''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!

Καθιστοί παρέμειναν οι 21 βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατά την ώρα της ανάγνωσης του Κορανίου και της ορκωμοσίας των τριών μουσουλμάνων ευρωβουλευτών σήμερα στην Βουλή. Παρά το γεγονός ότι ο Β. Πολύδωρας ζήτησε από τους βουλευτές να σηκωθούν όρθιοι οι βουλευτές αρνήθηκαν.

Αργότερα σε δηλώσεις τους στους δημοσιογράφους τόνιζαν ότι "Η Ελλάδα είναι μια χώρα χριστιανική και ορθόδοξη. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί έπρεπε να σηκωθούμε για κάτι που δεν πιστεύουμε. Στις μουσουλμανικές χώρες, αν δηλώσεις χριστιανός και τους ζητήσεις να σηκωθούν όρθιοι στο Ευαγγέλιο. σε σκοτώνουν".
ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ: Σεβόμαστε κάθε θρησκεία, ακόμα κι όσες έσφαξαν εκατομμύρια Έλληνες Χριστιανούς στο διάβα των αιώνων. Όμως, από τη στιγμή που οι συγκεκριμένοι μουσουλμάνοι βουλευτές δεν διαχωρίζουν τη θέση τους από το εγκάθετο τουρκικό προξενείο και τις πρακτορίστικες τακτικές των γειτόνων στην Θράκη, πολύ καλά έκαναν οι βουλευτές της Χ.Α και δεν σηκώθηκαν κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας τους!
Όσοι "προοδευτικοί" - που ενοχλούνται από την ορκωμοσία στο Ευαγγέλιο, αλλά όχι στο Κοράνι! - μιλήσουν για "ακρότητες", "έλλειψη σεβασμού" κλπ, ας δοκιμάσουν όχι να δηλώσουν Χριστιανοί, αλλά έστω να κυκλοφορήσουν με σταυρουδάκι στις ισλαμικές χώρες!
Κι αν επιστρέψουν ζωντανοί, τα ξαναλέμε...! 
 
 http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου