''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!! ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ!! ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!

Τους τελευταίους μήνες γίνεται όλο και πιο έντονο το φαινόμενο με τα προφίλ στο facebook που πέφτουν. Συγκεκριμένα, πέφτουν προφιλ πατριωτικά/εθνικιστικά χωρίς λογική αιτία, δεν έχουν βία ή ακατάλληλο περιεχόμενο, εκτός κι αν η Ελληνική σημαία θεωρείται έτσι...

Εμείς πάντως μόνο αυτό μπορούμε να υποθέσουμε, οτι η πατρίδα και το Έθνος είναι αξίες απαγορευμένες στη ''δημοκρατία'' όλων αυτών που αποκαλούν εμάς φασίστες.

Γι'αυτό και όλη μέρα την περνούν μπροστά στους υπολογιστές τους κάνοντας αναφορές, δεν έχουμε δικαίωμα να μιλάμε ΕΜΕΙΣ στη χώρα ΜΑΣ για τα ιδανικά μας...!!!

Το θέμα είναι, απο πού κι ως πού πέφτουν προφίλ χωρίς καν να ελεγθούν αν οι αναφορές για βία ή οτιδήποτε άλλο ισχύουν;; Πώς αφαιρούνται φωτογραφίες με την Ελληνική σημαία και αποστέλλεται ειδοποίηση οτι είναι ακατάλληλο περιεχόμενο;; Και τολμούν να αποκαλούν εμάς φασίστες;;; Που προσπαθούν να μας φιμώσουν επι καθημερινής βάσης με τον έναν ή τον άλλον τρόπο;;

Εν τέλει παρατράβηξε το αστείο και δηλώνουμε πως δεν θα ανεχτούμε άλλο αυτή την ΑΚΡΑΙΑ και ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ συμπεριφορά.

Εμείς οι Εθνικιστές θα κινηθούμε ανάλογα με δικηγόρους και θα απευθυνθούμε άμεσα στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ωστε να δούμε τι συμβαίνει και να μπει τέλος στο φασισμό των... δημοκρατών...!!!

Ηλιογέννητη ELNEWS-HELLENIC PRIDE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου