''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!! ΦΕΤΟΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΝΗΜΗ!

Πλησιάζει η ώρα των "εκλογών", μια διαδικασία που κάτω απο άλλες συνθήκες θα είχε το στίγμα της απάντησης για τα δρώμενα στην ελληνική κοινωνία. Όμως αντι αυτού,θα ξεκινήσει η προπαγάνδα των γνωστών κύκλων για την αποστροφή του πολίτη προς το διακαιώμα του,την μόνη δύναμη που "έχει" ακόμα,την ψήφο. Θα αρχίσουν τα γνωστά παπαγαλάκια να φωνάζουν "έλληνα" γύρισε την πλάτη σου σε αυτούς που μόνο το κακό σου θέλουν, "έλληνα" στείλε το μήνυμα σου στους πολιτικούς,ΑΠΟΧΗ, και άλλα τόσο όμορφα και γλυκά λόγια απο "πατριώτες".
Ελληνα???? Σήκω έστω και τώρα απο τον όμορφο καναπέ σου,ήρθε η τελευταία σου ευκαιρία,μην αφήσεις και αυτή να παει χαμένη στο όνομα αυτών που σε θέλουν άβουλο και φοβισμένο!

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ πλέον είναι ενα κόμμα,στο έδειξαν, στο φωνάζουν κάθε μέρα, έχουν τόσο θράσος γιατί ξέρουν οτι ξεχνάς πολυ έυκολα.

ΛΑΟΣ το κόμμα της απόλυτης κωλοτούμπας,ένας πρόεδρος που κοιτά μονο την τσέπη του και την προβολή του,χωρίς ίχνος ντροπής στο να επιτεθεί στον όποιον που πηγαίνει κόντρα στην φιλοδοξία του για να κυβερνήσει.

ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ οτι ελέγχουν είναι σωστό,αν θέλεις μεσάζοντες,λαθρομετανάστες,εγληματικότητα και πλήρη διάλυση του κράτους μπορείς να δώσεις την ψήφο σου εκεί. Αν θέλεις την πλήρη σου εκμετάλευση έχεις επιλογή!

ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ο δούρειος ίππος του ΠΑΣΟΚ,το δεκανίκι για κυβέρνηση συμμαχίας των δυο κομμάτων.

ΔΗΜ. ΣΥΜΜΑΧΙΑ το κόμμα της ΝΤΟΡΑΣ,που ψήφιζε με χέρια και με πόδια το μνημόνιο,και συνεχίζει να προκαλεί για δήθεν σωτηρία της χώρας με τα εκατομμύρια της να τα στέλνει στην ελβετία.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ νεο κόμμα,να πάρει το φιλέτο των αγανακτισμένων,με πρώην βουλευτές της ΝΔ που ψήφισαν ΝΑΙ στο πρώτο μνημόνιο, χωρίς να το έχουν διαβάσει, αλλά οχι στο δέυτερο γιατι είχαν ηδη δρομολογήσει κίνηση για να είναι πάλι μέσα στη βουλή, με το "πατριωτικό" σπρώξιμο απο το ξαφνικό ενδιαφέρον για την ΕΛΛΑΔΑ.

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ το άκρως ανθελληνικό κομμα,αναγνώρισε τα ΣΚΟΠΙΑ ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,που στηρίζουν κάθε προβολή των ΤΟΥΡΚΩΝ και άλλων δυνάμεων που καλοβλέπουν εδάφη μας!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ξαφνικά "χαθηκε", κέρδισε στις δημοτικές εκλογές την έδρα στο δημοτικό συμβούλιο και "έκατσε" πάνω εκεί,σταμάτησαν οι μεγάλες πορείες κατά των πάντων που πατάνε την χώρα μας. Άλλα περιμέναν πολλοί, θέλει? Μπορεί? Τώρα είναι η ωρα!

Στις εκλογές θα ψηφίσουμε με μνήμη,ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,μην ξεχάσει ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
ΕΛΛΗΝΑ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ. ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ, ΣΤΕΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΕΛΟΣ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ!
Ο ΛΑΟΣ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ.
ΨΗΦΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ, ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΞΗ ΟΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου