''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΡΑΓΙΑ.....ΔΟΥΛΕΥΕ! "ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ" ΚΟΡΟΪΔΟ!

 Ο ΒΕΖΥΡΗΣ κ. ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ ΕΚΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ!

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ 
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΡΟΪΔΟ!
_______Από το Δελτίο Τύπου της ΔΙΣ πληροφορηθήκαμε, ότι ο ανεκδιήγητος Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Σηφουνάκης, με Νόμο που προώθησε στη Βουλή μιά νύκτα, απαλλάσσει πλέον τούς Μουσουλμάνους της Θράκης από τό πρόστιμο για τα αυθαίρετα σε ποσοστό 80%! Να το σχετικό απόσπασμα από τό Δελτίο Τύπου της Ιεράς Συνόδου: 
  "......."Επίσης ανεγνώσθη έγγραφο των τεσσάρων Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών της Θράκης, το οποίον απευθύνεται προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβερνήσεως επί του ζητήματος της τροπολογίας του Αναπληρωτού Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενεργείας και Κλιματικής Αλλαγής, δια της οποίας τα αυθαίρετα περιουσιακά στοιχεία της μουσουλμανικής μειονότητος δέχονται μείωση επί του επιβαλλόμενου προστίμου σε ποσοστό ογδόντα τοις εκατό (80%).  Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος αποφάσισε να αποσταλεί έγγραφο στο αρμόδιο Υπουργείο ζητώντας να μην υφίσταται διάκριση στην μεταχείριση Χριστιανών και Μουσουλμάνων".
___________Διερευνώντες περισσότερο τό ζήτημα διαπιστώσαμε, ότι οι τέσσαρες Ορθόδοξοι Μητροπολίτες της Θράκης μέ κοινό έγγραφό τους προέβησαν σε κοινή διαμαρτυρία  πρός τόν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το οποίο  και σας παραθέτουμε παρακάτω. Στον ανοικτίρμονα (άραγε και Τουρκόφιλο ή προστάτη των Μουσουλμάνων;) Υπουργό κ. Σηφουνάκη, ο οποίος  μισεί όχι  μόνον τόν Ορθόδοξο Κληρικό, αλλά και τον Έλληνα πολίτη και ο οποίος σήμερα-αύριο τελειώνει τη θητεία του στον υψηλό αυτό θώκο, οι Αρχιερείς απευθύνουν αμείλικτα ερωτήματα.
" Εάν αυτή η τροπολογία βρει εφαρμογή, τότε χάνεται κάθε αίσθηση ισονομίας και ισοπολιτείας. Σε μία εποχή που η κομματοκρατία καταβαράθρωσε την υπόληψη του έλληνα και βύθισε την οικονομία στα τάρταρα και τον λαό σε ολοένα και διογκούμενη εξαθλίωση αντί για πολιτικές δικαιοσύνης και αλληλεγγύης οι κρατούντες, περνούν νομοσχέδια που παγιώνουν το αίσθημα της αδικίας, μη αναλογιζόμενοι τις συνέπειες, και μάλιστα σε μία ευαίσθητη και ακριτική περιοχή, όπως η Θράκη μας" .
_________Επιπροσθέτως πληροφορύμεθα, ότι ο Σεβ. Μητροπολίτης Κομοτηνής κ. Δαμασκηνός από τις 26 Απριλίου 2012 κήρυξε την Μητρόπολή του ΣΕ ΔΙΩΓΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!! και έκλεισε τα Γραφεία της. 
____________Και τώρα ο δικός μας επίλογος. Ο κ. Σηφουνάκης είναι απαράδεκτος, επειδή με την τροπολογία του αδικεί τους 'Ελληνες πολίτες όχι μόν της περιοχής, αλλά και ολόκληρης της Χώρας! Οι Μουσουλμάνοι λοιπόν της Ελλάδος είναι οι προνομιούχοι! Εμπρός λοιπόν Έλληνα ραγιά, Έλληνα σκλάβε, δούλευε καί μή μιλάς! Κορόϊδο ραγιά δούλευε, "σκάσε καί πλήρωνε"!, όπως θα σου έλεγε ο κ. Σηφουνάκης άν ήσουνα μπροστά του!   Την ένδοξη και ηρωϊκή Ελλάδα μας την καταντήσανε Μπανανία! 
  Αίγιον, 5 Μαΐου 2012
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
ΣΗΜ. Ας μη σπεύσουν οι διάφοροι κατήγοροί μας να μας κατηγορήσουνότι πολιτικολογούμε! Καταγράφουμε την πραγματικότητα, σχολιάζουμε την επικαιρότητα καί γράφουμε θαρραλέα την άποψή μας.
*********
 
ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ
ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ
ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΕΩΡΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΝΘΙΜΟΣ
 
Προς τον
Εξοχώτατον
Πρόεδρον της Ελληνικής Δημοκρατίας
κ. Κάρολον Παπούλια
Εις Αθήνας
Προς τον
Εξοχώτατον
Πρόεδρον της Ελληνικής Κυβερνήσεως
κ. Λουκάν Παπαδήμο
Μέγαρον Μαξίμου
Εις Αθήνας
Εμείς, οι ποιμενάρχες των Ιερών Μητροπόλεων της ακριτικής Θράκης, οι Μητροπολίτες Μαρωνείας και Κομοτηνής Δαμασκηνός, Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου Δαμασκηνός, Ξάνθης και Περιθεωρίου Παντελεήμων και Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος, εκφράζοντας τον προβληματισμό και την απογοήτευση του ευσεβούς λαού της περιοχής μας, ερχόμαστε σήμερα να τοποθετηθούμε επί του ζητήματος της γνωστής και αψυχολόγητης (στα πλαίσια του νέου Οικοδομικού Κανονισμού) τροπολογίας του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Νικολάου Σηφουνάκη, δια της οποίας τα αυθαίρετα περιουσιακά στοιχεία της μουσουλμανικής μειονότητος δέχονται ΜΕΙΩΣΗ επί του επιβαλλόμενου προστίμου σε ποσοστό ΟΓΔΟΝΤΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ (80%), και δηλώνουμε τα εξής:
  1. Η ως άνω τροπολογία ψηφίστηκε σε ώρα κατά την οποία η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών απουσίαζε από το κοινοβούλιο, όσοι δε παρευρίσκονταν σε αυτό μάλλον ήταν βυθισμένοι......λόγω του προκεχωρημένου της ώρας. Αναρωτιώμαστε αν τέτοιες πρακτικές τιμούν το κοινοβούλιο και τον ελληνικό λαό κατ' επέκτασιν. Σε στιγμές που ο λαός μας έχει ανάγκη από προβολή ενός νέου, διαφορετικού ήθους, το κοινοβούλιο δείχνει ότι δεν συνειδητοποιεί τις ευθύνες του για το που έφθασε η χώρα.
  2. Ανεξάρτητα βέβαια από το σεβασμό στους κοινοβουλευτικούς θεσμούς, η απαράδεκτη αυτή και αντισυνταγματική τροπολογία έρχεται να γκρεμίσει όλα όσα δεκαετίες τώρα χτίζουμε στην ακριτική Θράκη, η οποία με ουχί ολίγη προσπάθεια έχει καταστεί πρότυπο συνύπαρξης χριστιανών και μουσουλμάνων. Εάν αυτή η τροπολογία βρει εφαρμογή, τότε χάνεται κάθε αίσθηση ισονομίας και ισοπολιτείας. Σε μία εποχή που η κομματοκρατία καταβαράθρωσε την υπόληψη του έλληνα και βύθισε την οικονομία στα τάρταρα και τον λαό σε ολοένα και διογκούμενη εξαθλίωση αντί για πολιτικές δικαιοσύνης και αλληλεγγύης οι κρατούντες, περνούν νομοσχέδια που παγιώνουν το αίσθημα της αδικίας, μη αναλογιζόμενοι τις συνέπειες, και μάλιστα σε μία ευαίσθητη και ακριτική περιοχή, όπως η Θράκη μας.
  3. Αλλά, γιατί, κ. Υπουργέ, αν υποθέσουμε πως το μέτρο αυτό είναι ορθό, να περιορίζεται η εφαρμογή του μόνο στη Θράκη; Αν το μέτρο αυτό θα ανακουφίσει τον λαό, γιατί να μην επεκταθεί η εφαρμογή του; Γιατί λ.χ. να μην ισχύσει για όλες τις ακριτικές και δυσπρόσιτες περιοχές της χώρας και για όλα τα ακίνητα όλων των Ελλήνων πολιτών ανεξαρτήτου θρησκεύματος. Γιατί, με άλλα λόγια, επιχειρείτε να διαφοροποιήσετε την Θράκη από τον υπόλοιπο εθνικό κορμό; Η Θράκη μας περισσεύει;;; Είναι κάτι «εξωτικό» που απαιτεί «ειδική» μεταχείριση;
  4. Θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι με την τοποθέτηση μας αυτή δεν παρεμβαίνουμε στο έργο της Κυβέρνησης και του Κοινοβουλίου και δεν ερχόμαστε σε καμία αντιδικία με τους συντοπίτες μας μουσουλμάνους, με τους οποίους αναπνέουμε τον ίδιο αέρα, πατάμε τα ίδια χώματα και μοιραζόμαστε την κοινή μοίρα του ακριτικού μας τόπου.
Απλώς θέλουμε να επισημάνουμε πως για την ομόνοια και την ειρήνη στην περιοχή, για την ανάπτυξη και την αλληλεγγύη, για την προκοπή και την πρόοδο, πρωτοβουλίες σαν αυτή του κ. Υπουργού καλό θα ήταν να μην είχαν αναληφθεί ποτέ. Αναμένοντας την άρση της συγκεκριμένης τροπολογίας διατρανώνουμε την αγάπη μας και την προσήλωσή μας στον τόπο μας, για την ειρήνη και την προκοπή του οποίου θα αγωνιζόμαστε πάντοτε με όλες τις δυνάμεις μας, σε πείσμα των παραγόντων εκείνων της πολιτικής και κοινωνικής ζωής που θα επιθυμούσαν το αντίθετο.
Μετ’  ευχών και τιμής
✥ Ο Μαρωνείας και Κομοτηνής Δαμασκηνός
✥ Ο Διδυμοτείχου Ορεστιάδος και Σουφλίου Δαμασκηνός
✥ Ο Ξάνθης και Περιθεωρίου Παντελεήμων
✥ Ο Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος
 
Κοινοποίηση:
1. Μακαριώτατον Αρχιεπίσκοπον Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμον.
2. Πρόεδρον Βουλής των Ελλήνων κ. Φίλιππον Πετσάλνικον
3. Αρχηγούς Κομμάτων
                                                              *********
ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ
Σεβασμιότατε, έάν κάθε μέρα είσέρχονται στήν Έλλαδα 300 παράνομοι μετανάστες, σύμφωνα μέ τό συνημμένο άρθρο τής Καθημερινής, κάνετε τόν λογαριασμό.
Πολύ σύντομα οί Έλληνες θά είναι ή μειοψηφία στήν Έλλάδα.Δέν είμαι ρατσίστρια, άλλά πονώ τόν τόπο μου, τήν Πατρίδα μου. 
 Μ.Σ. USA
 

Migrants crossing from Turkey up 30 percent, says police

There has been a 30 percent rise this year in the number of undocumented immigrants crossing into Greece via the country’s borders, police sources have told Kathimerini.
Authorities estimate that between 100 and 300 illegal migrants enter Greece everyday.
On Friday, a coast guard patrol found a boat carrying 40 migrants off the coast of Astakos in western Greece.
Authorities said that a suspected trafficker who was on board the vessel was arrested.





 http://mkka.blogspot.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου