''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

H παγκόσμια διακυβέρνηση εγκαθίσταται. Παπαδήμος στην Ελλάδα, Μόντι στην Ιταλία... και πάει λέγοντας.

Γράφει ο Αντώνης ο Μπατήρης

Σιγά-σιγά η παγκόσμια τάξη άρχισε να εγκαθιστά τον ένα μετά τον άλλο Πρωθυπουργό στις ευρωπαικές πρωτεύουσες. Πρώτα ξεκίνησε με το Παπαδήμο, τον πρωην δανειστή της χώρας (ΕΚΤ). Στη συνέχεια έρχεται η σειρά του Μάριο Μόντι πρώην κοινοτικού επιτρόπου και οικονομολόγου στην Ιταλία. Κατά σύμπτωση είναι...
και οι δύο μέλη της Τrilateral Commision.

Σε λίγο πρέπει να περιμένουμε ότι ο Παπαχελάς, άλλο ενα μέλος της Bilderberg και της Trilateral Commission θα επιλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Γιατι όχι άλλωστε; Aπo τον Ψυχάρη, τη Διαμαντοπούλου και τον Αλαφούζο θα ήταν καλύτερος...

Ο Παπαδήμος εγινε χωρίς τη λαική ψήφο Πρωθυπουργός. Αντισυνταγματικά, αφου ειναι εξωκοινοβουλευτικός και μας τον έχωσαν με τη στηριξη Σαμαρα, Παπανδρέου και Διαμαντοπουλου μελών της Λέσχης Bildeberg, που δήθεν επι 5 μέρες ψαχνόντουσαν να βρούνε λύση, στον εγκάθετο των Τραπεζών...

Αυτές τις λεπτομέρειες τις παραβλέπουν πολλά ΜΜΕ αφού και αυτά ενισχύονται απο τους γνωστούς κύκλους. Παράλληλα παλαια μελη της Λεσχης bilderberg, όπως ο Στεφανος Μάνος έβγαιναν στα καναλια και τον υποστηριζαν.

Βλέπουμε λοιπόν μπροστά στα μάτια μας την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας διακυβέρνησης μέσα απο μια διόρθωση δήθεν των δημοσιονομικών κάθε χώρας λογω υπερδανεισμου αλλά στην ουσία τον έλεγχο των πολιτών μέσα απο τη πτωχευση της μεσαιας ταξης και τη συγκέντρωση του πλούτου κάθε χωρας στα χέρια λίγων.

Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι σε όσα μας κάνουν υπάρχει ένα αδύνατο σημείο. Η αποδοχή της εξουσίας των. Αυτό θα γίνει με την υπογραφή των δανειακών συνθηκών που προσπαθούν να κρατήσουν κρυφές αλλά και με τη προσφορά εργασίας μόνο σε όσους ειναι υπάκουοι και ευπροσήγοροι.

Πρεπει όλοι μας να διαβασουμε τις δανειακες συμβασεις με λεπτομέρεια, όχι περίληψη.

Δεν θα θελήσουν να μας τις δείξουν για να τις περάσουν στα μουλωχτά και θα μας πασχολούν με ασήμαντα πράγματα και γεγονότα. Για το λογο αυτό έγινε η κυβέρνηση ευρείας αποδοχής για να μη φανερωθεί τι υπάρχει μεσα στη νέα δανειακή συνθήκη. Κανένας δεν αναφέρεται σε αυτήν.

Εμεις πρεπει να προφυλάξουμε τη Δημοκρατία και να μαθουμε τι θα υπογράψουν.

Αυτο για τις 19 Φεβρουαρίου, τις εκλογες που έλεγε ο Σαμαράς παρτε το σαν ανέκδοτο... Δεν υπάρχει.

Με την υπογραφή Σαμαρά και Λαος, το ΠΑΣΟΚ θα μεινει στην εξουσία 2 ακόμη χρόνια για να ολοκληρώσει το θεάρεστο έργο του. 
ksipnistere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου