''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Έχουμε μόνο μια επιλογή: τη Νίκη


Στις εκλογές της 6ης Μαΐου δίνουμε όλοι το παρών. Όποιος πιστεύει σε όσα πιστεύει η Χρυσή Αυγή, και είναι διατυπωμένα δημόσια κι επίσημα στις Θέσεις μας, έχει μια θέση στις τάξεις μας. Όσοι ζωντανοί από έναν λαό που αφήνεται να αργοπεθάνει μπορούν να είναι στο πλευρό μας. Στις συγκεντρώσεις, στις κάλπες, στα εκλογικά κέντρα, στους αγώνες που θα ακολουθήσουν. Στο πέρασμα του χρόνου στάθηκαν στις γραμμές μας άνθρωποι όλων των ηλικιών. Παλαιοί αγωνιστές που παραμένουν πιστοί εδώ και δεκαετίες, προσφέροντας τον εαυτό τους με αυτοθυσία και ανιδιοτέλεια. Αγωνιστές στα χρόνια της μεταπολίτευσης, της λαίλαπας της αριστεροκρατίας, των στημένων επεισοδίων και διώξεων, πρωτοπόροι, αποφασισμένοι να αγωνιστούν όταν οι ιδέες της Πατρίδας λοιδορούνταν από ολόκληρο το πολιτικό σύστημα. Τα τελευταία χρόνια ο αγώνας της Χρυσής Αυγής στις γειτονιές της Αθήνας και των άλλων μεγάλων πόλεων έφερε στις γραμμές μας νέους συναγωνιστές και συναγωνίστριες που με ζέση και ενθουσιασμό σήκωσαν τη σημαία μας ψηλότερα.
Πραγματιστές, ψήθηκαν στους δρόμους, στις ανοιχτές συγκεντρώσεις και τις πορείες που μόνο η Χρυσή Αυγή μπορούσε και μπορεί να διοργανώσει, στα γραφεία μας που ανατίναζαν οι γνωστοί ατιμώρητοι προστατευόμενοι της κυρίαρχης πολιτικής τάξης.  Στο πέρασμα του χρόνου συναγωνιστές πέρασαν κι έφυγαν. Άλλοι κουράστηκαν να περιμένουν τη δικαίωση των επιλογών τους, και άλλοι έμαθαν πως η Χρυσή Αυγή δεν έχει χώρο για προσωπικές στρατηγικές. Υπήρξαν και Ιούδες μα ούτε αυτοί μας πτόησαν. Γιατί όλοι εμείς, ο καθένας με τις δικές του δυνατότητες και αδυναμίες, στεκόμαστε δυνατοί και ενωμένοι γύρω από την πίστη και τα ιδανικά μας, ενωμένοι από τις ίδιες έννοιες και τους ίδιους αγώνες, στεκόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο, ο ένας για τον άλλο και όλοι μαζί γι το Λαό και την Πατρίδα μας, για μια Ιδέα που είναι ανώτερη από τον καθένα μας ξεχωριστά.
Έτσι και τώρα, αυτές τις ημέρες που μένουν ως τις εκλογές ορόσημο της 6ης Μάιου εξακολουθούμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα: στο καφενείο, στο λεωφορείο, στο σωματείο, στο σύλλογο που συμμετέχουμε, στον απογοητευμένο γέροντα, στον εξάδελφο που ψηφίζει πρώτη φορά, στον οργισμένο και στον αδιάφορο, στον υπάλληλο, στον επαγγελματία, στον νέο, στο συνταξιούχο, στον οικογενειάρχη που τον τρομάζει η απειλή της ανεργίας, στη νοικοκυρά που αγωνίζεται να ταΐσει και να ποδέσει την οικογένειά της, άνθρωπο τον άνθρωπο, μεταφέρουμε με χαρά και πεποίθηση το μήνυμά μας. Τίποτα δεν χάθηκε για το λαό μας. Κανείς τοκογλύφος όπως κι αν λέγεται, κανείς πολιτικός ό,τι πλάτες και νάχει, δεν μπορεί να καταδικάσει έναν ολόκληρο λαό σε μαρασμό. Όλα είναι εδώ στο τραπέζι έτοιμα να κερδηθούν με θάρρος, με ψυχραιμία, με αποφασιστικότητα.
Όσοι κρατάμε τη σημαία τους Εθνικισμού από τα μαθητικά μας χρόνια, από τα σχολικά συμβούλια και τα Πανεπιστήμια, όσοι αφήσαμε στην άκρη καριέρες και προσωπικούς στόχους για να μπορούμε να κοιτάμε τον εαυτό μας στα μάτια, κι όσοι έφτασαν τώρα, απηυδισμένοι από τα ψέματα και την υποκρισία όσων κυβέρνησαν ανέντιμα και προδοτικά την Πατρίδα μας, είμαστε σήμερα εδώ μαζί και σηκώνουμε στις πλάτες μας τη μεγάλη οικογένεια της Πατρίδας μας. Αδέλφια διαφορετικά αλλά ενωμένα από την αγάπη για όλα όσα γνωρίσαμε και μάθαμε να ονομάζουμε πατρίδα, ενωμένα από τον κοινό δεσμό του Ελληνικού μας Αίματος, την κοινή μας Πίστη που στάθηκε Στρατηγός υπέρμαχος στους Αγώνες της Φυλής μας, αγωνιζόμαστε και θα αγωνιζόμαστε για εθνική ανεξαρτησία, για αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη, για μιαν ελεύθερη πατρίδα, για έναν ελεύθερο λαό, για δουλειά, για τιμή, για υγεία, για παιδεία, για ασφάλεια, για ένα καλύτερο αύριο.
Για όλους όσους πέρασαν κι έφυγαν, για όλους όσους πέρασαν κι έμειναν, για τους γονείς και τους παππούδες μας, για τα αδέλφια μας και τα παιδιά μας, έχουμε μια υπόσχεση: θα αγωνιστούμε μαζί και δεν θα τους απογοητεύσουμε. Θα αγωνιστούμε και δεν θα προδώσουμε τους εαυτούς μας και τα πιστεύω μας. Δεν θα πετάξουμε τα όπλα. Έχουμε μόνο ένα πεπρωμένο, έχουμε μόνο μια επιλογή, τη Νίκη. 

Ζήτω η Ελλάδα. Ζήτω η Νίκη. Ζήτω η Χρυσή Αυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου