''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Η ΠΑΤΑΤΑ ..ΑΝΑΤΡΈΠΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!

ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΙ ΟΙ BLOGGERS!
ΝΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ! μεγαλου βεληνεκούς!
Και το ξαναλέμε: δεν είμαστε πολιτικοί κι ούτε πρόκειται να ασχοληθούμε με το είδος αυτό που βάρβαρα διαφεντεύει τη ζωή μας!Μακράν από μας τέτοια καραγκιοζλίκια... Αλλά λέμε ΣΤΟΠ μέχρις εδώ οι πολιτικές λοβιτούρες και φαυλότητες! ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ... ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ! ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ!

Tο κίνημα της ακρίβειας που σπείραμε από τη θέση αυτή, όχι απλά ογκούται, αλλά θα σαρώσει και θα διαμορφώσει νέες συνθήκες, στην αγορά,  ευνοϊκότερες για τον καταναλωτή και για τον παραγωγό.. Στο παιχνίδι μπήκε και το ΖΟΥΓΚΛΑ του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.΄Εξυπνη κίνηση., ορθή κίνηση παρά τις Κασσάνδρες που εκπέμπει το δυστυχές Κ.Κ.Ε .. που νομίζει πως τάχα το κίνημα της πατάτας ..θα ξεθυμάνει. Μα που τους βρήκαμε αυτούς τους πολιτικούς, που δεν βλέπουν πέρα από τη μούρη τους;..


 Με αφορμή την αυτόνομη πρωτοβουλία της ΖΟΥΓΚΛΑ, καλούμε όλους τους μπλόγκερ , να πάρουν στα χέρια τους τη μάχη κατά της ακρίβειας! Η υπόθεση αυτή ανήκει πρώτιστα στους μπλογκερς! ... γιατί ξεκίνησε από το blogging...! 
Να δώσουν το τόνο στις περιοχές τους, στην επικράτεια της επιρροής τους.. Δεν χρειάζεται παρά η απόφαση. Θα τους συμπαρασταθούμε σε τεχνογνωσία..και σε προϊόντα, αν και δεν χρειάζονται σπουδαία , αρκεί ελάχιστη φαντασία. Κι αρκεί αυτό που κάνουν να μην έχει κομματικά επιχρίσματα.. ΄Οχι άλλες φόλες στη ζωή μας .

Κι ασφαλώς δεν είμαστε αντικομμουνιστές.΄Ομως το δήθεν κόμμα του λαού (Κ.Κ.Ε.), απογυμνώθηκε, μη δυνάμενο να καταννοήσει ούτε  το κίνημα της πατάτας... ούτε φυσικά το στομάχι του λαού που το ψηφίζει... Και τώρα πια παραμιλάει... Και θα παραμιλάει ακόμα πιο πολύ ...με τα όσα έχει σχεδιάσει..η πατάτα !Η καφτή ...πατάτα.. (Τι ; Πολλά..Πάρτε μια γεύση... -η είδηση -μεγάλη θα βγει εντός της ημέρας...) Δίπλα μας είναι ήδη και η μεγάλη ράτσα που λέγονται ...ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ... Μας παραχωρούν μεγάλες εγκαταστάσεις για μόνιμο ΕΚΘΕΤΗΡΙΟ των γεωργικών φθηνών προϊόντων....στην Αθήνα . και στη Λάρισσα και στη Στυλίδα  και...και..Περιμένετε την επίσημη είδηση.. Οι αγρότες αλλά κι οι καταναλωτές,εμείς,  θα  απαλλαγούμε από το άλγος των μεσαζόντων και των νταβατζήδων της αγοράς! Τέρμα...

Δείτε πιο κάτω τη φόρμα παραγγελίας της ΖΟΥΓΚΛΑΣ και κάντε την παραγγελία σας.. Κάντε την όπου νομίζετε... δεν είμαστε ανταγωνιστές, αλλά συναγωνιστές  στην πάταξη της ακρίβειας ... Λίαν καλώς που μπήκαν στο "παιχνίδι" και οι δήμοι... που οφείλουν να γνιάζονται μόνιμα κι όχι περιστασιακά,  για τους συμπολίτες τους θετικά , πρακτικά.
---------------------------------

Δείτε τη φόρμα του ΖΟΥΓΚΛΑ, ίδια με τη δική μας ...περίπου
Στην παρακάτω φόρμα μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, προκειμένου να παραγγείλετε πατάτες σε χαμηλή τιμή, χωρίς διαμεσολαβητές. Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας καθώς και την ποσότητα με τις πατάτες που επιθυμείτε.

΄Εχει ,ο Μάκης, γράψει και το εξής σοβαρό σχόλιο:...Ναί οι Εθελοντές  κι εμείς από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε το ...κίνημα της πατάτας, ξέραμε ότι κάνουμε σοβαρή πολιτική παρέμβαση. Ιδού τι σημειώνει η ΖΟΥΓΚΛΑ:
 Μαρτίου 2012, 21:39

Το «κίνημα της πατάτας» διαθέτει πλέον οπαδούς, οργανωμένες ομάδες στήριξης, προοπτική και κυρίως εχθρούς. Ναι εχθρούς. Από τα στοιχεία αυτά συμπεραίνει κανείς και μάλιστα αβασάνιστα πως το κίνημα αυτό που γεννήθηκε μέσα από την κρίση για να πολεμήσει την κρίση και τα καθεστωτικά συμφέροντα των μεσαζόντων, έχει μέλλον και δυναμική. Από την στιγμή μάλιστα που ένα κόμμα και μάλιστα της Αριστεράς, με επίσημη ανακοίνωσή του, ήλθε αντιμέτωπο με το κοινωνικό αυτό κίνημα αφήνοντας να εννοηθεί πως λειτουργεί ως όπιο του αγρότη, τότε μπορεί κανείς να πει με σιγουριά πως η «φτηνή πατάτα» και αύριο το «φτηνό λάδι» και μεθαύριο η διάθεση σωστών προϊόντων σε χαμηλές τιμές από τους παραγωγούς στον καταναλωτή με μία κάθετη σχέση θα έχουν για τα καλά καταγραφεί ως πολιτική κίνηση και μάλιστα με καταλυτική σημασία.
http://neoskosmos-athens.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου