''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

“Είναι αθώος, αφήστε τον ελεύθερο” - Δεκάδες κάτοικοι της Παιανίας στο πλευρό του 24χρονου που σκότωσε τον ληστή που μπήκε στο σπίτι του

- Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο 24χρονος δράστης
- 150 άτομα στο πλευρό του ξέσπασαν όταν οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στα δικαστήρια
- “Φόρτωσα τη συνείδησή μου σκοτώνοντας έναν άνθρωπο” λέει o ίδιος

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε λίγα λεπτά μετά τις εννιά ο 24χρονος φοιτητής που πυροβόλησε και σκότωσε τον 43χρονο Αλβανό ο οποίος νωρίτερα είχε εισβάλει στο σπίτι του και είχε απειλήσει τη μητέρα του.

Από νωρίς στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων είχαν συγκεντρωθεί περίπου 150 κάτοικοι, φίλοι και συγγενείς του νεαρού που όταν είδαν τους αστυνομικούς να τον οδηγούν με χειροπέδες στα χέρια ξέσπασαν σε χειροκροτήματα δηλώνοντας τη συμπαράστασή τους.
Ο ίδιος ο νεαρός, όπως περιέγραψαν οι δικηγόροι του στο newsit είναι συντετριμμένος μετά την πράξη αυτοδικίας παραδόθηκε στους αστυνομικούς και πλέον δηλώνει πέρα από τις ποινικές συνέπειες σκέφτεται πάνω απ' όλα πως αφαίρεσε μια ανθρώπινη ζωή."Ανεξάρτητα από τις ποινικές συνέπειες έχω φορτώσει τη συνείδησή μου ότι σκότωσα έναν άνθρωπο. Έκανα κάτι που δε το σκέφτηκα ποτέ για τον εαυτό μου. Βρέθηκα και βίωσα σκηνές σαν αυτές που βλέπουμε στις κινηματογραφικές ταινίες. Ξαφνικά βλέπω δύο ληστές να πάνε να σκοτώσουν τη μητέρα μου", είπε στους συνηγόρους του. (Διαβάστε εδώ τι είπε ο 24χρονος)Οι κάτοικοι της περιοχής κοντά στο σπίτι του νεαρού στην Παιανία από την πρώτη στιγμή δήλωσαν τη συμπαράστασή τους στον νεαρό, τονίζοντας πως νιώθουν εγκαταλελειμμένοι στα χέρια των ληστών που δρουν στην περιοχή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου