''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΜΗ ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ...! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΦΟΒΙΣΕΙ...!!!

ΕΙΝΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΧΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ...

Προβλήματα με τη Δικαιοσύνη καλείται να αντιμετωπίσει ένας άνδρας, 84 ετών, ο οποίος, στην προσπάθειά του να αποτρέψει ληστεία... συνελήφθη για άσκοπους πυροβολισμούς κατά παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι του Σαββάτου, δύο άγνωστοι, ηλικίας 43 και 33 ετών, ενεργώντας από κοινού, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ηλεκτρικές συσκευές συνολικής αξίας 1.000 ευρώ από υπαίθριο χώρο εταιρείας ειδών ζαχαροπλαστικής στο Διμήνι Μαγνησίας.

Ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί από τον ηλικιωμένο περίοικο, ο οποίος τους κάλεσε να αποχωρήσουν και να μην ολοκληρώσουν το… έργο τους.

Τότε οι δράστες τού επιτέθηκαν φραστικά, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να αντιδράσει και να πυροβολήσει στον αέρα δύο φορές προς εκφοβισμό με κυνηγετικό όπλο (δίκαννο) που κατείχε.

Οι Αρχές συνέλαβαν και τους επίδοξους ληστές, ενώ το κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα εις βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου. pelop.gr


http://www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου