''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013

BINTEO ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...! ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΚΛΗΤΗΡΕΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ...!!!

-Κατέβασαν τον Υπουργό κάτω από το αυτοκίνητο -Ο οδηγός του οχήματος του, δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις και στάθμευσε το αυτοκίνητο στο παρκινγκ του Υπουργείου..... -Προχωρούν κανονικά σε κατασχέσεις και στα υπόλοιπα Υπουργεία - Φωνάζουν οι κλητήρες για παρεμπόδιση της δικαιοσύνης από κρατικούς λειτουργούς

Χωρίς προηγούμενο είναι οι εξελίξεις στο θέμα της κατάσχεσης, κινητής και ακίνητης περιουσίας του κράτους, μετά από δικαστική απόφαση, που εξεδόθη πριν από λίγη ώρα, σύμφωνα με την οποία το κράτος θα πρέπει να παραδώσει, καταρχάς, κρατικά αυτοκίνητα, υπολογιστές και άλλα περιουσιακά του στοιχεία, ώστε να αποζημιωθούν δικαιούχοι απαλλοτριώσεων ιδιωτικής γης.

Πριν από λίγη ώρα, οι δικαστικοί κλητήρες, σταμάτησαν το υπηρεσιακό όχημα του Υπουργού Εμπορίου Νεοκλή Συλικιώτη, την ώρα που μετέβαινε για συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών.

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του newsit.com.cy, οι κλητήρες κατέβασαν άρον - άρον από το υπηρεσιακό όχημα τον Υπουργό και τον οδηγό του, οι οποίοι αντέδρασαν έντονα και άρχισαν να ζητούν εξηγήσεις.

Σε κάποια στιγμή, ο οδηγός του Υπουργού μπήκε στο αυτοκίνητο και αγνοώντας τις υποδείξεις στάθμευσε το όχημα, εντός του κτιρίου..stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου