''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!


Νέα μεγάλη κωλοτούμπα ετοιμάζει ο Σαμαράς, μόλις πληροφορήθηκε τα αποτελέσματα μέτρησης της κοινής γνώμης για τη στάση Καμμένου στη ψηφοφορία ψήφου εμπιστοσύνης. Συγκεκριμένα σε έρευνα που διοργάνωσε γνωστή εταιρία για λογαριασμό μεγάλου συγκροτήματος σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα που ακόμα επεξεργάζονται, το 83,8% των ερωτηθέντων που κατατάσσουν τον εαυτό τους...

στο χώρο της δεξιάς-κεντροδεξιάς, επικροτούν τη στάση του Καμμένου κρίνοντας την θετική και πολύ θετική. Υψηλά είναι και τα ποσοστά αποδοχής του Π. Καμμένου και από οπαδούς του ΠΑΣΟΚ – κεντροαριστεράς που ξεπερνά το 46,3%, ενώ οι ουδέτεροι και ΔΞ/ΔΑ είναι 24,6%.
Η επεξεργασία της έρευνας ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα, αλλά τα πρώτα στοιχεία που γνωστοποιήθηκαν είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικά και ανησυχητικά για τη ΝΔ. Μετά από την διαρροή και την γνωστοποίηση των στοιχείων της έρευνας στη ΝΔ-Συγγρού, ο Σαμαράς ψιλο-άλλαξε στάση. Σκέπτεται να διαγράψει τον Πάνο Καμμένο από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, αλλά όχι από το κόμμα της ΝΔ ! Να δούμε μέχρι το βράδυ τι άλλο θα σκεφθούν και τι απόφαση θα πάρουν τελικά στη ΝΔ. Σε κάθε περίπτωση πάντως , μάγκα θα κάνουν τον Καμμένο, που θα είναι ο νικητής της ψηφοφορίας.

http://dimotikosafari.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου