''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Η!

Αναγνώστης από τη Ρόδο μας έστειλε την παρακάτω φωτογραφία από το νησί:

Όπως βλέπουμε πεντακάθαρα, τρεις ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ "ΕΡΓΑΤΕΣ" απασχολούνται σε έργο της "ΔΕΗ Α.Ε", όπως γράφουν τα κολωνάκια που έχουν βάλει περιμετρικά στο δρόμο, για να τον κλείσουν!!!
Σύμφωνα με τον αναγνώστη, η Ρόδος πλήττεται από την ανεργία και οι εργολάβοι φέρνουν λαθρομετανάστες για να δουλέψουν, στερώντας από τους Έλληνες το μεροκάματο!
Διακρίνεται κι ένας "ημεδαπός" με λευκό μπλουζάκι να...επιβλέπει!
Αναρωτιόμαστε:
- Ποιος αναθέτει τις συγκεκριμένες εργασίες εταιρειών του Ελληνικού Δημοσίου στους συγκεκριμένους εργολάβους, που απασχολούν ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;
- Το κόστος του έργου και άρα το αντίστοιχο κρατικό (!!!) κονδύλι προβλέπει την ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ή τη νόμιμη Ελλήνων;;; Κι αν ισχύει το δεύτερο, επιστρέφεται το υπόλοιπο στο Κράτος ή κάποιοι το...τρώνε;
Για να το πούμε απλά: Χρυσοπληρώνουμε την ΔΕΗ για να δίνει δουλειές σε ξένους κι όχι στις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων ανέργων;;;

Φυσικά, τα συγκεκριμένα "κόλπα" δεν γίνονται μόνο στη Ρόδο, ούτε βέβαια ξεκίνησαν το 2012! Εδώ και χρόνια ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ - ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ -  απασχολούν λαθρομετανάστες σε δημόσια έργα, στερώντας το ψωμί των Ελλήνων!
Κάπως έτσι έγιναν τα "Ολυμπιακά" και άλλα...έργα! Μαντέψτε ποιοι πλούτισαν: Όχι πάντως οι ξένοι, ούτε οι ντόπιοι εργάτες!

Γι' αυτό θέλουν ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, προκειμένου να καρπώνονται οι ίδιοι τα υπερκέρδη από την μαύρη εργασία τους!
Τα βλέπουν αυτά όσοι ζητάνε την ψήφο μας;

Τα βλέπετε όσοι θα πάτε να ψηφίσετε, ειδικά οι άνεργοι;;;

Αν ναι, πράξτε αναλόγως...! 
 
 http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου