''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Εξαπτέρυγο της τροϊκας ο Καρατζαφέρης!

Η ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. αποκαλύπτεται, μετά το πέταγμα του μανδύα του επαναστάτη! Από πολιτικό της ρήξης και ανατροπής, έχει μετεξελιχθεί σε αχθροφόρο της τρόϊκας, της Goldman Sachs και της μυστικής Οργάνωσης του Ρόκφέλερ (Trilateral Commission)!!!
O Καρατζαφέρης, ο άνθρωπος που αγωνίζεται υπέρ των ελληνικών δικαίων και συμφερόντων, ο αντίπαλος όσων επιβουλεύονται την Πατρίδα, αυτός που πολεμά...
την παγόσμια διακυβέρνηση, προσέτρεξε μετά προθυμίας στον βασικότερο πυλώνα της παγκόσμιας διακυβέρνησης, την Trilateral Commission (Τριεθνή Επιτροπή) και τον εκπρόσωπό της εν Ελλάδι, τον Λουκά Παπαδήμο!

Ο σημερινός Έλληνας Πρωθυπουργός, ήταν ο εκλεκτός της καρδιάς του Καρατζαφέρη, για τον οποίο ζητούσε να μπει στο τιμόνι της χώρας, από τις αρχές του 2009! Ζητούσε μετ' επιτάσεως στην Πρωθυπουργία , αυτόν, που ως επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος ευθύνεται για το ότι η Ελλάδα με αλλοιωμένα στοιχεία μπήκε στην νομισματική Ένωση, ενώ δεν έπρεπε να μπει ποτέ!
Ο Παπαδήμος, πρώην Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, μέλος της Bilderberg και της Τριμερούς Επιτροπής, της μυστικής Οργάνωσης του Ροκφέλερ, με την τοποθέτησή του στην Πρωθυπουργία της Ελλάδος, δημιούργησε κύμα ενθουσιασμού στους διεθνείς κερδοσκόπους, στην Μέρκελ, Σαρκοζί, στον Σόρος και πολλούς άλλους! Και βεβαίως φρενίτιδα ενθουσιασμού προκάλεσε στον Καρατζαφέρη, ο οποίος συμμετέχει στην Κυβέρνησή του! Μια Κυβέρνηση που θα ψηφίσει το επαίσχυντο Μνημόνιο Νο2 (δανειακή σύμβαση) που θα μετατρέψει την Ελλάδα σε αποικιοκρατία των ξένων δυνάμεων κατοχής!
Ο Καρατζαφέρης, που σήμερα δεν έχει να πει τίποτε για την παγκόσμια διακυβέρνηση και το εξάρτημά της στην Ελλάδα, τον Παπαδήμο!
Ήξερε όμως ο Καρατζαφέρης, να καταδικάζει την παγκόσμια διακυβέρνηση και τα όσα σχεδίαζε για την Ελλάδα, πριν από 11 1/2 χρόνια! Τότε, ο Καρατζαφέρης, ως άλλος ...προφήτης προέβλεπε το μέλλον της χώρας μας και τα σχέδια της παγκόσμιας διακυβέρνησης για την Ελλάδα!
Προέβλεπε ή συνομωτούσε; Γιατί μέσα στο σενάριο της παγκόσμιας διακυβέρνησης, συμμετέχει ήδη ο ίδιος ο Καρατζαφέρης. Όχι μόνο συμμετέχει αλλά πρωταγωνιστεί! Και μάλιστα -ήδη- σχεδιάζει την παράταση της κυβέρνησης Παπαδήμου για μεγάλο διάστημα.
Δείτε τι έλεγε ο...σοφός, προφήτης Καρατζαφέρης το 2000!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου