''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΤΟ ΚΚΕ!

Ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ Μ. Μαίλης παρεμβαίνει στην εκπομπή του Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ για να απαντήσει στα όσα κατηγόρησαν τους κομμουνιστές οι Παναγιώταρος, Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής: Πέρα από τα γνωστά του τσιτάτα για τον Χίτλερ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!

Ακόμα κι ο Ευαγγελάτος, απορημένος τον ακούει να μιλάει για "Έλληνες προδότες αστούς που κυνήγησαν οι υπόλοιποι εργάτες", ενώ παρά τις συνεχείς απαιτήσεις Κασιδιάρη για καταδίκη των σταλινικών εγκλημάτων, ο κομμουνιστής αδιαφορεί και συνεχίζει τον παραληρηματικό του μονόλογο με αναφορές στην CIA!!!

Αναρωτιόμαστε: Πώς είναι δυνατόν στην Ελλάδα να υπάρχει ΑΣΥΛΙΑ σε όσους επιχαίρουν (!!!) τις σφαγές συμπατριωτών μας από τα σταλινικά καθάρματα, ενώ να γίνεται πανικός στην αντίστοιχη περίπτωση των "χιτλερικών";;;


Γιατί τόση επιλεκτική "ευαισθησία", κύριοι δημοσιογράφοι και πολιτικοί;

Σημειωτέον ότι η Χ.Α ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΛΠ, ενώ οι σταλινοτσολιάδες του Περισσού παραμένουν αμετανόητοι!

Ποιος είναι ο φασίστας λοιπόν, "δημοκράτες"; Φαντάζεστε να λέγανε οι Χρυσαυγίτες πως "καλά έκαναν" οι Ναζί κι έσφαζαν "Έλληνες αστούς",  τι θα γινόταν;


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!

 http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου