''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ... ΕΙΧΕ ΑΔΙΚΟ Ο 23ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΛΗΣΤΗ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ;

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει λάβει η εγκληματικότητα με τους ληστές να εισβάλουν καθημερινά σε σπίτια και τους πολίτες να παίρνουν το νόμο στα χέρια τους. Τελευταίο περιστατικό τα ξημερώματα στην Παιανία, με τον ιδιοκτήτη σπιτιού να πυροβολεί και να ρίχνει νεκρό τον διαρρήκτη.

Όλα άρχισαν λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, όταν τρεις άγνωστοι εισέβαλαν σε σπίτι στην Παιανία, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τους ενοίκους και τράπηκαν σε φυγή. Δεν έφυγαν όμως από τη γειτονιά, αλλά σε μικρή απόσταση εισέβαλαν και σε δεύτερο σπίτι.

Εκεί χτύπησε ο συναγερμός και οι δράστες απείλησαν την ιδιοκτήτρια ζητώντας της να τον απενεργοποιήσει. Οι δύο γιοι της ιδιοκτήτριας, 25 και 23 ετών, αντιλήφθηκαν τους ληστές, ήρθαν στα χέρια μαζί τους και τράπηκαν σε φυγή.

Γύρω στις 4 τα ξημερώματα οι διαρρήκτες εισέβαλαν και σε τρίτο σπίτι στην γειτονιά, ένας κάτοικος όμως τους αντιλήφθηκε και πυροβόλησε στον αέρα με καραμπίνα για εκφοβισμό.

Στο μεταξύ κάτοικοι της περιοχής είχαν ειδοποιήσει την Αστυνομία, που απέκλεισε την περιοχή και άρχισαν οι αναζητήσεις των ληστών από κοινού με πολίτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις δράστες είχαν κρυφτεί σε λόφο που βρίσκεται στην περιοχή.
Κάτοικος της περιοχής, στο σπίτι του οποίου είχαν εισβάλει νωρίτερα, τους εντόπισε στις 4.35 και πυροβόλησε με την καραμπίνα του έναν από αυτούς.

Ο Αλβανός διαρρήκτης έπεσε νεκρός στην αυλή σπιτιού, που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Μιχαλοπούλου και Παπαγεωργίου. Ο δράστης έχει συλληφθεί από την Αστυνομία.

 Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη, ενώ στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής προκειμένου να εξετάσει το πτώμα.

Οι κάτοικοι της Παιανίας δηλώνουν ανάστατοι, καθώς το τελευταίο διάστημα τα περιστατικά διαρρήξεων και κλοπών ήταν καθημερινά.

 http://www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου