''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΣΚΥΛΟΠΑΣΟΚΟΣ ΚΑΨΗΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ "ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ" ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΩΝ "ΔΕΞΙΩΝ" ΚΑΙ "ΥΠΕΡΔΕΞΙΩΝ"!

Από την πρώτη στιγμή που πραξικοπηματικά και αντισυνταγματικά διορίστηκε η ψευτοκυβέρνηση του αρχιμασώνου Παπαδήμου, γράψαμε πως πρόκειται όχι για "κυβέρνηση εθνικής σωτηηρίας", όπως παπαγαλίζουν οι νταβατζήδες και τα τσιράκια τους, αλλά για νέα κυβέρνηση Πασοκ: Κάποιοι, μας...στόλιζαν με διάφορα κοσμητικά επίθετα και μας έβγαζαν τρελούς γι'αυτή μας την θέση!

Τι έχουν άραγε να πουν τώρα, που διορίστηκε εκπρόσωπος αυτής της κυβέρνησης ένα πασοκόσκυλο υπερτάτου βαθμού, που εδώ και χρόνια προπαγανδίζει εμετικά υπέρ των "σοσιαλιστών"!

Μιλάμε φυσικά για τον Παντελή Καψή, μεγαλοστέλεχος του Λαμπράκη (ΚΟ - ΛΑ -ΣΗ! Τα θυμάσαι κωλοτούμπα;) και υβιρστής όσων δεν ανήκουν στο καταπράσινο συνάφι του!

Αλήθεια, ο προδότης Σαμαράς θα υπερασπίζεται την γραμμή του εκπροσώπου του Αβραμόπουλου και άλλων "γαλάζιων"...κυβερνώντων;


Ο ψευτοπατριώτης Καρατζαφέρης, που έλεγε ότι "αρχίζει πόλεμο στο Πασοκ και θα λέει όχι σε όλα", μήπως θα καταργήσει τα δελτία τύπου ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ, αφού πλέον θα εκπροσωπείται από τον Καψή;

Η ξεφτίλα και γελοιοποίηση των (υπερ) δεξιών δοσιλόγων είναι απίστευτη: Την αφιερώνουμε σε όσους αφελείς ακόμα πιστεύουν πως "άλλαξε" η κυβέρνηση για να...σωθεί η χώρα, ενώ στην πραγματικότητα έγινε μια ανακύκλωση με είσοδο μερικών ακόμα, για να φάνε κι αυτοί το κατιτίς τους και να μη μένουν παραπονεμένοι! 

hellas ortodoxy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου