''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Άνοιγμα Καμμένου στον ΣΥΡΙΖΑ

Ανοιχτό παράθυρο για μετεκλογική συζήτηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, αφήνει ο επικεφαλής των "Ανεξάρτητων Ελλήνων", Πάνος Καμμένος, κλείνοντας παράλληλα την πόρτα σε ΠΑΣΟΚ- ΝΔ.

Μιλώντας στον ρ/σ "Βήμα, ο κ. Καμμένος προτάσσοντας τη στήριξη που παρείχαν στο Μνημόνιο, αποκλείει κάθε είδους συνεργασία με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τον ΛΑΟΣ.

Επιπλέον, αποκλείει κάθε συζήτηση με τη Χρυσή Αυγή -χωρίς να την αναφέρει ονομαστικώς-, λέγοντας ότι δεν συνεργάζεται με "μη δημοκρατικά κόμματα".

Για τον ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι "υπάρχουν συγκλίσεις στην οικονομική πολιτική", άρα οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" θα μπορούσαν να συζητήσουν μαζί του.

Ο κ. Καμμένος γνωστοποίησε ότι είχε επαφές με το Άρμα Πολιτών του Γ. Δημαρά, αλλά -όπως είπε- "δεν φαίνεται να υπάρχει θέληση για συνεργασία".


Την Τετάρτη θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, οι οποίοι καταγράφουν συνεχή άνοδο στις δημοσκοπήσεις.

Κοινοβουλευτική Ομάδα


Το κόμμα συγκρότησε Κοινοβουλευτική Ομάδα, αφού έπιασε τον αριθμό των 10 βουλευτών, καθώς στις τάξεις του εντάχθηκε ο διαγραφείς από τη ΝΔ βουλευτής Βοιωτίας, Μ. Γιαννάκης.

Ο κ. Γιαννάκης θα αναλάβει τη θέση του γραμματέως των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" και ορίστηκε επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα.

Θα συμμετέχει στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, καθώς στην πρώτη θέση βρίσκεται ο δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ.

Στους "Ανεξάρτητους Έλληνες" ο Δ. Σταμάτης

Την προσχώρησή του στους "Ανεξάρτητους Έλληνες" του Πάνου Καμμένου, ανακοίνωσε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Σταμάτης, ο οποίος είναι μεταξύ εκείνων που διεγράφησαν από τη ΝΔ, λόγω της αρνητικής ψήφου που έδωσαν στο δεύτερο μνημόνιο.

Σε δήλωση του, o κ. Σταμάτης αναφέρει: "Απεφάσισα σήμερα να σας ανακοινώσω την προσχώρησή μου στο κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Παραμένω συνεπής στις αρχές μου και την συνείδησή μου. Δεν θέλησα να παραμείνω στους πρόθυμους, σε εκείνους που υπηρετούν στη δικτατορία του μονόδρομου. Επιλέγω να συνεχίσω να σας κοιτάζω κατευθείαν στα μάτια και όχι να σας αντιμετωπίζω με σκυμμένο το κεφάλι. Δεν θέλησα να υποκύψω στους εκβιασμούς. Είμαι βουλευτής του Ελληνικού κράτους, θα συνεχίσω να υπηρετώ το κράτος μου και όχι μια αποικία".

 http://www.nooz.gr

Σχολιο..ΜΠΡΑΒΟ "ΠΑΤΡΙΩΤΗ" ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ...ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟΥ...
ΨΗΦΟ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΟΝΟ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου