''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

Ο Αλέξης Τσίπρας προαναγγέλλει τη διάλυση της ελληνικής κοινωνίας

nastes3
Αυτά είπε ο Αλέξης Τσίπρας, την ώρα που οι δολοφονίες Ελλήνων από λαθρομετανάστες κακοποιούς, διαδέχονται η μία την άλλη:...
«Αν είναι κάποιος χρόνια στην Ελλάδα και εργάζεται πρέπει να έχει χαρτιά και ένα καθεστώς νόμιμης παραμονής. Το να μπορεί υπό τέτοιες συνθήκες να φέρει τη γυναίκα του και τα παιδιά του δεν είναι τόσο παράλογο. Οι Έλληνες της Διασποράς απέκτησαν αυτό το δικαίωμα. Αυτό που πρέπει να αντιμετωπίσουμε είναι τα παράνομα κυκλώματα που σχετίζονται με τη διακίνηση, την καταναγκαστική πορνεία, τα ναρκωτικά καθώς και το καθεστώς των ανθρώπων που εγκλωβίζονται στην Ελλάδα ενώ θέλουν να φύγουν στην κεντρική Ευρώπη και αποτελούν τη μεγάλη πλειονότητα των μεταναστών δίχως χαρτιά». Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, βάζει τους Έλληνες μετανάστες οι οποίοι όπου και αν πήγαν διέπρεψαν, με τον τριτοκοσμικό συρφετό που έχει μαζευτεί στην ελλαδική επικράτεια, πλιατσικολώντας, ληστεύοντας και σκοτώνοντας.
Η ΝΔ, απάντησε, αλλά όπως και να έχει, η ευθύνη της για το ότι φτάσαμε εδώ, είναι πολύ μεγάλη. Και το γεγονός και μόνο ότι διατηρεί στα ψηφοδέλτιά της άτομα όπως ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος καλωσόριζε τους λαθρομετανάστες στη χώρα, ευχαριστώντας τους δημόσια που μας... προτίμησαν, λέει πολλά. Οπότε, ό,τι και να πει τώρα, δεν γίνεται πιστευτή... Έδωσε τις εξετάσεις της όντας στην κυβέρνηση και απέτυχε παταγωδώς.

Όμως, ο Τσίπρας είπε και άλλα. Τάχθηκε υπέρ της υιοθεσίας παιδιών, από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, σε συνέντευξη που παραχώρησε στo περιοδικό για ομοφυλόφιλους «Fagazine»: «Τα παιδιά χρειάζονται πάνω απ' όλα αγάπη, χρόνο και φροντίδα. Αυτά είναι τα κύρια κριτήρια του ευ ζην. Η κακοποίηση του παιδιού στην ελληνική οικογένεια έχει λάβει πλέον τεράστιες διαστάσεις και αυτό διαφαίνεται στις ερευνητικές μελέτες που έχουν διενεργηθεί. Η ενδο-οικογενειακή βία είναι περισσότερο δίπλα μας από όσο εμείς πιστεύουμε. Και αυτές οι οικογένειες αποτελούνται από μία γυναίκα και έναν άνδρα. Άρα δεν είναι ο συνδυασμός των φύλων που εξασφαλίζει μια ασφαλή ζωή στο παιδί αλλά η ποιότητα των ανθρώπων-γονιών». Η ΝΔ σιώπησε, ενώ ένας άλλος της πολυκατοικίας, που ανακήρυξε εαυτόν προστάτη της ελληνικής οικογένειας, ο Πάνος Καμμένος, για άλλη μια φορά «ξέχασε» να απαντήσει στον ΣΥΡΙΖΑ.

www.elkosmos.gr
 http://epanastasi-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου