''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Οι απάτες του δικομματισμού στο μικροσκόπιο


_siemensΣτο στόχαστρο της Δικαιοσύνης, τα πάρε-δώσε ΠΑΣΟΚ & ΝΔ, με τις τράπεζες
Δεν σταματάνε με τίποτα! Κι όμως, τι να πρωτοκρύψουν; Αφού "κουκούλωσαν" τις πομπές τους με τη Siemens, τώρα τρέχουν να καλύψουν και τα πάρε-δώσε με τους τραπεζίτες. Ο λόγος για τα δύο μεγάλα κόμματα, που συνεχίζουν...
να εξαπατούν τον ελληνικό λαό, επιχορηγούμενα και λαμβάνοντας θαλασσοδάνεια από τράπεζες κρατικών συμφερόντων. Η γνωστοποίηση της νέας δανειοδότησης των δύο μεγάλων κομμάτων, από την Attica Bank, με υποθήκη την κρατική επιχορήγηση του 2014 (!), σε μια εποχή μάλιστα που η κάνουλα έχει κλείσει για τις επιχειρήσεις και τους ιδιώτες (παρά τις εγγυήσεις που αγγίζουν συνολικά τα ποσά ενός ολόκληρου προϋπολογισμού), προκάλεσε εισαγγελική παρέμβαση.
O οικονομικός εισαγγελέας κ. Γρηγόρης Πεπόνης, με αφορμή τα σχετικά δημοσιεύματα προχωρά σε έρευνα, ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει. Κι όλα αυτά τη στιγμή που σύμφωνα με δημοσίευμα οικονομικής εφημερίδας η Αγροτική Τράπεζα, προχώρησε «διακριτικά» σε αύξηση κεφαλαίου περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ, στην οποία συμμετείχε το κράτος, καταβάλλοντας χρήματα δια μέσου του Γενικού Λογιστηρίου, προκειμένου να διαγράψει και να περάσει σε προβλέψεις τα δάνεια προς τα δύο μεγάλα κόμματα!


Η νοσηρή αυτή κατάσταση και η παράνομη χρηματοδότηση των δύο μεγάλων κομμάτων, με υποθήκη μια χρηματοδότηση το ύψος της οποίας δεν γνωρίζουμε, γιατί μέχρι τότε, προβλέπεται τουλάχιστον μια εθνική εκλογική αναμέτρηση (2013), χωρίς να γνωρίζουμε αν θα υπάρχουν τα δύο μεγάλα κόμματα μέχρι τότε και αν ναι, τι ποσοστά θα λάβουν και να αυτά θα καλύψουν το «ρίσκο» των τραπεζών, αναδεικνύει και το πώς αντιλαμβάνονται ΠΑΣΟΚ & ΝΔ την ελληνική κοινωνία: ως τσιφλίκι τους.
Να τα χαίρονται λοιπόν αυτά τα δύο κόμματα όλοι όσοι ακόμα αρνούνται να δουν την αλήθεια κατάματα και να προβούν σε ρήξη με εκλογικές συνήθειες δεκαετιών.

elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου