''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Έκθεση Ράϊχενμπαχ: Δουλεύει για τρεις-τέσσερις οικογένειες ο τύπος


ImageΗ επίσπευση 100 έργων από το ΕΣΠΑ ύψους 11 δισ. ευρώ, με έμφαση στα έργα εκμετάλλευσης αυτοκινητόδρομων, στη διαχείριση αποβλήτων και στις επενδύσεις παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Πόσο δίκαιο είχε το STRATFOR που λέει...
στην έκθεσή του ότι η άρχουσα τάξη, η οικονομική ελίτ θα ωφληθεί και πάλι από τη νέα κατάσταση στην χώρα.
Ποιος εκμεταλλεύεται τους αυτοκινητόδρομους; Ποιος έχει την διαχείριση των σκουπιδιών; Ποιος έχει την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας; Τρεις, το πολύ τέσσερις οικογένειες. Οι οποίες θα μοιραστούν αυτά τα 15 δισ. που ζητά για το ΕΣΠΑ ο Ράϊχενμπαχ.
Επίσης μίλησες για "συνολικά 60 δισεκατομμύρια ευρώ οφειλόμενων φόρων". Έχει κι αυτός φαντασιώσεις ή μας φαίνεται; Ή τόσα του λείπουν; Από πουθενά δεν προκύπτει ότι οφείλονται 60 δισ. φόροι. Εκτός και αν βάζει μέσα τα της Ελβετίας και των φορολογικών παραδείσων.
Όπως είπε ο Χ.Ράιχενμπαχ η task force θα προσπαθήσει να πετύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία με την Ελβετία για το ζήτημα αυτό. Κι εμείς που νομίζαμε ότι την συμφωνία θα την κάνει ο ....Βενιζέλος. Γιατί αυτό είχε δηλώσει και είχαν αναπαράγει τα παπαγαλάκια του. Και μια που λέμε για "παπαγαλάκια". Ποια είναι η εταιρεία δημοσίων σχέσεων που κρατάει τα "μαύρα κονδύλια" για τους δημοσιογράφους. είναι καμιά τριανταριά οι ... "δικαιούχοι" ακούγεται...



H στήριξη της ανάπτυξης (;), της απασχόλησης (;) και του ανταγωνισμού μέσω της μεταρρύθμισης της δημόσιας διοίκησης καθώς και η διατήρηση της προόδου προς τη δημοσιονομική σταθεροποίησης στη χώρα μας είναι οι τρεις βασικοί άξονες στους οποίους θα παρέχει τεχνική βοήθεια η Ομάδα Δράσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όπως αναφέρεται στην πρώτη τριμηνιαία έκθεση που παρέδωσε ο επικεφαλής της Task Force στο μητροπολιτικό κέντρο. Αντίγραφο φυσικά δεν έδωσε στο τοπικό υπουργείο Οικονομικών των ιθαγενών.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Κατά τα λοιπά, δύο με τρία χρόνια αναμένεται να παραμείνει η κατ'ευφημολογία "task force", πρακτικά η αποικιακή κυβέρνηση των Γερμανών στην Ελλάδα, δήλωσε κατά τη διάρκεια παρουσίασης της έκθεσης προόδου, ο Χ.Ράιχενμπαχ.


epanastasi.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου