστείς.


Όταν πας σε ξένο σπίτι και μάλιστα ακάλεστη λοιπόν, και βλέπεις τον οικοδεσπότη, θα σηκώνεσαι, είτε για να τον χαιρετήσεις, είτε απλά από σεβασμό. Εάν στο σπίτι σου, σου έμαθαν οι γονείς σου να την αράζεις στην κρεβατοκάμαρα του οικοδεσπότη με τα παπούτσια στα κλινοσκεπάσματα, περιμένοντας τον και μόλις τον δεις να του λες, "γεια χαραντάν μπάρμπα, όλα κούλ;", ε λοιπόν φταις εσύ και η οικογένεια σου που δεν σου έμαθαν τρόπους.


Εσείς οι δημοσιογράφοι θα μάθετε, θέλετε δε θέλετε, να σέβεστε κάποια πράγματα, είτε σας αρέσει είτε όχι. 


Δεν μπορεί τόσο καιρό να είχατε εσείς οι αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι την Χρυσή Αυγή αποκλεισμένη και φιμωμένη και ξαφνικά μετά τις εκλογές να μπουκάρετε στο σπίτι της Χρυσής Αυγής με τους δικούς σας όρους και προπαντός χωρίς να σέβεστε το χώρο που σας φιλοξενεί ενώ έχετε μάλιστα μπουκάρει εκεί χωρίς να σας το ζητήσουν.. 


Πολύ ευγενικά σας φέρθηκαν μέσα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, γιατί κανονικά εάν άλλο κόμμα δεχόταν τέτοια λάσπη, συκοφαντία και αποκλεισμό προεκλογικά και μετά της εκλογές τολμούσες κυρία Νάντια να μπουκάρεις μέσα ακάλεστη, για να πάρεις, κατόπιν εορτής συνέντευξη, από τον αρχηγό αυτού του κόμματος, σε διαβεβαιώ πως όχι απλά θα σου ζητούσαν να σηκωθείς όρθια αλλά θα σε πέταγαν από το μπαλκόνι σούμπιτη. 


Φαντάσου να πήγαινες στο Περισσό να πάρεις συνέντευξη από την Παπαρήγα όταν όλα τα ΜΜΕ θα είχαν φιμωμένο, αποκλεισμένο και κατασυκοφαντημένο το ΚΚΕ προεκλογικά. Εκεί και σε μία τέτοια περίπτωση, θα διαπιστώνατε όλοι σας, ποιος είναι ο πραγματικός ναζισμός... Δεν θα σου ζήταγαν απλά να σηκωθείς, δεν θα σε πέταγαν απλά από το μπαλκόνι, αλλά θα σε έστελναν στη Σιβηρία, τροφή για τις τίγρεις....

Γι'αυτό κόψε τις ψευτομαγκές  και στο εξής θα μάθετε όλοι εσείς οι καλομαθημένοι δημοσιογράφοι, και να σηκώνεστε από σεβασμό και κάμψεις ακόμα να παίρνετε, εάν σας το ζητήσουν.

ΠΗΓΗ.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟ ΣΧΟΛΙΟ: Η συγκεκριμένη "αγωνίστρια" είναι γνωστή εδω και χρόνια για τις αισχρές ύβρεις που εκτοξεύει εναντίον των αστυνομικών σε κάθε πορεία ή ρεπορτάζ που κάνει. Εκμεταλλεύεται τη σιωπή τους για να το παίζει...μαγκιά, γνωρίζοντας πως θα την ανεχθούν. Κάτι ανάλογο πήγε να κάνει και με τους Χρυσαυγίτες, ξεχνωντας πως εκείνοι δεν είναι ούτε Αστυνομία ούτε καν Στρατός (όπως τον έχουν καταντήσει), αλλά ΑΡΤΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ και συμπαγής ομάδα με συγκεκριμένους κανόνες συμπεριφοράς.

ΞΥΔΑΚΙ ΛΟΙΠΟΝ, κακομαθημένοι μαρκουτσοφόροι!
  http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου