''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΥΜΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΕΤΗΡΑ ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο "ΝΕΟΣΩΤΗΡΑΣ" ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΤΗΣ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ"!

Και...γλείφτης της Μέρκελ ο "μη πολιτικός" που συνεργάζεται με τον Μάνο!


Αυτοί θα μας...σώσουν;
Πώς εμφανίστηκε στην πολιτική σκηνή ο Θάνος Τζήμερος και το τηλεκόμμα του με τον πιασάρικο τίτλο "Δημιουργία Ξανά"; Είναι κάτι που αναρωτιούνται πολλοί, ιδιαίτερα με την συνεχή και σκανδαλώδη προβολή του από τα Μμε, συγκεκριμένων (μνημονιακών) συμφερόντων μάλιστα!

Ίσως θα γνωρίζετε ότι η πρώτη "εμφάνισή" του έγινε με μια ΑΚΡΩΣ ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ επιστολή του στη Μέρκελ, όπου καθυβρίζει τους Έλληνες με "επιχειρήματα" Πάγκαλου (είναι τεμπέληδες, χαραμοφάηδες κλπ), γράφοντας προς το τέλος το απίστευτο:

"Εξοχότατη, αν ήμουν στη θέση σας θα έλεγα «να πάει στο διάολο αυτή η απαίσια χώρα». Εμείς, οι σκεπτόμενοι και αξιοπρεπείς Έλληνες σάς είμαστε ευγνώμονες που δεν έχετε πάρει (ακόμα) αυτή τη θέση και εξακολουθείτε να μας στηρίζετε".
Εξοργιστήκατε; Έχει και συνέχεια! Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο...νεοσωτήρας μας εξυμνεί (!!!) τον Γιωργάκη, που άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου με την υπαγωγή της χώρας μας στο κατοχικό Μνημόνιο! Καμαρώστε αυτόν που θέλει να μπει στη Βουλή:
"Και ο Γιώργος; Τι κάνει ο Γιώργος με την διεθνή κουλτούρα και το εκσυγχρονιστικά οράματα; Ο Γιώργος Παπανδρέου ακόμα και να θέλει να αλλάξει το σκηνικό (δεν έχει δείξει καμμία ανάλογη πρόθεση) δεν μπορεί. Τον εμποδίζει το ίδιο του το κόμμα - ακόμα και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός του! Είναι μάλλον τίμιος και καλών προθέσεων αλλά δεν διαθέτει την πυγμή του ηγέτη. Θα ήταν καλός ενδεχομένως για πολιτικός της Σουηδίας ή του Καναδά, όμως είναι απολύτως ακατάλληλος για να τα «βάλει» με τα πιτ-μπουλ που εξέθρεψε ο κομματικός μηχανισμός του πατέρα του."
"Τίμιος" λοιπόν, "με καλές προθέσεις" και...θύμα του κόμματός του ο αρχιπροδότης Τζέφρυ, σύμφωνα με τον Τζήμερο!
Χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο; Ενημερώστε τους ανυποψίαστους πολίτες που ετοιμάζονται να ψηφίσουν ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙ του Συστήματος, πως πρόκειται για ΥΜΝΗΤΕΣ του Παπανδρέου (και των Μνημονίων)! Και μετά, θα δούμε αν θα τους ψηφίσουν...!
Υ.Γ. Απορία: Πώς γίνεται ένας "μη πολιτικός" να συνεργάζεται με το μαντρόσκυλο του Μητσοτάκη και ακρογωνιαίο λίθο της αμαρτωλής γαλαζοπράσινης συμμορίας που διέλυσε την Ελλάδα, Στέφανο Μάνο; 
 
 http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου