''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

11-11-11


Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Η μέρα που «παραδόθηκε» η Ελλάδα στις τραπεζικές δυνάμεις κατοχής.
Σήμερα ξεκινάει και επίσημα η ελληνική αντίσταση στην Κυβέρνηση των Τραπεζιτών και Τοκογλύφων.
Ο «κουκουλοφόρος» Εφιάλτης της νέας εθνικής προδοσίας είναι ο Αντώνης Σαμαράς.
...Με διαφορά ο μεγαλύτερος προδότης... της μεταπολεμικής Ελλάδας.
Η 11-11-2011 θα είναι μια ημέρα, την οποία θα «θυμάται» για πολλούς αιώνες ο ελληνισμός. Μια νέα «αποφράδα» ημέρα, η οποία σύντομα θα πάρει τη θέση της ανάμεσα στις πιο γνωστές «αποφράδες» ημέρες για τον ελληνισμό. Μαζί με την 29-5-1453 που έπεσε η Πόλη και την 27-4-1941που μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα, θα είναι και η σημερινή. Αυτή θα είναι η ημέρα που «έπεσε» πραγματικά η Ελλάδα στα χέρια των κατοχικών δυνάμεων. Μετά τους Οθωμανούς και τους Ναζί, θα θυμόμαστε και τους τοκογλύφους κατακτητές. Αυτή η ημερομηνία θα προσδιορίζει το τέλος του νέου «ατυχούς» πολέμου της Ελλάδας με το τραπεζικό σύστημα ...Ενός «πολέμου», στον οποίο οι διεθνείς τοκογλύφοι ιμπεριαλιστές κατόρθωσαν και νίκησαν την Ελλάδα.
Αυτοί λοιπόν οι κατακτητές --και με το «δικαίωμα» που αποκτά δια της βίας ο κάθε κατακτητής-- οδήγησαν σε παραίτηση την εκλεγμένη από τον λαό Κυβέρνηση και στη θέση της τοποθέτησαν τη δική τους Κυβέρνηση ...Την κυβέρνηση των δοσίλογων τραπεζιτών ...Των τραπεζιτών, που δεν έχουν να λογοδοτήσουν στον λαό, παρά μόνον στα αφεντικά τους ...Των τραπεζιτών, που θα ηγηθούν μιας Κυβέρνησης, της οποίας το μόνο αντικείμενο είναι να παραδώσει και τυπικά τη χώρα στην κατοχή των ξένων δυνάμεων. Αυτός ακριβώς είναι ο ρόλος της σημερινής Κυβέρνησης. Θα παραδώσει τη χώρα στους νέους κατακτητές και κατόπιν θα παραιτηθεί, για να έχει την ψευδαίσθηση ο λαός ότι ζει «ελεύθερος» και «ανεξάρτητος».
Όταν θα μας «δέσουν» τα «χέρια» και τα «πόδια», θα μας αφήσουν «ελεύθερους» να κάνουμε ό,τι θέλουμε. Όμως, μέχρι να μας «δέσουν», θα κάνουμε ό,τι θέλουν αυτοί. Γι’ αυτόν τον λόγο οι νικητές τραπεζίτες ιμπεριαλιστές τοποθέτησαν χωρίς καμία λαϊκή νομιμοποίηση έναν υπάλληλό τους τραπεζίτη για Πρωθυπουργό. ...Πραγματικό υπάλληλό τους και όχι υπάλληλο σε εισαγωγικά ...Υπάλληλο, που τον ταΐζουν για πάνω από τριάντα χρόνια με αυτόν τον σκοπό. Με τον σκοπό να τους εξυπηρετήσει, όταν θα τον έχουν ανάγκη. Γι’ αυτόν τον λόγο τον «τάιζαν» σε όλη του σχεδόν τη ζωή ...Από τότε που τον έβαλαν στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, μέχρι σήμερα ...Μια «διαδρομή» μεγάλη και εξαιτίας τους σίγουρη. Αυτοί τον έκαναν Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας και στη συνέχεια τον τοποθέτησαν στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Τους «χρωστάει» και τώρα ήρθε η ώρα να τους «ξεπληρώσει». Αυτός ο «ποντικός» των τοκογλυφικών τους «καταστημάτων» είναι ο νέος Πρωθυπουργός των Ελλήνων. 
 
Αυτή η Κυβέρνηση είναι ακριβώς όμοια με την Κυβέρνηση Τσολάκογλου, αλλά πολύ χειρότερη ποιοτικά. Είναι όμοια, γιατί, όπως και εκείνη των προκατόχων της αποτελεί επιλογή των κατακτητών και είναι χειρότερη, γιατί τουλάχιστον ο ίδιος ο Τσολάκογλου δεν ήταν από τους υπαίτιους της ήττας της Ελλάδας, που έφερε τους Γερμανούς στην Ελλάδα. Συνεργάστηκε με τους ξένους κατακτητές, αλλά δεν είχε συμβάλει ενεργά στο να καταστούν αυτοί οι ξένοι κατακτητές της Ελλάδας. Έγιναν κατακτητές μόνοι τους και απλά ο Τσολάκογλου και οι άλλοι δοσίλογοι προδότες συνεργάστηκαν μαζί τους. Η σημερινή Κυβέρνηση δεν συνεργάστηκε απλά με τους κατακτητές, αλλά συνετέλεσε τα μέγιστα στην «επιτυχία» των κατακτητών.
Είναι «Εφιάλτες» και «Τσολάκογλου» μαζί. Είναι οι «Εφιάλτες», που, ελέω νικητών, κατόρθωσαν και όχι μόνον επιβίωσαν μετά την προδοσία τους, αλλά κατάφεραν και έγιναν «Τσολάκογλου» στις κυβερνήσεις των κατακτητών ...Οι πιο πετυχημένες εκδοχές όλων των προδοτών του παρελθόντος. Ό,τι «ονειρευόταν» ο Εφιάλτης και ό,τι δεν μπορούσε να γίνει ποτέ ο Τσολάκογλου. Αυτή είναι η μοναδική «επιτυχία» του δοσίλογου Παπαδήμου. Είναι ο πιο πετυχημένος Έλληνας προδότης όλων των εποχών. Γιατί; Γιατί συνετέλεσε και ίδιος στην άλωση της χώρας, που του παραδόθηκε να κυβερνήσει. Χωρίς τη δική του βοήθεια πιθανότατα να μην βρίσκονταν εδώ ως κατακτητές τα διάφορα ΔΝΤ και οι υπόλοιπες τοκογλυφικές «ύαινες». Χωρίς αυτόν πιθανότατα να μην χρωστούσαμε τόσα πολλά, που να μας απειλεί ο κάθε τοκογλύφος και να μας χλευάζει ο κάθε καραγκιόζης αυτού του Πλανήτη.
Αν δεν ήταν ο Παπαδήμος να τους ανοίξει ως κεντρικός τραπεζίτης τις «πόρτες», οι οποίες έπρεπε να παραμένουν «σφραγισμένες», για να μην γίνουν «κερκόπορτες», κανένας από αυτούς δεν θα βρισκόταν σήμερα εδώ ...Κανένας δεν θα μπορούσε να μας βασανίζει σήμερα, αν δεν υπήρχε η συμμορία των Σημίτιδων και των άλλων πρακτόρων των γερμανικών και άλλων μυστικών υπηρεσιών. Αυτής της συμμορίας μέλος είναι και ο Παπαδήμος ...Ο δήθεν «πετυχημένος» με το «βαρύ» βιογραφικό ...Πολύ «βαρύ» ...Τόσο «βαρύ», που σου πιάνεται η «μέση» ακόμα και να το σκεφτείς ...Τόσο «βαρύ», που, μετά την απόλυσή του από την ΕΚΤ, αν δεν μπλεκόταν στα σημερινά δρώμενα, θα ήταν «τα απομεινάρια μιας ημέρας» του Ψυχικού.
Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί πραγματικά αναρωτιόμαστε για το πόσο σημαντικός μπορεί να είναι ένας άνθρωπος, που το μόνο το οποίο έχει κάνει στη ζωή του είναι να μετράει κέρδη τοκογλύφων με μεθόδους που παραμένουν ίδιες μέσα στους αιώνες. Αναρωτιόμαστε τον λόγο για τον οποίο μπορεί να είναι σημαντικός ένας άνθρωπος με καριέρα οικονομολόγου ...Ένας άνθρωπος, ο οποίος δεν έσωσε ανθρώπους με κάποια δική του ιατρική επινόηση ...Ένας άνθρωπος, ο οποίος δεν εφεύρε κάτι χρήσιμο, που να εξυπηρετεί την ανθρωπότητα ...Ένας άνθρωπος, ο οποίος δεν έκανε τίποτε παραπάνω από το να υπολογίζει τα κέρδη των τοκογλύφων ...Καριερίστας σε έναν κλάδο, που δεν αποτελεί καν επιστήμη.
Όταν μιλάμε για καριέρα οικονομολόγου, μιλάμε για το απόλυτα «τίποτε» με πολύ «ξύγκι». Μιλάμε για έναν χώρο όπου μπορεί να είναι «θεός» ακόμα ο γύφτος Ρουμπινί. Όταν μιλάμε για «επιφανείς» οικονομολόγους, μιλάμε για δουλικά τοκογλύφων και τέτοιο δουλικό ήταν και ο Παπαδήμος. Αποτυχημένος μηχανικός ήταν σε μια εποχή όπου οι λιγοστοί μηχανικοί που υπήρχαν στην Ελλάδα διέπρεπαν. Αποτυχημένος μηχανικός ήταν ο Παπαδήμος, ο οποίος βολεύτηκε στην μη επιστήμη των οικονομικών και στον μισθό βρέξει-χιονίσει.
Απλά πράγματα. Ο Παπαδήμος επιχείρησε να γίνει μηχανικός την εποχή όπου οι οικονομολόγοι ήταν απλοί λογιστές. «Κουτσομηχανικός» των ΗΠΑ, εφόσον το πτυχίο του δεν είχε την αντίστοιχη αξία με αυτό ενός ευρωπαϊκού Πολυτεχνείου. Εκείνη την εποχή αποφάσισε να κάνει το «άλμα» στις οικονομικές «επιστήμες». Εκείνη την εποχή ένας μηχανικός θα μπορούσε να κάνει μεταπτυχιακό στα οικονομικά μόνον για δύο λόγους. Είτε γιατί ήταν πλουσιόβλακας και ήθελε να χασομεράει, έχοντας μια δικαιολογία να το κάνει, είτε γιατί ήταν φτωχόβλακας, που δεν ήθελε να εργαστεί ως μηχανικός και ήθελε να τρυπώσει σε κάποια τράπεζα.
Ο Παπαδήμος ήταν το δεύτερο. Ήταν ένας φτωχόβλακας, που γνώριζε ότι στην επιστήμη της μηχανικής δεν είχε περιθώρια διάκρισης. Επιπλέον ήταν ένας μισθοθήρας. Ήθελε ν’ αποφύγει τις κακουχίες του ρίσκου της επιχειρηματικότητας, που συνεπαγόταν εκείνη την εποχή το «μηχανιλίκι» και επεδίωκε το «τρύπωμα» σε κάποιον μεγάλο οργανισμό. Ως παιδί δημοσίου υπαλλήλου, άλλωστε, δεν είχε ποτέ και κάποιες άλλες εικόνες. Η συνέχεια απλά τον δικαίωσε, όχι επειδή ήταν ικανός, αλλά επειδή ήταν τυχερός. Έγινε οικονομολόγος-δουλικό σε έναν κόσμο ο οποίος άλλαζε και οι οικονομολόγοι από τελευταίος «τροχός» της άμαξας θα γίνονταν «επιστήμονες».
Αυτή είναι πάνω-κάτω η ζωή του. Η τύχη του τον «σέρνει» και η νοοτροπία του τον ανταμείβει. Από τότε που υπάρχει ως άτομο είναι υπάλληλος του γλειψίματος ...Υπάλληλος, από αυτούς που σέρνονται σαν τα «σαλιγκάρια», κάνοντας καριέρες ανάμεσα σε γραφεία και φωτοτυπικά ...Υπάλληλος με το αφηρημένο αντικείμενο της οικονομικής «επιστήμης» ...Υπάλληλος, από αυτούς που, όταν βλέπουν τα αφεντικά τους, δεν γνωρίζουν αν θα τους προάγουν ή αν θα τους απολύσουν ...Υπάλληλος, από αυτούς που, όταν τους απολύεις, «χωράνε» όλη τους τη ζωή σε ένα χαρτόκουτο ...Συνάδερφος των απολυμένων της Λίμαν Μπρόδερς, εφόσον είχαν τα ίδια αφεντικά και τους ίδιους στόχους. Πότε λοιπόν έγινε σημαντικός ένας τέτοιος άνθρωπος; ...Εκτός αν σημαντικοί σε αυτόν τον κόσμο είναι μόνον οι χρήσιμοι για τους Ρότσιλντ και τους Ροκφέλερ.
Αυτός είναι ο Παπαδήμος με το «βαρύ» βιογραφικό, που εντυπωσίασε μόνον τον αγράμματο Βερύκιο και τον γαλατά του ΛΑΟΣ ...Ο «μούργος» των Εβραίων, που δήθεν γνωρίζει τα «μυστικά» της Ευρώπης ...Ο υπάλληλος των Εβραίων, ο οποίος θα αποκαταστήσει την «αξιοπιστία» των Ελλήνων στην υφήλιο ...Ο υπάλληλος των τοκογλύφων, ο οποίος θα «ρυθμίσει» τα χρέη των Ελλήνων με τον τρόπο που «συμφέρει» την Ελλάδα ...Ο κλητήρας του Εβραίου Γκρίνσπαν, ο οποίος, αφού τον εκπαίδευσε στο μεγάλο «μαγαζί» της FED, τον έστειλε «συστημένο» στην Ελλάδα, για να εκτελέσει το «συμβόλαιο» θανάτου της ελληνικής οικονομίας. Στη συνέχεια έγινε ο κολαούζος του Εβραίου Τρισέ, ο οποίος, αφού τον εξυπηρέτησε εις βάρος της Ελλάδας, τον απέσυρε στις Βρυξέλες, για να μην κινδυνεύει στον χώρο όπου εγκλημάτησε.
Εγκληματίας είναι ο Παπαδήμος, που σήμερα εμφανίζεται σαν «σωτήρας» ...Ένας «λογιστής» των τοκογλύφων, ο οποίος, ως Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, πρόδωσε τους Έλληνες ...Ένας διορισμένος υπάλληλος των τοκογλύφων, που στην προσωπική του ζωή δεν γνωρίζει καν τι σημαίνει ελεύθερη οικονομία ...Ο δούλος, που, αφού τους εξυπηρέτησε, έλαβε την ανταμοιβή του «Ακαδημαϊκού» ...Ο πιστός τους δούλος, ο οποίος, ως διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, άφηνε το «ελληνικό» τραπεζικό σύστημα να κλέβει και να ρημάζει με τα πανωτόκια τούς Έλληνες πολίτες ...Το τραπεζικό σύστημα, το οποίο επί των ημερών του έβαλε «λουκέτο» σε όλη την ελληνική παραγωγή ...Το τραπεζικό σύστημα, το οποίο επί των ημερών του έπαιξε τα χρήματα των Ελλήνων στο χρηματιστήριο ...Το τραπεζικό σύστημα, το οποίο επί των ημερών του έβαζε «χέρι» στα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων ...Το τραπεζικό σύστημα, το οποίο επί των ημερών του δημιούργησε τη «φούσκα» των ακινήτων. Για όλα αυτά τα εγκλήματα εις βάρος του ελληνικού λαού δεν έχει τιμωρηθεί ακόμα ο Παπαδήμος.
Αυτή η προκλητική ατιμωρησία του είναι βέβαια εκείνη που κάνει και τη σημερινή του «εμφάνιση» προκλητική πέρα για πέρα. Ο δολοφόνος όχι μόνον δεν «εξαφανίστηκε», αλλά έχει το θράσος να επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος και να εμφανίζεται και σαν παράγοντας «σοβαρότητας», «αξιοπιστίας» και «δικαιοσύνης» ...Η αποθέωση της σοβαροφάνειας, που καλύπτει την απόλυτη κενότητα ενός δούλου ...Άψογη χωρίστρα, σιωπή νεκρού, ύφος καρδιναλίου και επένδυση στους επαίνους των αγραμμάτων Βερύκιων των διαπλεκόμενων ΜΜΕ. Αυτό, δηλαδή, που συμβαίνει σήμερα με τους άθλιους δοσίλογους, είναι άνευ προηγουμένου. Αυτό, το οποίο συμβαίνει σήμερα με τους δωσίλογους, δεν το τόλμησαν ούτε οι ένοπλοι Ναζί. Ακόμα και οι Ναζί τους δωσίλογούς τους τούς προστάτευαν με «κουκούλες», γιατί δεν μπορούσαν να βρουν ανάλογους «Βερύκιους» να τους επαινούν και να τους δικαιολογούν και ως εκ τούτου να τους εγγυηθούν την ασφάλειά τους χωρίς αυτές ...«Κουκούλες» δωσίλογων είναι οι σημερινοί δημοσιογράφοι της διαπλοκής.
Γι’ αυτόν τον λόγο οι σημερινοί ελέω τοκογλύφων προδότες όχι μόνον δεν ψάχνουν μέρος να κρυφτούν, αλλά θέλουν και να μας κυβερνήσουν. Μας προκαλούν, αποδίδοντάς μας τις συνέπειες των δικών τους εγκλημάτων. Αυτοί, οι οποίοι σε σκοτεινές συνεργασίες με τις διάφορες Goldman Sachs δημιούργησαν το παράνομο και απεχθές χρέος της πατρίδας μας, είναι οι ίδιοι, που σήμερα μας κατηγορούν ότι τα «φάγαμε». Αυτοί οι εγκληματίες ταυτίζονται με τους ξένους που μας αποκαλούν κλέφτες και τεμπέληδες. Αυτοί, οι οποίοι μας έκλεισαν τα εργοστάσια και μας φόρτωσαν το τεράστιο χρέος, τώρα θα αναλάβουν να το «νομιμοποιήσουν» σαν ηγέτες μας ...Τα «τρωκτικά» των τοκογλυφικών βόθρων θα καθίσουν στους πολιτικούς θρόνους των «λεόντων», που έχουν ανάγκη οι λαοί, για να συνεχίζουν τις πορείες τους.
Σε αυτήν την πρωτοφανή αθλιότητα ευθύνες έχει και η Δικαιοσύνη ...Η αμαρτωλή ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία ξεκίνησε να φυγαδεύει δωσίλογους τύπου Χριστοφοράκων και ξέπεσε σήμερα να εξυπηρετεί και  Μάκηδες Ψωμιάδηδες ...Η Δικαιοσύνη, η οποία «ακούγεται» μόνον όταν ζητιανεύσει αυξήσεις και αναδρομικά. Αντί λοιπόν αυτή η Δικαιοσύνη να ψάχνει τον Παπαδήμο να τον χώσει στη φυλακή για τις παράνομες πράξεις του στην περίοδο της θητείας του στην Τράπεζα της Ελλάδας, του επιτρέπει να ξαναπαρανομήσει --και μάλιστα στον υπέρτατο βαθμό--, αφήνοντάς τον να εμφανίζεται ως Πρωθυπουργός. Αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος, ως επίορκος Ανώτατος Κρατικός Λειτουργός, επέτρεψε στις τράπεζες των τοκογλύφων να σπρώξουν τον ελληνικό λαό στην παγίδα των διεθνών τοκογλύφων, έρχεται το βρόμικο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Μεταπολίτευσης να τον «ανταμείψει».
Στην πραγματικότητα βάζει έναν «δολοφόνο» να υπογράψει τη «νεκροψία» τού θύματος. Στην πραγματικότητα δίνει τη δυνατότητα σε έναν «δολοφόνο» να «σβήσει» τα «ίχνη» του. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά. Ο Παπαδήμος, ο οποίος είναι από τους κατ’ εξοχήν υπεύθυνους για την παράνομη διόγκωση του ελληνικού χρέους, έρχεται σήμερα ως δοτός Πρωθυπουργός να περάσει μέσα από τη Βουλή τη «δανειακή σύμβαση», που νομιμοποιεί το χρέος αυτό ...Ο Παπαδήμος έρχεται να υπογράψει μια σύμβαση, η οποία θα «σβήνει» για πάντα τις ευθύνες τις δικές του, του Σημίτη, του Παπακωνσταντίνου, του Παπανδρέου, του Βενιζέλου και των άλλων «παιδιών» του Κολεγίου, της διαφθοράς και της Διαπλοκής.
Σε αυτό το πρωτοφανές έγκλημα συντελούν τα μέγιστα και τα ΜΜΕ των διαπλεκομένων ...Των συνεργατών της Goldman Sachs, που φιλοδοξούν να τσιμπίσουν κανένα ευρουδάκι από την Κομαντατούρ της Νέας Τάξης ...Των συνεργατών της Goldman Sachs, οι οποίοι έγιναν μεγιστάνες, επειδή ο επίορκος Παπαδήμος, υπό τις εντολές των τοκογλύφων και του Σημίτη, επέτρεπε τον «αυτοκτονικό» δανεισμό του κράτους, προκειμένου να «ταΐζονται» οι διαπλεκόμενοι εργολάβοι με προμήθειες και δημόσια έργα. Παλιοί γνωστοί και συνένοχοι είναι όλοι αυτοί μεταξύ τους. Πριν τον μάθουν οι δημοσιογράφοι τον Παπαδήμο, τον γνώριζαν καλά τα αφεντικά τους. Επειδή ο λαός αυτόν τον Παπαδήμο δεν θα τον ψήφιζε ποτέ, τον «ψήφισαν» οι ίδιοι με την αντιδημοκρατική μεθόδευση που βλέπουμε σήμερα να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας.
Αυτά τα αφεντικά με τις τεράστιες «ψήφους», για τους λόγους που περιγράψαμε, έβαλαν εμπρός το τηλεοπτικό «πλυντήριο» συνειδήσεων. Προσπαθούν να παρουσιάσουν τον νέο «Τσολάκογλου» σαν προσωπικότητα με διεθνές κύρος. Η Τρέμη, ο Πρετεντέρης, ο Λιαρέλης και ο Βερύκιος είναι αυτοί, οι οποίοι, αφού «εντυπωσιάστηκαν» επί πληρωμή από το «κύρος» του, προσπαθούν να μας το μεταφέρουν και σε εμάς ...Το διεθνές κύρος ενός «Ζίκου» του τραπεζικού συστήματος ...Το διεθνές κύρος ενός γνωστού καρπαζοεισπράκτορα των δύο Ηπείρων. Ο ...τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι και με τόκους, πέναλτυς και προσαυξήσεις τρεις και δεκαπέντε το λαδόξιδο ...Ο επιστήμων.
Ποιοι τοποθέτησαν αυτόν τον «Ζίκο» στην κορυφαία πολιτική θέση της χώρας; Αυτοί, οι οποίοι μπορούσαν ...Οι κορυφαίοι πολιτικοί παράγοντες αυτής της χώρας ...Ο Παπανδρέου κατ’ αρχήν ...Ο προκάτοχος αυτής της θέσης ...Άλλη μεγάλη προσωπικότητα με διεθνές κύρος ...Αυτός, ο οποίος έκοβε ξύλα στη Σουηδία και έκανε τις «μεγάλες» σπουδές στην κοινωνιολογία ...Ούτε καν οικονομολόγος ...Ο μεγάλος «στοχαστής» και ποδηλάτης ...Ο Παπανδρέου, ο οποίος, σε συνεννόηση με τον Στρος Καν και τους διάφορους Σόρος, μας οδήγησαν στη «μέγγενη» του ΔΝΤ ...Ο Παπανδρέου, που εύκολα αποδεικνύεται ότι μεθόδευσε την κρίση δανεισμού, για να μας παγιδεύσει στα «δίκτυα» των τοκογλύφων φίλων της μητέρας του ...Ο Παπανδρέου, ο οποίος φρόντισε να δυσφημίσει τον ελληνισμό στα πέρατα του κόσμου, προκειμένου ένας μέχρι πρόσφατα αγαπητός λαός να φτάσει στο σημείο να γίνει παγκοσμίως αντιπαθής και να μην βρίσκει συμπάθειες και βοήθειες πουθενά στον Πλανήτη.
Μαζί του «συνοδοιπόρος» ο Σαμαράς ...Ο συμμαθητής, συμφοιτητής και συγκάτοικός του ...Ο επίσης άεργος και ανεπάγγελτος άνθρωπος με ένα «βαρύ» βιογραφικό οικονομολόγου ...Άλλος «επιστήμων» ...Ο προαλειφόμενος για τη θέση του Πρωθυπουργού ...Αυτός είναι ο έτερος πρωταγωνιστής τού σημερινού «βρόμικου» 2011 ...Ο έμπειρος πρωταγωνιστής, εφόσον ήταν ο Υπουργός Οικονομικών του «βρόμικου» ‘89 ...Αυτός, ο οποίος παριστάνει τον αθώο, αλλά στην πραγματικότητα είναι εκείνος, ο οποίος στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη έθεσε τα θεμέλια της σημερινής αθλιότητας. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το «βρόμικο» ‘89 «στήθηκε» πάνω σε ένα μέγα τραπεζικό σκάνδαλο, το οποίο και πάλι είχε έναν Παπανδρέου που τα «πήρε» και ποτέ δεν πλήρωσε το έγκλημά του. Γιατί; Γιατί του «δάνεισαν» οι ίδιοι που «δανείζουν» σήμερα και στον γιο του ...με πρώτο τον Παπούλια.
Μιλάμε για πραγματικά προμελετημένο έγκλημα, εφόσον οι πρωταγωνιστές του έχουν όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν μια κοινή εγκληματική συμμορία. Δεν είναι δηλαδή μόνον ο συμπληρωματικός τους ρόλος στο όλο έγκλημα. Είναι και τις ίδιας «καταγωγής». Ο Πρωθυπουργός «Τσολάκογλου» είναι του προδοτικού Κολεγίου ...Πρωθυπουργός διάδοχος ενός κολεγίοπαιδα Πρωθυπουργού και προπομπός ενός άλλου κολεγιόπαιδα ...Ο Πρωθυπουργός όλων των ρεκόρ του φασισμού. Πιο πολλές ψήφους κολεγιόπαιδων θέλει κάποιος για να βγει πρόεδρος στο δεκαπενταμελές του Κολεγίου Αθηνών, παρά Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Με δύο ψήφους μπορεί να μην εκλέγεσαι στο δεκαπενταμελές του Κολεγίου, αλλά Πρωθυπουργός της Ελλάδας γίνεσαι σίγουρα. Εκεί την κατάντησαν την Ελληνική Δημοκρατία ο Παπανδρέου, ο Σαμαράς και ο Παπαδήμος ...Τα παιδιά του Κολεγίου και εκλεκτοί υπάλληλοι των όπου γης τοκογλύφων.
Γιατί έβαλαν τον Παπαδήμο «ανάμεσά» τους; Για «μονωτικό», που θα τους προστατεύει από τα εγκλήματα που καθημερινά πραγματοποιούν εις βάρος του λαού και τις ευθύνες που αυτά συνεπάγονται. Γιατί απλούστατα δεν είχαν άλλο τρόπο οι τοκογλύφοι να μας επιβάλουν την προδοτική Δανειακή Σύμβαση, που υποθηκεύει το μέλλον των Ελλήνων. Δεν υπήρχε άλλος τρόπος να παρακαμφθεί ο λαός και άρα η ίδια η Δημοκρατία. Δεν υπήρχε άλλος τρόπος να «εγκλωβιστούν» τα δύο κόμματα, χωρίς να αντιδράσουν τα στελέχη τους και βέβαια οι οπαδοί τους. Έπρεπε να εγκλωβιστούν στελέχη και οπαδοί, γιατί τα συμφέροντα των κομματαρχών, που ήθελαν να εξυπηρετήσουν τα ξένα αφεντικά, δεν ταυτίζονται με αυτά των υπολοίπων αφελών, οι οποίοι νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με πολιτικούς που είναι Έλληνες και μάλιστα πατριώτες.
Επιπλέον, χωρίς τον Παπαδήμο δεν υπήρχε άλλη μέθοδος να ξεφύγουν οι δύο εγκληματίες κομματάρχες από τις ευθύνες τους. Αν πήγαιναν σε εκλογές και ο ελληνικός λαός «μιλούσε», θα την πατούσαν. Γιατί; Γιατί θα έπεφταν οι ίδιοι θύματα του δικού τους δικομματισμού. Γιατί αναγκαστικά θα έδινε ο λαός την εξουσία στη ΝΔ και η ΝΔ δεν θα μπορούσε να περάσει τη Δανειακή Σύμβαση από τη Βουλή. Επιπλέον, αναγκαστικά θα έπρεπε η ΝΔ να ξεκινήσει τις διαδικασίες των εξεταστικών επιτροπών, οι οποίες θα αφορούσαν τον ρόλο του Παπανδρέου στην κρίση δανεισμού.
Δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά, εφόσον η ίδια κατήγγειλε ότι υπήρχε ύποπτη μεθόδευση. Σε μια τέτοια περίπτωση θα ξεκινούσε η γνωστή «παράσταση» με αλλαγή ρόλων. Οι πασόκοι θα έβγαιναν να καταγγείλουν τις νεοδημοκρατικές ρεβανσιστικές πολιτικές και στο τέλος θα κατέληγαν να σέρνονται σαν «αντιμνημονιακοί» αγωνιστές στους δρόμους. Για λόγους κομματικής «αντίστασης» δεν θα ψήφιζαν οι βουλευτές τους τη Δανειακή Σύμβαση και θα ερχόμασταν και πάλι στο ίδιο αδιέξοδο. Αυτός ήταν ο απόλυτος εφιάλτης των τοκογλύφων και γι’ αυτόν τον λόγο δεν ήθελαν για κανέναν λόγο να δώσουν τον «λόγο» στον λαό.
Γι’ αυτόν τον λόγο τούς ήταν χρήσιμος ο «ενδιάμεσος» Παπαδήμος ...Χρήσιμος, για να μπορέσει να δραπετεύσει ο Γιωργάκης, χωρίς να υποστεί κάποιον δήθεν «πολιτικό» διωγμό από το αντίπαλο κόμμα και χρήσιμος, επίσης, για ν’ αναλάβει ο Σαμαράς Πρωθυπουργός, χωρίς η προδοσία της Δανειακής Σύμβασης να φέρει στο τυπικό επίπεδο την υπογραφή του. Επιχειρείται, δηλαδή, μια «σαλαμοποίηση» του εγκλήματος, ώστε οι εγκληματίες ν’ αποφύγουν την τιμωρία. Όλοι ευχαριστημένοι. Σαν τις τρεις μαϊμούδες. Η μία δεν έβλεπε, η άλλη δεν μιλούσε και η άλλη δεν άκουγε. Αυτό ακριβώς κάνει η συμμορία των μαϊμούδων του Κολεγίου ...Ο Γιωργάκης δεν «έβλεπε» και έπεσε στην «παγίδα» ...Ο Παπαδήμος δεν θα «μιλήσει» όταν θα υπογράφει, γιατί δεν είναι υπεύθυνος γι’ αυτό που έγινε ...Ο Σαμαράς προφανώς δεν θα έχει «ακούσει» τίποτε για τον «φόνο», όταν θα αναλάβει ως Πρωθυπουργός.
Αυτό είναι το όλο κόλπο. Ένα τεράστιο έγκλημα, τρεις ύποπτοι και οι τρεις με άλλοθι. Ένας «νεκρός», άπειρος πόνος και δυστυχία και κανένας «δολοφόνος» ...Το μεγαλύτερο κόλπο στην ελληνική ιστορία. Ένα «κόλπο», το οποίο δυστυχώς εμείς το «βλέπαμε» πριν καν αναλάβει ο Γιωργάκης και «φωνάζαμε» ότι στόχος των τοκογλύφων και των ιμπεριαλιστών είναι η ελληνική δημόσια περιουσία. Για να τη βάλουν στο «χέρι», θα πρέπει να μας φορτώσουν ένα τεράστιο χρέος ονομαστικής αξίας περίπου ίσης με τη δήθεν αποτίμηση της περιουσίας αυτής. Σε 250 δις είχαμε υπολογίσει το χρέος και από αυτό το ποσό είχαμε βγάλει και την «προμήθεια» του Γιωργάκη κοντά στα 2,5 δις. Ακριβώς το ποσό που μας «αφήνει» ο Γιωργάκης προς «αναγνώριση» στους τοκογλύφους. Τώρα το πρόβλημα του Γιωργάκη είναι να «δραπετεύσει» από το ελληνικό «πλοίο», το οποίο «βούλιαξε» ως Εβραίος «σαμποτέρ».
Αυτό είναι το ζητούμενο και γι’ αυτόν τον λόγο επιστρατεύτηκε ο Παπαδήμος, ο οποίος είναι ένα δουλικό των τοκογλύφων ...Των τοκογλύφων, οι οποίοι είναι αφεντικά όλων των εμπλεκομένων ...Τα αφεντικά της Λέσχης Μπίλνεμπεργκ. Ο Γιωργάκης θα κάνει τη μεγάλη «μπάζα», χωρίς να φαίνεται πουθενά η ευθύνη του, εφόσον δεν θα είναι ο Πρωθυπουργός που θα υπογράψει τη Δανειακή Σύμβαση και άρα την παράδοση της χώρας στους τοκογλύφους ...«Αθώος» του αίματος. Ο Παπαδήμος δεν θα έχει επίσης ευθύνη, εφόσον ο άνθρωπος δεν ευθύνεται για τη Δανειακή Σύμβαση. Δεν είναι αυτός που μας έβαλε στο ΔΝΤ και πολύ περισσότερο δεν είναι αυτός που διαπραγματεύτηκε τους ταπεινωτικούς όρους αυτής της προδοτικής σύμβασης. Αυτός ανέλαβε --ενώπιον ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας-- γνωρίζοντας εξ’ αρχής ότι θα έπρεπε απλά να διεκπεραιώσει μια κατάσταση για την οποία θεωρητικά δεν φέρει καμία ευθύνη ...Σχεδόν «χάρη» μάς έκανε που ανέλαβε. Στο τέλος θα έρθει ο Σαμαράς να «κλαίει» μαζί μας ...Άλλος «αθώος». Σαν νέος Χιροχίτο θα μας δώσει «κουράγιο» ν’ αντέξουμε το ανυπόφορο.
Όμως, για να «παιχτεί» όλο αυτό το θέατρο της προδοσίας, θα πρέπει να υπάρξει προδοσία μέγιστη από αυτόν, του οποίου ο ρόλος προβλέπεται από το Σύνταγμα να τα σταματήσει. Ποιος είναι αυτός; Ο Σαμαράς. Ο Σαμαράς είναι ο μέγιστος προδότης της κατάστασης. Γιατί; Γιατί εξαιτίας του τα πράγματα δεν παίρνουν τη φυσική τους ροή και άρα να «καταλήξουν» στον αρμόδιο και ο οποίος είναι ο λαός. Ο Γιωργάκης, ό,τι και να έχει κάνει, έχει «τελειώσει» τον ρόλο του. Το αν θα γλιτώσει ή αν θα τιμωρηθεί δεν είναι πλέον δικό του θέμα. Έφυγε από το «κάδρο» του πρωταγωνιστή. Αντίθετα ο Σαμαράς είναι αυτός, ο οποίος αποφασίζει σήμερα για το τι θα γίνει. Ο Σαμαράς αποφάσισε να «παρακαμφθεί» ο λαός. Ο Σαμαράς είναι αυτός, ο οποίος στέρησε από τον κυρίαρχο λαό το δικαίωμα του λόγου και βέβαια της κυριαρχίας. Ο Σαμαράς είναι αυτός, ο οποίος επέλεξε να εξυπηρετήσει τους τοκογλύφους και την Μέρκελ και όχι τον ελληνικό λαό.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Ο Σαμαράς σήμερα είναι ο μέγας εγκληματίας. Πιο μεγάλος και πιο φασίστας ακόμα και από τον Γιωργάκη. Οι άλλοι εγκληματίες ό,τι και να έχουν κάνει, δεν έχουν πλέον την ισχύ να μεθοδεύσουν τα πράγματα κατά τη βούλησή τους. Ο Σαμαράς είναι αυτός, ο οποίος σώζει τόσο τον Γιωργάκη όσο και τη μαριονέτα των τοκογλύφων, που παριστάνει τον Πρωθυπουργό. Ο Σαμαράς είναι αυτός, ο οποίος πρόδωσε τον συνταγματικό του ρόλο ...Τον ρόλο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο Σαμαράς μπλόκαρε τη Βουλή και παρέλυσε τη συνταγματική λειτουργία.
Αν ο Σαμαράς ήταν απλά τυπικός δημοκράτης και όχι κάτι το ξεχωριστό, τώρα θα έπρεπε να πηγαίνουμε για εκλογές και ο Γιωργάκης ν’ αναζητούσε ελικόπτερα για διαφυγή. Σήμερα η οικογένεια Παπανδρέου είναι ευτυχής, γιατί μπορεί και μετράει τη «λεία» της, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος. Σήμερα η Μαργαρίτα πανηγυρίζει και καθησυχάζει τον εγκληματία και πλέον πάμπλουτο γιο της, θεωρώντας ότι σχεδόν έχουν γλιτώσει. Λογικό είναι να πιστεύουν ότι γλίτωσαν ήδη, εφόσον, όταν στήνεται μια «πυραμίδα» εγκλήματος, ο πρώτος είναι αυτός ο οποίος απεμπλέκεται με τη μεγαλύτερη ευκολία. Η εβραϊκή οικογενειακή συμμορία, η οποία μας δυσφήμισε παγκοσμίως και μας απειλεί με απόλυτη καταστροφή, έχει εξασφαλίσει σχεδόν την επιβίωσή της.
Ο Σαμαράς είναι ο τελευταίος αυτής της «πυραμίδας» και γι’ αυτόν τον λόγο παίρνει τα μεγαλύτερα ρίσκα. Αυτός άφησε τη Δημοκρατία μας «ανοχύρωτη». Κατέστρεψε τον θεσμικό ρόλο της Αντιπολίτευσης και συνέπραξε με αυτούς που εγκλημάτησαν στην Κυβέρνηση. Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει Αξιωματική Αντιπολίτευση και η Ελληνική Βουλή υπολειτουργεί υπό το βάρος της προδοσίας των σκουπιδιών του Κολεγίου.
Ο μόνος, ο οποίος απέμεινε ν’ αγωνίζεται ως αντιπολίτευση, είναι ο Τσίπρας με τις σχεδόν ανύπαρκτες δυνάμεις τού κατακερματισμένου κόμματός του. Ένας Τσίπρας, που πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι αγωνίζεται ως τίμιος πατριώτης, αλλά είναι προφανές ότι δεν φτάνει για να σώσει μια κατάσταση, όπου οι εγκληματίες είναι πολλοί και το θύμα εξουδετερωμένο στην «άκρη» χωρίς δικαίωμα να εκφράσει την «άποψή» του με την ψήφο του ...Ο Τσίπρας, ο οποίος κατά τη γνώμη μας θα έπρεπε ήδη να έχει πάει στον Άρειο Πάγο και να διεκδικήσει εκεί --και με τον δικαστικό τρόπο-- τον ρόλο που «πούλησε» ο Σαμαράς και δεν διεκδίκησε το ΚΚΕ και είναι αυτός του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Το τρομερό είναι ότι, εξαιτίας αυτού του πρωτοφανούς συνταγματικού εγκλήματος, που διαπράττεται σήμερα εις βάρος των Ελλήνων, αποκαλύπτονται όλοι οι πιθανοί και απίθανοι παράγοντες που συμπράττουν σ’ αυτό ...Αποκαλύπτονται όλοι οι ύποπτοι και ένοχοι παράγοντες, οι οποίοι παίζουν αρνητικό ρόλο στην πολιτική μας λειτουργία ...Αποκαλύπτονται ρόλοι, οι οποίοι υπό κανονικές συνθήκες δεν θα γίνονταν ποτέ αντιληπτοί. Για παράδειγμα, το γνωστό χαφιεδομάγαζο του Περισσού αποδεικνύει για άλλη μία φορά το πόσο ανώφελο και παρασιτικό είναι για τη δημοκρατική μας λειτουργία ...Ένα κόμμα, το οποίο μοιάζει με κόμμα μόνον όταν καταναλώνει τις κρατικές επιδοτήσεις ...Ένας πραγματικός «ευνούχος», ο οποίος είναι πρακτικά άχρηστος στη Βουλή των δημοκρατών.
Αυτό το κόμμα, παρά την παροιμιώδη οργάνωσή του, δεν μπορεί να βοηθήσει στη σημερινή κατάσταση. Πραξικόπημα γίνεται μπροστά στα μάτια του και δεν μπορεί ν’ αντιδράσει με πολιτικό τρόπο, παρά φωνάζει τον κόσμο στον δρόμο, όπως οι «αδερφές» κομμώτριες όταν τις κλέβουν στο ταμείο ... «Βοήθεια, καλέ βοήθεια». Δεν μπορεί ν’ αντιδράσει με διαφορετικό τρόπο, γιατί απλούστατα είναι «λερωμένο». Οι κοινωνικοί «αγωνιστές» εκβιάζονται από όλες τις μπάντες. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν μπορούν να υπερασπιστούν ούτε τα προφανή συμφέροντά τους. Αξιωματική Αντιπολίτευση έπρεπε να είναι τώρα το ΚΚΕ και δεν διεκδικεί αυτήν τη θέση. Κάνει το κορόιδο και μιλάει για λαϊκές κινητοποιήσεις, ενώ μπορεί να πάει στον Άρειο Πάγο και να καταγγείλει τα αντισυνταγματικά και φασιστικά παιχνίδια της ΝΔ και του Σαμαρά.
Απλά πράγματα. Εξαιτίας του Σαμαρά έχουμε την πρώτη ερήμην του λαού Κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης ...Η πρώτη ορκωμοσία Κυβέρνησης, που δεν μοιάζει με γιορτή, αλλά με μνημόσυνο. Εξαιτίας του Σαμαρά έχουμε το πρώτο κόμμα που είναι Αξιωματική Αντιπολίτευση με τους δύο του αντιπροέδρους να συμμετέχουν στην Κυβέρνηση ως κορυφαίοι υπουργοί. Αυτό το «καραγκιοζιλίκι» με την παραίτηση του Αβραμόπουλου δεν έχει γίνει ούτε στις «Μπανανίες». Στα βάθη της ζούγκλας τέτοια παιχνίδια δεν παίζουν εις βάρος της Δημοκρατίας και των λαών. Φυλακή θα έπρεπε να είναι όλοι αυτοί για κατάλυση του πολιτεύματος. Όταν όμως αυτός, ο οποίος πολιτικά «θίγεται» άμεσα και είναι το ΚΚΕ, δεν αντιδρά και αυτός, ο οποίος είναι αρμόδιος και είναι η Δικαιοσύνη, κάνει το «κορόιδο», όλα τα εγκλήματα γίνονται. Ο νόμος χάνει το νόημα του και οι εγκληματίες επωφελούνται από τα τυπικά.
Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Αβραμόπουλος και άρα δεν «ανήκει» στην ΝΔ. Δεν υπάρχει «φόνος», γιατί το θύμα δεν έχει φωνή και ο «δικαστής» είναι αργυρώνητος. Ο «δολοφόνος» δεν τιμωρείται, γιατί έχει «καλό» δικαστή ...Δικαστή, ο οποίος δέχεται τη βλακώδη από όλες τις πλευρές άποψή του σαν αληθινή ...«Εγώ τη σκανδάλη ακούμπησα ...τι φταίω αν το θύμα βρισκόταν απέναντι από την κάνη. Το ακούμπησα; Δεν το ακούμπησα». Αυτό ισχυρίζεται η ΝΔ με την παραίτηση Αβραμόπουλου.
Η Δημοκρατία «φταίει», που βρέθηκε απέναντι και όχι ο Σαμαράς, ο οποίος απλά πάτησε μια «σκανδάλη». Από την άλλη πλευρά το ΚΚΕ δεν μπορεί να διεκδικήσει τον ρόλο του και τα δικαιώματά του, γιατί γνωρίζει ότι καταχρηστικά βρίσκεται το κόμμα του Στάλιν στη Βουλή της Δημοκρατίας ...Γιατί γνωρίζει ότι δεν μπορεί από τη φύση του να διεκδικήσει την «εντολή», εφόσον έχει υπογράψει το γνωστό «χαρτί» του «ευνουχισμού» του ...Άχρηστο πέρα για πέρα.
Όλα τα παιδιά του Κολεγίου και της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ έχουν κάνει τη Βουλή ένα «κουβάρι», που ακυρώνει τον ρόλο της και προστατεύει τους προδότες από τον λαό. Παιδιά τρόπος του λέγειν, γιατί τώρα «παίζουν» και τα παραπαίδια αυτής της Λέσχης. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους αγράμματους γαλατάδες. Τώρα μπορεί να καταλάβει κάποιος και τον προδοτικό ρόλο του «υπερπατριώτη» Καρατζαφέρη ...Να καταλάβει τον ρόλο του δουλικού τού Μητσοτάκη, που, εκτός από «γαλατάς», είναι κατά περίσταση και «λαγός». «Λαγός» επικίνδυνος, ο οποίος πρωταγωνιστεί από την αρχή της προδοσίας του ελληνικού λαού.
Ο ίδιος «λαγός», ο οποίος κάποτε δήθεν σκέφτηκε μόνος του το ΔΝΤ και τα «άπειρα» χρήματα που θα μας «περίμεναν» στα ταμεία του ...Ο προδότης, ο οποίος ψήφισε το Μνημόνιο, όταν πραγματικά του ζητήθηκε να στηρίξει την προδοσία και κατόπιν παρίστανε τον «αντιμνημονιακό» ...Ο προδότης, ο οποίος ξαναπαίζει και σήμερα το ίδιο παιχνίδι, εφόσον εμφανίζεται σαν αυτός που δήθεν μόνος του σκέφτηκε τον Παπαδήμο. Οι τοκογλύφοι, η Goldman Sachs, o Τρισέ, ο Μπενράνκε δεν θυμούνταν τον υπάλληλό τους και τον θυμήθηκε ο «γαλατάς» με το πτυχίο άνευ διδασκάλου. Αυτός είναι ο «λαγός» της προδοσίας. Αυτός είναι που, ως αυτοχρισμένος «υπερπατριώτης», σέρνει τον χορό και μας οδηγεί όλο και πιο βαθιά στην κατοχή ...Στην κατοχή των τραπεζιτών και των τοκογλύφων.
Όλον αυτόν τον συρφετό δωσίλογων και προδοτών τον ελέγχουν οι διεθνείς τραπεζίτες. Αυτοί έβαλαν τον Σαμαρά να κάνει πραξικόπημα, προκειμένου η νέα κυβέρνηση να δώσει «αμνηστία» στον προδότη και κλέφτη Γιωργάκη. Όμως, αυτό το οποίο δεν γνωρίζει ο Σαμαράς, είναι ότι όλα αυτά θα τα βρει μπροστά του. Η κυβέρνηση «σβήστρα» εγκλημάτων θα έχει ζωή λίγων μηνών. Θα κάνει το «καθήκον» της απέναντι στα αφεντικά της και θα φύγει. Θα βάλει «φωτιά» στην κοινωνία και θα απομακρυνθεί. Θα απομακρυνθεί εγκαίρως και πριν το κοινωνικό «καζάνι» αρχίσει να πλησιάζει στα όριά του. Τότε όμως θα είναι η σειρά του Σαμαρά να μας κυβερνήσει ...Του Σαμαρά, που όλη η κοινωνία θα γνωρίζει πλέον τόσο τον ρόλο όσο και το ποιόν του ...Του Σαμαρά, ο οποίος θα πρέπει να δρομολογήσει τις δεσμεύσεις του Γιωργάκη απέναντι στους τοκογλύφους και ως εκ τούτου θα βρει όλον τον κρατικό «συνδικαλισμό» απέναντί του.
Σαν τον σκύλο θα τον σέρνουν στον δρόμο τα γνωστά «σκυλιά» του επαγγελματικού συνδικαλισμού. Θα τον πιέσουν για να κάνει νέα λάθη πάνω σε παλιά λάθη και πραγματικά θα κινδυνεύσει. Θα θυσιαστεί, για να γλιτώσουν οι πάντες εκτός από αυτόν. Τότε θα δούμε αν ο Σαμαράς θα είναι υπερήφανος για τη σημερινή του πραξικοπηματική επιλογή. Είναι βέβαιον ότι με αυτά που κάνει σήμερα θα είναι αυτός που θα πάρει όλο το βάρος των εγκλημάτων της Μεταπολίτευσης ...Ο άχρηστος Αντωνάκης με τη δήθεν «συνταγή» ανάπτυξης. Αυτός θα γίνει το «γαϊδούρι», που θα το «φορτώσουν» με τα «άπλυτα» μισού σχεδόν αιώνα, που μας οδήγησαν στην καταστροφή ...Το ίδιο κόλπο με αυτό που είδαμε στη Μικρασιατική Καταστροφή, όπου άλλοι πήραν τις αποφάσεις που οδήγησαν στην καταστροφή και άλλοι στήθηκαν στον τοίχο. Σε μια αντίστοιχη κατάσταση θα κληθεί να κυβερνήσει ο Σαμαράς.
...Ο Σαμαράς, που είχε την αφέλεια να μεθοδεύσει την κατάσταση όπως δεν τον βόλευε τον ίδιο ...Ο Σαμαράς, ο οποίος τρομοκρατείται από τους διάφορους Γιούγκερ και τις Μέρκελ και δεν βλέπει ότι ο πραγματικός τρόμος βρίσκεται μπροστά του και ακούει στο όνομα ελληνικός λαός ...Ο Σαμαράς, ο οποίος, αγνοώντας τους κινδύνους τού μέλλοντος, παίζει με τη «φωτιά» ...Ο Σαμαράς, ο οποίος, αν είχε στοιχειώδη πολιτική σκέψη, θα έκανε τα απολύτως απαραίτητα, χωρίς να ρισκάρει τίποτε. Θα ζητούσε εκλογές και θα προστάτευε τον λαό. Με αυτόν τον τρόπο θα «σταματούσε» τη «μετακύλιση» του εγκλήματος και θα το περιόριζε στους πραγματικούς εγκληματίες ...Ο Σαμαράς, ο οποίος θα περάσει στην ιστορία ως ο άνθρωπος που έκανε τους Τσιριδόσπυρο και Ρουντούλη Υπουργούς ...Ο έξυπνος Σαμαράς, ο οποίος μετά τον Πάγκαλο και τον Βενιζέλο έγινε το επόμενο θύμα του ηλίθιου στοχαστή.
Τώρα τα πάντα επαφίενται στον πατριωτισμό των βουλευτών ...Όλων των βουλευτών του συνόλου του πολιτικού φάσματος. Πρέπει οι βουλευτές να καταλάβουν ότι από τη στιγμή που οι Πραξικοπηματίες κομματάρχες έβγαλαν τον λαό από τη «μέση», είναι οι τελευταίοι που θα πρέπει ν’ αναλάβουν άμυνα ...Οι τελευταίοι νόμιμοι πολιτικοί παράγοντες αυτής της χώρας ...Η τελευταία ελπίδα πριν αποφασίσει ο λαός να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και γίνει κανένα μακελειό. Τους συμφέρει ν’ αντιδράσουν, γιατί, αν δεν αντιδράσουν, θα έχουν να κάνουν με αυτούς που τους έστειλαν στη Βουλή να προστατεύσουν τα συμφέροντά τους. Ήδη βρίσκονται σε δύσκολη θέση και θα πρέπει να πείσουν εκ νέου τον λαό για τη νομιμοφροσύνη τους απέναντι στο Σύνταγμα.
 Αυτοί, οι οποίοι πρέπει πρώτοι απ’ όλους να ξεκινήσουν τον αγώνα, είναι οι βουλευτές που πρόσκεινται στη ΝΔ ...Αυτοί, τους οποίους πρόδωσε ο ηγέτης τους και τους αντιλαμβάνεται σαν «πρόβατα», που μπορεί να τα αναγκάσει να στηρίξουν την προδοσία του. Τώρα πρέπει να κινητοποιηθούν οι βουλευτές της ΝΔ και ν’ ανατρέψουν τον προδότη ...Τον προδότη, ο οποίος στην κυριολεξία πήρε το κόμμα τους και το έκανε από ΝΔ ένα γερμανικό Media Markt ...Τον άθλιο, ο οποίος πήρε το κόμμα τους και το έκανε ένα γνήσιο μέλος της αγοραίας «πανίδας» της Συγγρού.
Αυτοί πρέπει ν’ αντιδράσουν στη χούντα του Σαμαρά, του οποίου τελικά η μόνη υπέρβαση που έκανε στη ζωή του είναι αυτή της προδοσίας. Τώρα είναι και η ευκαιρία για ανθρώπους σαν τον Καμένο. Πρέπει να βγουν στο «ξέφωτο» και να δώσουν τη μάχη τους. Να κινηθούν φανερά και απροσχημάτιστα εναντίον της προδοτικής ηγεσίας όσο υπάρχει χρόνος να βοηθηθεί η πατρίδα. Να κινηθεί ως «αυτόχθων» του κόμματος εναντίον των νεοφερμένων, που τους εμπιστεύτηκε ο κόσμος του και αυτοί το πρόδωσαν. Να κινηθεί εναντίον του Σαμαρά, ο οποίος με τη συμπεριφορά του αποδεικνύει ότι είναι όχι μόνον ξένο «σώμα» στο κόμμα, αλλά άχρηστο «σώμα».
Πρέπει να διεκδικήσει ο ίδιος την αρχηγία στο όνομα της ιδεολογίας του, αλλά και στο όνομα της γενιάς του ...Μια γενιάς, η οποία, αν δεν κινηθεί εγκαίρως, όχι απλά δεν θα παραλάβει από τη γενιά του Πολυτεχνείου καμένη γη, αλλά καθόλου γη. Πρέπει ο Καμένος και οι νέοι συνάδερφοί του να διεκδικήσουν το κόμμα που αυτοπροσδιορίζεται ως αγνό πατριωτικό και εθνικό και ν’ ανατρέψουν τον προδότη τού έθνους ...Τον μεγαλύτερο προδότη, που έχει υπάρξει μετά τον πόλεμο ...Τον μεγαλύτερο προδότη όχι μόνον του έθνους, αλλά και της παράταξής τους ...Τον προδότη, ο οποίος προφανώς θεωρεί πατρίδα και παράταξή του μόνον το κολεγιακό οικόπεδο του Ψυχικού. Αυτόν τον προδότη πρέπει ν’ ανατρέψουν από κοινού οι νεοδημοκράτες βουλευτές. Αν δεν το κάνουν αυτό, θα είναι συνένοχοι ...Συνένοχοι με τη γνωστή συμμορία των δωσίλογων του Κολεγίου.
Ταυτόχρονα θα πρέπει ν’ αρνηθούν να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση των δωσίλογων ...Στην Κυβέρνηση των «βαριών» βιογραφικών, των μελών της Μπίλντεμπεργκ, αλλά και των γαλατάδων και των βιβλιεμπόρων. Ακόμα και στενά κομματικά να σκεφτούν τα πράγματα, θα πρέπει ν’ αρνηθούν να επωμιστούν το κόστος να «φορτωθούν» τα άπλυτα του ΠΑΣΟΚ ...Να αρνηθούν να είναι εκείνοι, οι οποίοι θα νομιμοποιήσουν τα δισεκατομμύρια της λείας των Παπανδρέου ...Να αρνηθούν να γίνουν οι συνένοχοι των διαφόρων Παπακωνσταντίνου, Σιφουνάκηδων, Διαμαντοπούλων κλπ.. Τα μεγαλύτερα κορόιδα της πολιτικής ιστορίας της Ελλάδας θα είναι οι νεοδημοκράτες βουλευτές, αν φορτωθούν τις «αμαρτίες» των αντιπάλων τους και κάνουν με την ψήφο τους δισεκατομμυριούχους τους Παπανδρέου.
Αυτό είναι το καθήκον τους απέναντι στην πατρίδα, η υποχρέωση τους απέναντι στους ψηφοφόρους τους και βέβαια αυτό είναι και το δικό τους συμφέρον ...Συμφέρον, το οποίο θα το θυμηθούν όταν αγριέψουν τα πράγματα και θα τους κυνηγάει ο κόσμος στον δρόμο ...Ο κόσμος, ο οποίος σήμερα, εξαιτίας της δικής τους ηγεσίας, καθηλώθηκε στη θέση του θεατή των εξελίξεων και σύντομα θα επιστρέψει στη δράση. Πρέπει λοιπόν οι ίδιοι Βουλευτές ν’ ανατρέψουν τον αρχηγό τους και να καλέσουν τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να αποφασίσει για τη νομιμότητα της επιλογής του να στηρίξει την Κυβέρνηση, ενώ παραμένει ο ίδιος στη θέση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Δεν είναι δυνατόν να θεωρείται νόμιμη μια Βουλή, στην οποία ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι και «ηγέτης» των Υπουργών Άμυνας και Εξωτερικών ...Των δύο κορυφαίων υπουργείων. Αυτή είναι η απόλυτη ξεφτίλα της Δημοκρατίας και των θεσμών της.
Αυτό, το οποίο έχουμε να τους πούμε εμείς, είναι αυτό το οποίο θα λέγαμε στην Κυβέρνηση των Δοσίλογων το 1943. Θα τους λέγαμε ...μεγάλη μπουκιά φάτε, μεγάλες κουβέντες μη λέτε. Οσονούπω θα ψάχνουν υπόγεια και λαγούμια για να κρυφτούνε. Γιατί; Γιατί θα καταρρεύσει η Νέα Τάξη και μαζί με αυτήν και τα αφεντικά της ...Τα αφεντικά των δωσίλογων. Όπως κάποτε οι Έλληνες δωσίλογοι ανησυχούσαν για την τύχη του ανατολικού μετώπου, όπου ο Χίτλερ «έπαιζε» το μέλλον του, έτσι πρέπει και οι σύγχρονοι δωσίλογοι ν’ ανησυχούν για την τύχη των δικών τους αφεντικών ...Την τύχη που αυτήν τη στιγμή «παίζεται» στο δυτικό μέτωπο ...Στο μέτωπο της Ιταλίας, η οποία είναι έτοιμη να καταρρεύσει και απειλεί να συμπαρασύρει μαζί της ολόκληρη την «παράγκα» της Νέας Τάξης.
Για εμάς είναι θέμα χρόνου να καταρρεύσει η Νέα Τάξη. Το κολοσσιαίο μέγεθος της ιταλικής οικονομίας θα την παρασύρει στην άβυσσο. Το τεράστιο χρέος μιας τεράστιας οικονομίας, το οποίο είναι πλέον μη διαχειρίσιμο. Όμως, το ακόμα χειρότερο για τη Νέα Τάξη είναι άλλο. Τα χρέη θα μπορούσε κάποιος να πει ότι μπορούν με κάποιες γενναίες έστω και επίπονες αποφάσεις των τοκογλύφων να τεθούν υπό έναν στοιχειώδη έλεγχο. Γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε υπάρχουν τα «κουρέματα» και οι διαγραφές χρεών. Το πρόβλημα δεν είναι αυτό ...Δεν είναι τα χρέη, τα οποία οδηγούν στην κατάρρευση, ώστε να θεωρούμε ότι έχουν οι τοκογλύφοι έστω και κάποιες στοιχειώδεις πιθανότητες να επιβιώσουν.
Τα χρέη, για τον νοσούντα παγκόσμιο «οργανισμό», είναι ό,τι το πνευμονικό οίδημα για έναν ασθενή ...Είναι λόγος θανάτου, αλλά όχι η πραγματική αιτία θανάτου. Τι σημαίνει αυτό; Ότι τα χρέη μπορούν να γίνουν ο λόγος της παγκόσμιας κατάρρευσης, αλλά αυτά δεν είναι η πραγματική αιτία της κατάρρευσης. Θα ήταν η πραγματική αιτία, αν με μία διαγραφή τους αυτόματα ο κόσμος «ανέπνεε» και έμπαινε σε τροχιά ανάπτυξης. Αυτό όμως δεν συμβαίνει. Όλα τα χρέη να διαγραφούν σήμερα, μέσα σε ελάχιστο χρόνο θα ξαναφτάσουμε στην ίδια κατάσταση, γιατί απλούστατα τα χρέη είναι το αποτέλεσμα της «νόσου» και όχι το αίτιο που την προκαλεί.
Το πραγματικό αίτιο της «νόσου», που αυτήν τη στιγμή απειλεί την παγκόσμια κοινωνία με «θάνατο», είναι η απασχόληση. Είναι το γεγονός ότι οι κοινωνίες των κρατών δεν εργάζονται και διαρκώς δημιουργούν χρέη, είτε στο ατομικό είτε στο συλλογικό επίπεδο. Αν δεν λυθεί αυτό το πρόβλημα, δεν θα λυθεί κανένα πρόβλημα και αυτό δυστυχώς για τους τοκογλύφους είναι ένα πρόβλημα, το οποίο τους «ξεπερνάει». Το  σύστημα έχει πρόβλημα επιβίωσης, γιατί είναι κακοσχεδιασμένο. Είναι ένας «ασθενής», ο οποίος πρέπει ν’ αλλάξει ολόκληρη τη λειτουργία του ...Ένας ασθενής που θα «πεθάνει», γιατί κάποιοι τοκογλύφοι σαν τον Παπαδήμο, παριστάνοντας τους «επιστήμονες», συνέδεσαν τον «καθετήρα» του ασθενούς με τον «αναπνευστήρα» του και περιμένουν το «θαύμα» ...Ένα «θαύμα», το οποίο είναι μαθηματικά βέβαιον ότι δεν θα έρθει ποτέ. 
Είναι θέμα χρόνου οι σημερινοί δοσίλογοι να χάσουν την ασφαλή «ομπρέλα» της προστασίας τους. Σύντομα θα κρύβονται στα υπόγεια και τους βόθρους της πρωτεύουσας, όπως οι προκάτοχοί τους το ‘44. Δεν είναι όμως μόνον αυτοί, που επένδυσαν σε κουτσό «άλογο». Το ίδιο εκτεθειμένοι είναι και οι «δανειστές» μας. Το μεγάλο ρίσκο των τοκογλύφων είναι ότι αυτή η Κυβέρνηση είναι παράνομη και οι ίδιοι εμπλέκονται στην επιβολή της. Δική τους απόφαση είναι να μην οδηγηθεί η Ελλάδα σε εκλογές και άρα να «εκτραπεί» η συνταγματική νομιμότητα.
Όταν όμως υπάρχει μια παράνομη Κυβέρνηση, άκυρες είναι και οι αποφάσεις της. Δεν μπορεί μια παράνομη Κυβέρνηση, που μετατρέπει τη Βουλή σε Πραξικοπηματική, να δώσει νομιμότητα σε μια δανειακή σύμβαση. Δεν είναι δυνατόν να δώσουν νομιμότητα σε μια δανειακή σύμβαση άνθρωποι, οι οποίοι αποδεικνύεται εύκολα ότι ήταν μίσθαρνα όργανα των δανειστών. Άκυρες είναι οι αποφάσεις μιας Βουλής, που ψηφίζει μια πρόταση μιας Κυβέρνησης δωσίλογων τραπεζιτών και «ελέγχεται» από μια Αξιωματική Αντιπολίτευση, η οποία σε εκκωφαντικά «μυστικά» συμμετέχει σ’ αυτήν.
Όταν λοιπόν αυτοί, οι οποίοι θίγονται από την ακυρότητα αυτών των αποφάσεων, είναι άμεσα εμπλεκόμενοι στην παρανομία που προκαλεί αυτό το φαινόμενο, ευνόητο είναι ότι δεν δικαιούνται τίποτε απολύτως. Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Αν γίνει κανένα περίεργο reset των δανείων, εξαιτίας της Ιταλίας και των άλλων υπερχρεωμένων κρατών, οι τοκογλύφοι κινδυνεύουν να μην πάρουν ούτε ευρώ, από την Ελλάδα. Με την απροκάλυπτη εμπλοκή τους στα «παιχνίδια» του Γιωργάκη και του Σαμαρά, κινδυνεύουν να μην πάρουν ούτε ευρώ, αν η εξουσία τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα χαθεί από τα χέρια των δουλικών τους.
Ακόμα και το αγγλικό δίκαιο δεν μπορεί να τους βοηθήσει σε μια τέτοια περίπτωση. Αν αποδειχθεί ότι έχουν εμπλακεί σε αντιδημοκρατικές πράξεις, καμία Δανειακή Σύμβαση δεν έχει νομική αξία. Ας το ψάξουν λίγο και θα δουν ότι γνωρίζουμε τι λέμε.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ.
ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ «ΛΟΓΟ» ΣΤΟΝ ΛΑΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.
ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΤΕ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΙ.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ
ΠΡΙΝ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΕΡΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

Από τη στιγμή που είναι φανερό πλέον --ακόμα και στους πιο άσχετους-- ότι οι τοκογλύφοι και οι ιμπεριαλιστές δεν επιθυμούν να πάμε σε εκλογές και άρα να δώσουν τον «λόγο» στον λαό, οι Έλληνες βουλευτές είναι υποχρεωμένοι ν’ ανατρέψουν τα σχέδιά τους. Πρέπει να «επιστρέψει» η πολιτική όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη, αν σκεφτεί κάποιος ότι τις ίδιες αντιδημοκρατικές αθλιότητες μεθοδεύουν και στην Ιταλία. Πρέπει η πολιτική να επιβληθεί της τοκογλυφίας. Πρέπει η Δημοκρατία να επιβληθεί του μονεταρισμού. Δεν είναι δυνατόν τους λαούς να τους κυβερνάνε οι «επιστήμονες» της αθλιότητας και του φαρισαϊσμού ...Δεν είναι δυνατόν να αφεθούν να επιβληθούν στον κόσμο οι σφουγγοκωλάριοι των τοκογλύφων ...Τα ανθρωπάκια με τα «βαριά» βιογραφικά της πλάκας.
Πρέπει οι Έλληνες πολιτικοί ν’ αντιληφθούν την απειλή κατά της Δημοκρατίας και να πρωταγωνιστήσουν σε αυτήν την προσπάθεια. Πρέπει να λάβουν τα μηνύματα των καιρών και ν’ αρνηθούν να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην νέα δωσιλογική Κυβέρνηση, ώστε να πάμε υποχρεωτικά σε εκλογές. Να κάνουν το ελάχιστο, που αποτελεί καθήκον τους να κάνουν και το οποίο είναι να δώσουν στον λαό τον «λόγο» για να «μιλήσει». Να αναλάβει ο λαός τις «ευθύνες» του και οι τοκογλύφοι τα δάκρυά τους. Το ‘40 δεν δόθηκε η ευκαιρία στους Έλληνες βουλευτές να πολεμήσουν απευθείας τους κατακτητές. Σήμερα τούς δίνεται. Λίγες φορές δίνεται η δυνατότητα σε έναν άνθρωπο ν’ αποδείξει τον πατριωτισμό και τη γενναιότητά του και για τους Έλληνες βουλευτές ήρθε αυτή η φορά.  
 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com


Υ.Γ.
Περιμέναμε με «αγωνία» να δούμε την Κυβέρνηση, η οποία θα αποκαταστήσει την εικόνα του ελληνισμού στον Πλανήτη ...Την Κυβέρνηση του «επιστήμονα» Παπαδήμου με το «βαρύ» βιογραφικό. Πραγματικά «δικαιωθήκαμε» από το πετυχημένο «είδωλο» των αγραμμάτων δημοσιογράφων, όταν μάθαμε τη στελέχωσή της. Μιλάμε για έναν πραγματικό πολιτικό και κοινωνικό «σκουπιδοτενεκέ». Ο άνθρωπος είναι «περίπτωση». Έψαξε, βρήκε και πήρε ό,τι χειρότερο έχουν αναδείξει τα κόμματα, που συνεργάζονται στην Κυβέρνησή του ...Ό,τι χειρότερο έχει αναδείξει η κοινωνία της Μεταπολίτευσης ...Μια «συρραφή» αθλιότητας, διαφθοράς και ασχετοσύνης. Μιλάμε για μια Κυβέρνηση δωσίλογων, που είναι ταυτόχρονα Κυβέρνηση απατεώνων.
Απλά πράγματα. Η σημερινή Κυβέρνηση των δωσίλογων δεν είναι απλά μια Κυβέρνηση κάποιων πολιτικών εγκληματιών ...Κάποιων εγκληματιών, οι οποίοι για πολιτικούς και ιδεολογικούς λόγους εγκλημάτησαν εις βάρος της Δημοκρατίας και του Συντάγματος ...Είναι Κυβέρνηση κοινών απατεώνων, οι οποίοι, αν υπήρχε δικαιοσύνη, θα έπρεπε να είχαν προβλήματα με τον κοινό νόμο. Αυτό είναι εύκολο να το αποδείξουμε. Ρωτάμε λοιπόν την ηγεσία της ελληνικής Δικαιοσύνης. Υπάρχει ή δεν υπάρχει ασυμβίβαστο στη «σωτήρια» αποστολή του Παπαδήμου; Υπάρχει «εκκρεμότητα» με τη νομιμότητα του ελληνικού χρέους στην υπόθεση του οποίου έχει ύποπτη συμμετοχή και ο Παπαδήμος;
Έχει αποφανθεί η ίδια η Δικαιοσύνη για τη νομιμότητα του ελληνικού χρέους; Υπάρχει θέμα με τα Swap της Goldman Sachs; Πώς είναι δυνατόν ν’ αναλαμβάνει την ηγεσία της χώρας σε μια στιγμή, που θα πρέπει να δεσμευτεί για πολλά χρόνια απέναντι στους τοκογλύφους ένας άνθρωπος, ο οποίος, αν λειτουργούσαν κανονικά τα πράγματα, θα έπρεπε τώρα να είναι τουλάχιστον υπόδικος; Πώς είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος μαζί με τον επίσης «ύποπτο» Παπακωνσταντίνου ν’ αναλαμβάνουν επικεφαλής της διαχείρισης του δημόσιου πλούτου και της εξυπηρέτησης μέσω αυτού του υπόπτου δημοσίου χρέους;
Το ίδιο πρέπει ν’ αποφανθεί και η Δικαιοσύνη για τον Βενιζέλο, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος αυτής της Κυβέρνησης. Τώρα, που ξέσπασε το σκάνδαλο με τον Λαυρεντιάδη, υπάρχει ή δεν υπάρχει θέμα με τον Βενιζέλο; Τώρα, που άνοιξε η υπόθεση της Proton Bank δεν πρέπει η δικαιοσύνη να καλέσει και τον Αντιπρόεδρο αυτής της Κυβέρνησης να απολογηθεί ως ύποπτος επίσης; Είναι ύποπτος τέλεσης εγκλημάτων του κοινού ποινικού δικαίου, εφόσον υπάρχουν όλα τα δεδομένα που επιτρέπουν σε κάποιον να υποθέτει ότι δεν το έκανε «τζάμπα». Δεν είναι δυνατόν ο Συνταγματολόγος της κατσαρόλας να μην γνώριζε τι ακριβώς έκανε και ποιος είχε κέρδος από τις δικές του παραλείψεις ...Παραλείψεις, οι οποίες δικαιολογούν ακόμα και μερίδια συνενόχων.
Ακριβώς, επειδή γνώριζε τις συνέπειες αυτών των πράξεων, φρόντισε --έστω και άκομψα και κάνοντας κατάχρηση της εξουσίας του-- να αποκτήσει μια παράνομη  κουκούλα «νομιμότητας». Αυτή η ενέργειά του τον αποκαλύπτει και βέβαια τον καθιστά ένοχο. Πήρε τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών, τα έβαλε στην Proton Bank, έχοντας γνώση της παρανομίας της πράξης του και μετά νομοθέτησε εκ των υστέρων, για να καλύψει την παρανομία του. Παγκόσμιο Ρεκόρ. Ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος πυροβόλησε και «σκότωσε» κάποιον την προηγούμενη νύχτα, πήγε την επομένη ημέρα στη Βουλή και «νομοθέτησε» υπέρ του εαυτού του ...«Αν είσαι χοντρός και Σαλονικιός, δεν υπάρχει «έγκλημα», όταν «πυροβολείς» την προηγούμενη νύχτα».
Ως Υπουργός, νομοθέτησε ότι ...δεν υπάρχει «έγκλημα», όταν γίνεται αυτό το οποίο έκανε ο ίδιος, όταν αυτό απαγορευόταν. Τώρα λοιπόν, που ανοίγει η υπόθεση Λαυρεντιάδη, δεν πρέπει να κληθεί και ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης των δωσιλόγων ν’ απολογηθεί ως ύποπτος; Τώρα, που θ’ αρχίσουν τα πήγαινε-έλα των κατηγορούμενων στην εισαγγελία, δεν πρέπει να κληθεί και ο Βενιζέλος; Αυτή η πιθανότητα δημιουργεί ή όχι ασυμβίβαστα για τον ρόλο που έχει αναλάβει; Πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος, ο οποίος αυτήν τη στιγμή δέχεται πιέσεις από τους διεθνείς τοκογλύφους, να είναι αξιόπιστος και εθνικά «ασφαλής», όταν υπάρχει πιθανότητα να εκβιάζεται για παρανομίες, τις οποίες γνωρίζει απόλυτα το τραπεζικό σύστημα; 
Αυτή είναι η σοβαρή Κυβέρνηση, που θα αποκαταστήσει το κύρος της Ελλάδας στο εξωτερικό ...Μια Κυβέρνηση, της οποίας οι ηγέτες παραμένουν ελεύθεροι χάρη στην ανοχή της Ελληνικής Δικαιοσύνης ...Της Ζαγοριανής Δικαιοσύνης πιο συγκεκριμένα. Σε μια περίοδο, που όλη η υφήλιος θεωρεί τους Έλληνες αναξιόπιστους, επειδή δήθεν «μαγείρευαν» τα δημοσιονομικά στοιχεία, αναλαμβάνει την ηγεσία τους αυτός, ο οποίος εκ της θέσεώς του ήταν ο «αρχιμάγειρας» ...Σε μια περίοδο, που όλη η υφήλιος θεωρεί τους Έλληνες απατεώνες, αναλαμβάνει ως αντιπρόεδρος της «αξιόπιστης» Κυβέρνησής τους ένας άνθρωπος, ο οποίος πρώτα παρανομεί και μετά αυτοαθωώνεται με δικούς του νόμους. 
Όλοι στον Άρειο Πάγο. Να τον αναγκάσουμε να εξετάσει την περίπτωση των παράνομων Swaps και αναγκαστικά να καλέσει ως ύποπτο τον «σωτήρα», που παριστάνει τον νέο Πρωθυπουργό της Κυβέρνησης. Να τον αναγκάσουμε να εξετάσει την υπόθεση της Proton Bank και να καλέσει ως ύποπτο τον «αξιόπιστο» διαπραγματευτή μας. Για ένα πράγμα να είναι σίγουροι όλοι αυτοί. Δεν θα ξεμπλέξουν εύκολα ...Καθόλου εύκολα ...Έρχονται δύσκολες ημέρες γι’ αυτούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου