''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΣ ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ; - ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ!

Μεγάλη προβολή από τους χρυσοπληρωμένους αστέρες της δημοσιογραφίας (Χατζηνικολάου, Κουίκ κλπ) γνώρισε πρόσφατα το επονομαζόμενο «κόμμα των αποστράτων». Φυσικά ουδείς δικαιούται να δηλώνει εκπρόσωπος του Στρατεύματος, πόσο μάλλον μία παρέα ατόμων που τόσα χρόνια έκανε γαργάρα το ξεπούλημα της Πατρίδας και θυμήθηκε τους εθνικούς κινδύνους μετά την συνταξιοδότηση. Στην διοικούσα επιτροπή της εν λόγω κίνησης μετέχει – πλην των αποστράτων – και ένας πολίτης, ονόματι Αθανάσιος Δρούγος, εβραιομαθής στρατιωτικός αναλυτής, εξειδικευθείς και μετεκπαιδευθείς στο Ισραήλ.

Στο πλούσιο βιογραφικό του εν λόγω κυρίου τονίζεται η «βαθιά πίστη και προσήλωσή του στους σκοπούς του ΝΑΤΟ». Ο κ. Δρούγος δηλώνει πως διαθέτει διδακτορικό τίτλο (δεν αναφέρει όμως από ποιο πανεπιστήμιο έχει αποφοιτήσει, ελληνικό ή ξένο…) και πως μία από τις πιο πρόσφατες μελέτες του αφορά την: «Απειλή του ιρανικού πυρηνικού και πυραυλικού προγράμματος». Εκτός των άλλων «ιδιαίτερη έμφαση έχει δώσει τα τελευταία χρόνια στη διεύρυνση του ΝΑΤΟ και στις παγκόσμιες προεκτάσεις της συμμαχίας». Φυσικά «έχει παρακολουθήσει ειδικά σεμινάρια σε θέματα τρομοκρατίας-αντιτρομοκρατίας στο Ισραήλ». Πολυμαθής και εβραιομαθής λοιπόν ο μοναδικός «πολίτης» του «κόμματος των αποστράτων», που τυγχάνει τεράστιας προβολής από κανάλια, εφημερίδες και ραδιόφωνα.

Σε μία από τις πολλές συνεντεύξεις που έδωσε ο επικεφαλής της συγκεκριμένης κίνησης, άκουσα με… δέος ότι χρησιμοποιούν τον όρο «Σύνδεσμος» στην επωνυμία τους, ως παραπομπή στον Στρατιωτικό Σύνδεσμο του 1909! Έλεος κύριοι! Στον Στρατιωτικό Σύνδεσμο συμμετείχαν Αξιωματικοί που είχαν πολεμήσει ως αντάρτες στον Μακεδονικό Αγώνα, μέσα σε λάσπες και σε χιόνια, μέσα σε «θεριά και αίματα και Βουλγάρους», όπως έγραψε κάποτε ο αείμνηστος Ίων Δραγούμης. Τι σχέση μπορεί να έχουν με αυτούς τους Ήρωες, οι ιδρυτές του εν λόγω κόμματος;


Τα παραπάνω αποκαλυπτικά γράφει η ιστοσελίδα της "Χρυσής Αυγής": Πριν βιαστούν κάποιοι να "επιχειρηματολογήσουν" πως το κάνουν για...ψηφαλάκια, ενημερώνουμε πως κάθε πληροφορία εξετάζεται ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ. Το ίδιο θα κάνουμε και με τις συγκεκριμένες για τον εβραιόφιλο Δρούγο.

Όταν ανακοινώθηκε το εγχείρημα της δημιουργίας κόμματος Απόστρατων, ευχηθήκαμε "να βγει κάτι καλό": Είναι αλήθεια πως η αρκετά μεγάλη προβολή των τουρκοκάναλων μας ξένισε, καθότι είναι γνωστό πως ούτε πατριώτες είναι, ούτε φυσικά τρέφουν καμία ιδιαίτερη εκτίμηση για τον Στρατό, τον οποίο απεχθάνονται ως γνήσιοι προσκυνημένοι.

Ακούγαμε διάφορα αυτές τις μέρες για τα στελέχη που απαρτίζουν το κόμμα (όπως π.χ ότι η πλειοψηφία τους προέρχεται από το Πασοκ), αλλά δεν δίναμε σημασία: Όμως, δεν μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και για κάποιον που έχει στενότατες σχέσεις με το εβραιοαμερικανικό κατεστημένο, σε βάρος φυσικά των ελληνικών συμφερόντων!

Ο κύριος αυτός, τι ακριβώς έκανε στο Ισραήλ για "εκπαίδευση"; Μήπως πήγε και σε κάνα Κιμπούτζ, όπως η Τζαβέλα;
Από πού κι ως πού γνωρίζει τον Αμερικανοεβραίο πρώην πρέσβη στη χώρα μας που χαιρετάει με θέρμη, όπως βλέπουμε στην φωτογραφία;

Όπως διαβάσαμε στην ιστοσελίδα του, έχει ιδιαίτερη...ανησυχία για το αν οι Σιωνιστές θα χτυπήσουν το Ιράν!!!

Ενώ δικαιολογεί όλες τις ενέργειες του ΝΑΤΟ, ακόμα και τις σφαγές στη Σερβία!

Αν λοιπόν αυτός ο άνθρωπος πρεσβεύει υγιή πατριωτισμό και όχι ξενοκίνητο ραγιαδισμό, να τον χαίρονται εκεί στο κόμμα των Απόστρατων! 
 
hellas ortodoxy
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου