''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ, ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ

«Να είσαι θυμωμένος και όχι λυπημένος. Η λύπη δεν οδηγεί πουθενά, μόνο στην αυτοκτονία» τονίζει ο Κώστας Βουτσάς αναφερόμενος στην κρίση, δίνοντας συνέντευξη στον Τύπο της Κυριακής. Ο ίδιος συνεχίζει λέγοντας: «Φθάσαμε σε ένα κράτος που φορολογεί τους πολύτεκνους όταν στο εξωτερικό τους προστατεύουν. Θέλουν, ως φαίνεται, να εξαφανίσουν τους Έλληνες και έτσι χάνεται η.. ανθρωπιά» προσθέτει ο μεγάλος ηθοποιός, αποκαλύπτοντας ότι δίνει τη σύνταξή του σε άπορους: «Τη σύνταξή μου δεν την κρατώ, τη δίνω σε ανήμπορους. Όχι για άλλο λόγο, μα για να με μιμηθούν κι άλλοι».

Ο μεγάλος Έλληνας ηθοποιός αναφέρεται και στη νέα γενιά των ηθοποιών, υποστηρίζοντας ότι οι σημερινοί πρωταγωνιστές είναι καλύτεροι από τη δική του γενιά: «Το επάγγελμα είναι φορτωμένο, σίγουρα είναι πολύ οι ηθοποιοί αλλά με τους νέους έχουν ανέβει τα πράγματα. Αυτοί που είναι να ξεχωρίσουν θα ξεχωρίσουν. 
Οι πρωταγωνιστές που λάμπουν είναι γύρω στους 16 και άλλες τόσες είναι οι πρωταγωνίστριες. Ε, αυτοί οι πρωταγωνιστές που υπάρχουν σήμερα είναι καλύτεροι από εμάς» τονίζει ο Κώστας Βουτσάς και εξηγεί πως στην εποχή του πολλοί συγγραφείς έγραφαν το έργο πάνω στον ηθοποιό σε αντίθεση με σήμερα.

Στη συνέχεια αποκαλύπτει το μυστικό της καθιέρωσης, το οποίο από την προσωπική του εμπειρία είναι «το σινάφι σε ανακαλύπτει, το κοινό σε αποκαλύπτει, η διάρκεια σε καθιερώνει»

 gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου