''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Σε μια μικρή κωμόπολη της Ελλάδος συμβαίνει κάτι σημαντικό : Λειτουργεί εδώ και καιρό μια Σχολή Ελλήνων !

Απο τον καιρό που οι χριστιανοί αυτοκράτορες απαγόρευσαν στους Εθνικούς να παραδίδουν κάθε είδους μαθήματα , η Γνώση παρεμποδίσθηκε . Το ελληνικό έθνος έμεινε χωρίς πνευματικούς αρχηγούς , χωρίς ενημέρωση , χωρίς πνευματικά ερεθίσματα .
Μετά απο τόσους αιώνες όμως το θαύμα έγινε ! 
Χωρίς χρηματοδότηση απο πρεσβείες και σκοτεινά κέντρα , χωρίς την υποστήριξη των... ΜΚΟ ( ! ) , χωρίς έπαινο απο τα βοθροκάναλα και τις βρωμοφυλλάδες , έτσι επειδή υπάρχει το ελληνικό DNA δημιουργήθηκε μια Σχολή Ελλήνων .
Τί είναι όμως μια τέτοια Σχολή ; Είναι μια δράση για να πάρουν οι Έλληνες την παιδεία που αρμόζει σε έναν Έλληνα . Όλα αυτά που μας κρύβει το καθεστώς σε Ιστορία , σε Φιλοσοφία , σε Επιστήμες , ανακοινώνονται και σχολιάζονται εκεί .
Όλα αυτά που ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να τα γνωρίζουμε αλλά μας τα αποκρύπτουν , μοιράζονται αφιλοκερδώς .
Μέχρι στιγμής ερευνητές του χώρου μας έχουν αναπτύξει τα θέματα :
1) Ιστορία της Μακεδονίας απο αρχαιότητος μέχρι σήμερα .
2) Θράκες ( ιστορία - γλώσσα - πολιτισμός )
3) Τί Ελλάδα θέλουμε ( η πρώτη μιας σειράς ομιλιών που θα ακολουθήσουν )
4) Λησμονημένοι πρωταγωνιστές του 1940 ( Κατσιμήτρος , Καραβίας , Βραχνός , Κασλάς )
..και έπεται συνέχεια .
 
Η Σχολή αυτή αποτελεί πρότυπο προς μίμησην για όλη την Ελλάδα . Παντού , σε κάθε πόλη και χωριό θα πρέπει να δημιουργηθεί μια τέτοια Σχολή . Οι ερευνητές της Περιφέρειας θα επισκέπτονται τους πυρήνες των χωριών ( κάθε μέρα και ένα διαφορετικό χωριό ) και θα παρουσιάζουν τα αποτελέσματα των ερευνών τους .
Δεν χρειάζεται να υπάρχει νοικιασμένος χώρος . Σε ένα καφενείο , στην καφετέρια ενός ξενοδοχείου , στο σπίτι κάποιου Έλληνα , μπορεί να λειτουργήσει αυτό το "κρυφό σχολειό" του Ελληνισμού .
Μπορεί να συνδυαστεί με λίγη "σπαρτιατική" τροφή ( μαύρο ψωμί , ελιές , λίγο κόκκινο κρασί ) για να μπορούν να γίνουν οι οφειλόμενες σπονδές σε θεούς και προγόνους .
Στο τέλος μπορεί να τελειώνει η συνάθροιση λέγοντας "Ες Αλικαρνασσόν" ( όπως κάποιοι άλλοι έλεγαν επι 2000 χρόνια "Του χρόνου στην Τ ζ ε ρ ο υ σ α λ ε μ " ) .
Όταν φθάσουμε να έχουμε σε κάθε Δήμο μια Σχολή Ελλήνων και ένα οπλιτικό άγημα ( με αρχαίες πανοπλίες ) η αναγέννηση της Ελλάδος θα είναι γεγονός !
Επειδή οι καιροί είναι πονηροί επέλεξα να μην αναφέρω τόπο και ονόματα
 
anti-ntp.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου