''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Τα ντόπια τσιράκια της Τρόικας, παρά τους θεατρινισμούς, θα ψηφίσουν αδίστακτα τα πάντα!

Γράφει ο Μαγια

Νέο επεισόδιο της σαπουνόπερας των …σθεναρών διαπραγματευτών, που έχουν εκφυλιστεί σε τοποτηρητές του ΔΝΤ και του Δ' Ράιχ και νιώθουν δέος απέναντι στις απειλές και τις εντολές τους.

Κουβέλης: Δεν ψηφίζουμε τα εργασιακά.

Βενιζέλος: Η τρόικα παίζει με τη φωτιά.

Σαμαράς: Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.

Στουρνάρας: Θέλουμε άμεσα τη δόση, διαφορετικά θα.....
πεθάνουμε από ασφυξία!

Βρούτσης: Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να υπάρξει λύση.

Ωστόσο, τα χαρτιά είναι σημαδεμένα. Κανένας Ελληνας δεν είναι πλέον τόσο αφελής, ώστε να πιστεύει πως τα ντόπια τσιράκια των Διεθνών Τοκογλύφων δεν έχουν συμφωνήσει στη νέα κατακρεούργηση της ελληνικής κοινωνίας. Θα ψηφίσουν αδίστακτα τα πάντα! Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης ήξεραν από πριν τι πολιτική θα ακολουθήσουν. Για να εφαρμόσουν την πολιτική που υλοποιούν μπήκαν στην κυβέρνηση. Δεν μπήκαν ούτε για να σώσουν τους Ελληνες ούτε για να τους... ελεήσουν ή να τους λυπηθούν.

Ειδικά ο Κουβέλης, αυτοαναγορεύεται σε πολιτικό νούμερο ολκής. Πως θα καταψηφίσει τα εργασιακά, όταν το υπό κατάθεση νομοσχέδιο για τον περαιτέρω οικονομικό και κοινωνικό εξανδραποδισμό των Ελλήνων θα αποτελείται -όπως έχουν διαρρεύσει- από ένα και μοναδικό άρθρο;

Η ψηφοφορία «μια κι έξω» είναι εκβιαστική, αλλά δεν απαλλάσσει τους βουλευτές από τις προσωπικές ευθύνες τους. Άλλοι τους θέτουν προ του ενδεχομένου να πέσει η κυβέρνηση. Αυτοί ας σηκώσουν το γάντι! Διότι τα μέτρα, ακόμη κι αν ψηφιστούν χωρίς μεγάλες ρωγμές, δύσκολα θα εφαρμοστούν.

Υ.Γ. Αλήθεια, πως είναι δυνατόν μετά από τέτοια ατέλειωτη φρίκη να παρακολουθούμε σιωπηλοί τις κακόγουστες παραστάσεις πολιτικού θεάτρου από το «μπουλούκι» των αρχηγών της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και να μην έχουμε, ξεσηκωθεί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου