''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013

Λάτρης των τουρκικών σίριαλ η βρωμερή σύζυγος "Αβραμό"!...Mες στη μεγάλη χαρά τα μαύρα κοράκια...

Λάτρης των τουρκικών σίριαλ η σύζυγος "Αβραμό"!
Οπως εξοµολογήθηκε σε Τούρκο υπουργό, τη βοήθησαν να δει µε άλλο µάτι τους γείτονές µας... πριµοδοτώντας την τουρκική προπαγάνδα.
Θεωρείτε ότι τα τουρκικά σίριαλ υποβαθµίζουν πολιτισµικά τον ελληνικό λαό και η µεγάλη τους θεαµατικότητα µας εξευτιλίζει εθνικά; 
Η σύζυγος του Ελληνα υπουργού Εξωτερικών, ∆ηµήτρη Αβραµόπουλου, πάντως τα λατρεύει! Η Βίβιαν Αβραµοπούλου είναι «φαν» τους και δε ντρέπεται να το δηλώσει.

 Διαβάστε ακόμη:


Σκοτώνουν Ελληνες στην Πόλη
Τουλάχιστον δύο δολοφονίες µεγάλων σε ηλικία γυναικών τον τελευταίο µήνα
Μια άγνωστη τουρκική οργάνωση φέρεται να έχει δολοφονήσει πρόσφατα ανυπεράσπιστες χριστιανές µεγάλης ηλικίας στην Κωνσταντινούπολη, σκορπώντας τον τρόµο στο ευρύτερο χριστιανικό ποίµνιο της Πόλης, σύµφωνα µε αποκαλυπτικό δηµοσίευµα της τουρκικής εφηµερίδας «Radikal».
∆ίνουν τις µαρίνες στους Τούρκους και... καµαρώνουν
Στους Τούρκους καταλήγουν η µία µαρίνα µετά την άλλη, τη στιγµή που Γιάννης Στουρνάρας και Αδωνις Γεωργιάδης... καµαρώνουν για τα κατορθώµατά τους!
Τη... συλλογή ελληνικών µαρίνων φαίνεται πως συνεχίζει η D-Marin από την Τουρκία, µε τελευταίο της απόκτηµα εκείνη της Μυτιλήνης. Η θυγατρική εταιρεία του οµίλου Dogus, πέρα από τη Μυτιλήνη, έχει απλώσει τα δίχτυα της σε Κέρκυρα, Λευκάδα, Μαρίνα Φλοίσβου (κατέχει το 50%) και Μαρίνα Ζέας (κατέχει ένα µικρό ποσοστό). Οι Ελληνες πολίτες, από την πλευρά τους, αναρωτιούνται τι θα συµβεί σε περίπτωση που οι σχέσεις των δύο χωρών ξαφνικά... χαλάσουν. Την απορία αυτή πάντως δεν την έχει ούτε ο υπουργός Οικονοµικών Γιάννης Στουρνάρας ούτε και ο Αδωνις Γεωργιάδης, καθώς αµφότεροι δείχνουν υπερήφανοι για το κατόρθωµά τους. Το ξεπούληµα της ελληνικής περιουσίας στους Τούρκους!
Η συνέχεια Στο ΧΩΝΙ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΖΩΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΕΙΡΑ...ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ  ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ...ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΣΚΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου