''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΣΤΟ ΣτΕ - ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ, ΓΙΑ ΝΑ...ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!

Συζητείται η αίτηση ακύρωσης του λαθρονομοσχεδίου στο ΣτΕ, κατόπιν αιτήσεως του δικηγόρου Γιάννη Ανδριόπουλου. Έχουμε χρέος όλοι μας να υποστηρίξουμε τις ενέργειές του, που γίνονται ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ και χωρίς την παραμικρή υποστήριξη από "σκληροπατριώτες" και "ελαφροπατριώτες".

Εμείς πάντως, προτείνουμε στον Γιάννη να πάρει μαζί του και τον δικηγόρο Βορίδη. Είναι βέβαιο πως με τι δική του συνδρομή θα ακυρωθεί ο συγκεκριμένος κατάπτυστος νόμος!

 Στη συντέντευξη-αγιογραφία που παραχώρησε στον φανατικό ανθέλληνα αναρχοαριστερό Θεοδωράκη, ο "τσεκουράτος"...εθνικοφιλελεύθερος δηλώνει πως το κόμμα του δεν είναι αντίθετο στη χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας σε μετανάστες, αλλά αντίθετο στα ελαστικά κριτήρια για την απόκτησή της! Ό,τι δηλαδή λέει και η ΝΔ!


Για να μην αφήσει καμιά αμφιβολία για τις "πολιτικώς ορθές" απόψεις του, απαντάει στην ερώτηση του Θεοδωράκη "Ποιος είναι Έλληνας", πως "ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ"!!!

Δηλαδή δεν χρειάζεται κάποιος να έχει ελληνική καταγωγή για να είναι Έλληνας, όπως λέει ο Βορίδης!

Αφιερώνουμε αυτό το βίντεο σε όσους αφελείς πιστεύουν ακόμα σε αυτό το εθνοπροδοτικό μόρφωμα που ονομάζεται Λάος: Όσο για τον Βορίδη,είναι βέβαιο πως με αυτές τις "προοδευτικές" απόψεις του έχει εξασφαλισμένη θέση σε κυβερνήσεις ΝΔ και Πασόκ!

Σε όλους αυτούς τους αλήτες, λέμε ένα μόνο:

ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΟΤΕ!


hellas ortodoxy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου