''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

''Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ''

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Aρχισε τα δώρα στους τραπεζίτες ο Παπαδήμος. Δύσκολο το κούρεμα 50% που είχε συμφωνηθεί...


Γράφει ο Αδαμάντινος

Είναι πρώιμο να κάνουμε λόγο για μείωση του ύψους τους χρέους της Ελλάδας κατά 100 δις ευρώ μέσω του προγράμματος ανταλλαγής Ελληνικών ομολόγων (PSI) δηλώνει σε συνέντευξή του ο επικεφαλής του IIF (Διεθνής Ενωση Τραπεζιών) Τσάρλς Νταλάρα, που εκπροσωπεί τις ιδιωτικές τράπεζες οι οποίες διακρατούν ομόλογα του ελληνικού δημοσίου.

Ο επικεφαλής του IIF αναφέρει ότι οι...
ομολογιούχοι συμφώνησαν να συσταθεί επιτροπή η οποία θα διαπραγματευτεί με την Ελλάδα και τους Ευρωπαίους.

Από την πλευρά της η Ελλάδα αναμένει να είναι σε θέση να παρουσιάσει στους ιδιώτες ομολογιούχους πρόταση για την περικοπή του χρέους της έως τα τέλη του μήνα, όπως είπε την Τρίτη στο Reuters υψηλόβαθμος αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών.

«Θα ανέμενα τουλάχιστον έως τα τέλη Νοεμβρίου να έχουμε μια πρόταση», είπε ο αξιωματούχος που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειώσω ότι ο χρόνος μετράει κατά της Ελλάδας καί ότι ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ 50%.

Ο Παπαδήμος άρχισε την επαναδιαπραγμάτευση με τους φίλους του τραπεζίτες, που προφανώς ειναι κατά του Ελληνικού δημοσίου και των Ελλήνων πολιτών, αφού ένα μικρότερο κούρεμα θα επιβαρύνει με φόρους, μιεώσεις μισθών και συντάξεων τους Ελληνες πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου